D3МО описва себе си като "незавършена песен"

Изпълнителят на "Бели нощи'' и "Наливай ми" говори за емигрантския живот и пътя към музиката
25 юни 2020 10:27, Ния Христова
5

Димитър Димитров описва себе си като една незавършена песен. Това е и причината артистичният му псевдоним да е #Д3МО. Митко споделя, че сега започва да пише своето парче, което иска да е част от по-голям пъзел. Желанието му е в песните му емигрантите, и не само, да откриват лек за душата. 

"В началото тръгнах да пиша поеми – нормалните пубертетски неща. Дойде един момент, в който започнах тези поеми да ги слагам върху музика и видях, че ми се получава," разказва изпълнителят в рубриката на Петя Кертикова - #Завърналитесе. 
 
В продължение на 13 години е живял в Сейнт Луис, щата Мисури, но решава да си дойде у дома, където да продължи да твори. А до решението да се прибере стига една нощ.
 
"Писна ми от всичко, не ми правеше логика да бачкам здраво, а да не мога да спестя и един лев и да нямам удовлетворение. И тогава една вечер седнах, пуснах си малко музичка, сипах си едно уиски и още тогава пуснах първия ми проект (бел. ред. "Алкохол") под името Митко Димитров, много добре се отрази", сподели още Митко в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Именно парчето "Алкохол", в чието начало говори гласът на носталгията, дава увереност на младия артист, че има място и за него на българската музикална сцена. Преди е писал е текстове и е правил музика за американски рапъри. Казва, че днес нещата му се получават и в България. Доказателство за това са превърналите се в хитове две парчета в колаборация с #БилиХлапето - #Белинощи и #Наливайми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
1
 
! Отговори
?????? преди 3 години
Тази група в момента е голям хит .Как може да не сте я чували....
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Бели нощи" не е ли на Деси Слава?
2
1
 
4
 
! Отговори
#11 преди 3 години
#ДЗМО, #самокъветоядзвер, ###авенемазанимавайтесглупости!!!
1
2
 
4
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Ни ми прави логика да работя кат ненормальен и пак да ни мога да спистъ- каза човека, разнасял пици и бъркал вар по строежи .... <3