Роби тук-там, а кога - не знам!

Роби Уилямс ни пързаля с нови и нови информации около последния си проект, междувременно музиката му става на пътища и свети
18 яну 2008 14:43,
2
Роби тук-там, а кога - не знам!
И той не знае какво точно ще направи през 2008-ма. Снимка: robbiewilliams.com

Преди няколко седмици той обяви стачка на издателя си ЕМI, и каза, че няма да си мръдне малкия пръст на крака нито за нов албум, още по-малко за турне през 2008-ма. Оказа се обаче, че Роби Уилямс отново ни пързаля.

Защото всъщност през последните месеци той не си почива, а доста усилено готви албум и даже е насъбрал толкова разнороден материал, че не може да реши какво да влезе в него.

Бъдещият му проект се прави съвсместно с няколко известни композитори. Проблемът в случая е, че те са толкова различни по между си, че доста трудно биха се побрали в един цялостен, концептуален албум.

Според източници, близки до изпълнителя, най-яки са фънки-парчетата , направени с Чаз Янкел от седемдесетарската ню-уейв група Blockheads.

Пресата разтръби и информацията, че Роби отново работи и с Гай Чембърс - автора на песни, който му е донесъл най-много хитове (сред тях “Angels”, "She's The One" "Rock DJ" и "Kids"). Голямото им събиране обаче се оказва по-скоро разочарование за музикалните журналисти, които предвиждат по-голям успех на алтернативния проект с Янкел.

Ние пък сме малко объркани от поведението на Роби тип “ша издавам, няма да издавам”. Защото, освен всички догатки относно най-новия проект, Роби е казал че най-вероятно преди да го издаде, ще пусне материалът, който не е влязъл в него за продажба онлайн.

Тоест, ако трябва да обобщим: не се знае кога ще имаме албум, 100% няма скоро да гледаме концерт, правят се нови песни и най-вероятно ще чуем по-некомерсиалните от тях до края на годината онлайн.

До тук добре. Отдъхваме и казваме още една новина около Роби.

Този път става дума за предишния му албум – "Rudebox", който явно далеч не е покрил очакванията за продажби на разпространителите. Защото повече от година след издаването му са хартисали около един милион непродадени копия. Разпространителите съобщиха, че ще ги рециклират и материалът ще иде за покрития на пътища и улично осветление.

Тоест – Роби ще стане светлината и земята, на която стъпваме. Алелуя!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тоя е пълен ***.