Симон Цонева представи новата си песен - "DIVA"

Певицата вече планира бъдещите си творчески проекти
30 сеп 2020 17:37, Ния Христова
9
 
Изпълнителката Симон Цонева представи новата си песен - "DIVA". Певицата разкри в ефира на Bulgaria ON AIR подробности относно последния й хит.
 
"Супер разголената визия не е водеща при мен, както е при по-големите изпълнители. Аз тепърва се развивам и пораствам. Преди няколко дни направих 19 години и това е първото ми по-провокативно нещо, което правя. Чувствах се добре, екипът с който работех, беше професионален", каза Цонева.
 
Според нея провокацията като художествен похват не трябва да бъде определяща.
 
"Не смятам, че провокацията трябва да бъде водеща. Исках да пробвам нещо различно. Исках да покажа, че не само RNB стилът е важен. Не желаех да си поставям граница, целта ми беше да пробвам нещо ново", обясни още младата изпълнителка.
 
Тя разкри, че вече планира бъдещите си творчески проекти.
 
"Искам да уча тонрежисура. За нея се иска практика. Реших да изчакам, понеже съм завършила музикално училище и влизам от втората година. Дали ще вляза тази или следващата година, няма особено значение за мен", допълни Цонева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родителите са за разстрел. Ще пати много с това име. Но от друга страна, живеем във века на джендърите, може и да ѝ е от полза.
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да бяха я кръстили Симеон, по-величествено е за жена
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е тоя Симон?
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са звуци за тепе.гьо.зи. Музика не може да се нарече.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То само като видиш името ти става ясно. Симон Никол Робърт Алберт ... А DIVA не беше ли телевизионен канал за сапунки? Да отива в щатите и да си съкрати фамилята на Цонефф, а после и да си присади и член, та да замяза на Dana International с песента му/и Diva.
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната гери никол, сузанита и подобни извращения. Разголена пуберка, с глас минаващ през филтър и готово- всичките като от конвейер. Сигурно дриско е "продуцент"
1
0
 
15
 
! Отговори
До анонимен преди 3 години
Забрави и бездарните текстописци.