Within Temptation искат вегетарианска храна в Каварна

Twisted Sister пък с желание за специален йога килим
Обновена: 26 май 2015 13:40 | 26 май 2015 12:54, Красимир Ангелов
4
Within Temptation искат вегетарианска храна в Каварна
Снимка: Каварна рок

Месец остава до десетото юбилейно издание на Каварна рок. С наближаването на феста всяка една от групите вече е изпратила своя дълъг списък от изисквания.

"Вече сме свикнали с всякакви изисквания на групите и почти нищо не може да ни изненада. Все по често имаме изрични запитвания за марки напитки, но тази година имаме и марки, които са изрично забранени”, споделят от Bulgarian Live Music.

Още по темата
Within Temptation, които са едни от хедлайнерите на феста, ще наблегнат на спортните напитки, но няма да минат без бира и вино. Предпочитат българска бира и по възможност виното да е Бордо. За тях ще има и ром.

Вокалистката Шарън ден Адел пък иска много и различни видове чай. От групата имат изискване и за вегетарианска кухня, която е приоритет на по-голямата част от групата.

Първото изискване в списъка на Twisted Sister пък не е свързано с храна или напитки. От екипа държат да имат специален килим за йога. Сред напитките се отличават наличието на сериозно количество текила и кокосова вода. Легендите на рок ще наблегнат на италианската кухня, като в деня на концерта групата ще похапва паста, а след шоуто 10 големи пици.

Delain не се отличават с големи изисквания откъм кухня и напитки. Това, с което групата със сигурност не би направила компромис е т.нар. джънк фууд. Вокалистката  им пък иска да има голямо огледало. И те, като Twisted Sister, ще похапват пица след края на шоуто.

Изискването на Kamelot е наличието на богат асортимент сандвичи, който да ги очаква при самото им пристигане. Бандата залага на твърдия алкохол - водка и уиски, а храната им ще бъде съставена основно от различни видове салати. 

UFO са групата, която иска през цялото време на престоя си да има топло кафе на разположени и топла супа преди концерта, за разлика от Unisonic, които ще наблегнат на бързото, но вкусно хапване с пилешки крилца и хамбургери.

"Искаме да напомним на всички почитатели на рок музиката, че билетите за Каварна рок 2015 ще поскъпнат от 01 юни, така че остават броени дни, в които могат да си закупят билети на преференциални цени“, съобщават организаторите.

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:

90 лева - "Регулярни билети" - до месеца на фестивала.
100 лева  - от 01.06.2015 до 21.06.2015г.вкл. - В месеца на фестивала
110 лева  - след 22.06.2015г. - В седмицата на фестивала .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
ДъртРокер преди 8 години
Каварна ИДВАМЕ !!!