Диджей-шампион по кендо идва в България

Изявата на Teebee ще е част от провеждащият се за втори път Smirnoff Street Down Funk Fest, което ще се проведе в клуб Black Box на 19 ноември
3 ное 2005 14:37,
Диджей-шампион по кендо идва в България
Dj Teebee Снимка: Smirnoff Street Down Funk Fest
Torgeir Byrknes или още известен под псевдонима Teebee, който е най-търсеният продуцент и ди джей в дръм енд бейс средите, ще пристигне за участие в България. В Норвегия той е смятан за един от последните Викингски войни, а между другото е и шампион по Кендо на страната си.

Изявата на Teebee ще е част от провеждащия се за втори път Smirnoff Street Down Funk Fest, който ще се проведе в клуб Black Box на 19 ноември. Тазгодишното издание на фестивала за електронна музика, графити, скейтборд и видеоанимация ще акцентира върху брейк-денс танците.

Най-добрите танцьори ще спечелят голямата награда, а именно- участие в най-голямото брейк денс събитие в Англия – Throwdown. За осигуряването на наградата гарантира лично British Council, България.

Втората част от фестивала ще представи едни от наи-добрите английски ди-джеи и MC-та на hip-hop, b-boy funk, break beat и d’n’b музиката. Ще бъде организирана графити изложба, ще бъде поставена скейт борд рампа, на която всички желаещи ще могат да представят своите умения в скейтборда.

Още британски гости, които са потвърдили участие са : UK FINEST B_BOYS SHOW - BUGS & GABS , DJ Donna Dee , Dj Just One , Mc Mr. E , и Chico The Red.

От българска страна участие ще вземат DJ Chaves, Dj Konspirator /HMSU/, Ogonek&Cooh, Стоян /Мagrathea/ и The Bear aka 54EW@.


Спонсорирано съдържание