Лили Иванова: Нищо не знаят за мен, на никого не преча!

Певицата подготвя три поредни концерта в зала 1 на НДК
5 дек 2021 15:10, Петя Славова
98
Лили Иванова: Нищо не знаят за мен, на никого не преча!
Снимка: БГНЕС

Предстоят три поредни вечери с песните на Лили Иванова в НДК. Концертите ще са на 14, 15 и 16 декември в зала 1. Певицата коментира, че не е отсъствала толкова дълго от сцената, както по време на вълната от коронавируса и това не й е било никак приятно.

"Светът е много различен", призна пред БНТ примата на българската музика Лили Иванова.

Все пак звездата отбеляза, че не е отчаяна." Ние трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство. Тези 2 години ми се сториха най-големия кошмар, защото ме разделиха с моята любима публика, с моето щастие", заяви Лили Иванова.

Тя отбеляза, че публиката ѝ е липсвала, като е успяла за 2 години да отдели житото от плявата. Оценила е своето обкръжение, хората, които познава и с които работи. Игнорирам абсолютно всичко. Имам пъклени планове и пъклени идеи, затова и много трудно заспивам, каза Лили Иванова.

"Сутринта като се събудим животът е по-различен и реалността, особено в днешното време, е много различна", допълни примата.

Лили  Иванова отсече, че никой не знае какви времена ще доживеем. "Аз съм готова винаги да посрещна и най-лошото, това съм го възпитала в себе си. И не правя трагедии, по-добре човек да е подготвен за нещо, да внимава какво ще му донесе утрешният ден, а не да си гради пясъчни кули".

Дисциплината за мен е закон, допълни Лили Иванова. Коментира, че е емоционална и това понякога ѝ пречи, но не може да се промени.

Що се отнася до това какво публиката знае за нея, певицата отговори: "Нищо не знаят за мен".

Според нея само Господ бог може да реши докога тя ще пее.

    "Аз смятам, че това, че продължавам концертите си, че продължавам да пея, на никого не преча...", каза още най-обичаната певица.
 


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
Неочаквано тъп преди 1 месец
Лилито си е Лили Иванова. Друга няма да се роди като нея. Сега ми пеят как са мятали, как го поемали, даже някой не плюят а гълтат. Три в едно.
87
0
 
2
 
! Отговори
Смешко преди 1 месец
До АнонименПрави го за удоволствие. Хората я обичат. Всеки би го направил на нейно място. Изобщо не съм фен на музиката и, но шапка и свалям! Осмиват я завистливци и гадняри само.
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никога не съм й бил фен, нейната кариера е 100% основана на комунизЪма, смешно ми е дори. Но е права, на никого не пречи с нищо. Аз като не ме интересува, не я гледам и не ми пречи. Да е жива и здрава да радва феновете си.
85
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди 40 години ебила звезда, сега е посмешище. Съжалявам, но поведението и определено е на е неподходящо.Някой спомена Тина Търнър и Том Джоунс, да ама нукой от тях не се облича и не се държи като тийнеджър.
84
5
 
7
 
! Отговори
До 83 преди 1 месец
Все пак това са сценични костюми, а и тя има хубави крака.
83
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По-къса пола не успя ли да намери? :) Тази май забравя на колко е години.
82
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А залата ще е пълна... със студенти по археология. Все пак не всеки ден можеш да видиш лична приятелка на Рамзес Велики. :))
81
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бабо, бабооо... за смях си станала! С нелепите си опити да си е обличаш и да се дъежиш като 20 годишна, отдавна си само за вицовете, ама карай.
80
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Знаеш квот ти снесат по слуховия канал и медийните гарги. Права е, дефакто нищо не знаеш. Бг и при бай Тошу и сега се управлява от слухове и по слуховия канал собственост на ДС и Сие.
79
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Нищо не знаят за мен".---------------------------------------------------------Напротив, знаем доста неща. Например че има офицерско звание полковник
78
8
 
3
 
! Отговори
Ллл преди 1 месец
До ДедоЗащо бе Дедо? Твоят гроб ли ще напълни?За простотията няма почивен ден.
77
6
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
.."На Пеко Таков съм снаха"...
76
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти на този "птеродактил" ако и докараш годините, славата и парите ще те пишат евентуално в пенсионерския клуб, ама едвали от толкова друсалка и дребнава душица ще пукнеш в някоя канавка от злоба скоро и хич нема да липсваш на никого.
75
6
 
15
 
! Отговори
Катерина преди 1 месец
Умният човек знае кога да спре!
74
5
 
22
 
! Отговори
Тошо преди 1 месец
Браво Лили, ти си образец за българка от най-висок ранг!Слушайки песните ти, настръхвам !Прекрасни изпълнения с дълбоко съдържание !Пей на този народ, той има нужда от твойте песни и те оценява много точно !
73
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя птеродактил е доказателство, че короната не е опасна.
72
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тук има някакви индивиди,чието единствено качество в живота е че са млади.И с това си единствено качество,защото друго нямат, се опитват да уязват Гранд дамата на Българската музика.Лили е национално богатство,гордост за България,икона.Прекланят й се царе и президенти.От посолства й носят подаръци и цветя.Моля рожбите на Посредствеността да не я коментират.Ако бяхте поне малко възпитани,щяхте да знаете че възрастта на дамите не се обсъжда и че за великите възраст няма!
71
21
 
5
 
! Отговори
безпристрастен преди 1 месец
Ба,торба кости.
70
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може да пее ,но не е кой знае какво .Истината е че славата й се дължи на комунизма и Тодор Живков .
69
7
 
45
 
! Отговори
Лилка преди 1 месец
Дай боже всекиму на достолепна възраст да има нейните воля, сила , енергия , упоритост , издържливост и ТАЛАНТ ! Здраве , дълголетие и поклон пред човека и таланта ЛИЛИ ИВАНОВА !