Прогноза: Северин ще лежи 30 г., няма алтернатива на самопризнанията

Ако съжаляваше, щеше да се предаде, смята Николай Кокинов
20 окт 2018 11:30, Александър Попов
204
Прогноза: Северин ще лежи 30 г., няма алтернатива на самопризнанията
Снимка: БТА

Обвиненият за убийството на Виктория Маринова - Северин Красимиров, ще продължава със самопризнанията и най-вероятно ще получи 30 години затвор за деянието си. Тази прогноза направи бившият софийски градски прокурор, а сега адвокат, Николай Кокинов.

"Той няма друга алтернатива, освен да съжалява. Очевидно цели по-малко наказание. Ако той действително съжаляваше, първо, нямаше да се стигне до този резултат, и второ – щеше да се предаде, а не да бяга в Германия", заяви Кокинов пред bTV.

Още по темата
Според него Северин е бил привлечен или от предмет, който е искал да отнеме от Виктория Маринова, или чисто полово.

Кокинов смята, че делото няма да е лесно, защото фокусът на обществото е върху този случай, отбеляза бившият градски прокурор.

"Да, виновен съм. Спомням си, като минавам тъй или тя, или аз ударих, без да искам. Оглеждай се нещо, тъй съм казал и тя каза, нещо ми каза тя, не помня хубаво. И аз отидох там, ударих й един шамар, падна тя, после аз исках да си продължавам напред, тя ми хвана косата", заяви пред журналисти в съда на развален български Северин. Каза, че съжалява, а и че не може да повярва, че той е извършил престъплението.

По време на гледането на мярката му в съда в Русе стана ясно, че седем жестоки удара в главата са сломили съпротивата на телевизионната водеща Виктория Маринова. Нанесените удари са довели до тежки увреждания и са една от причините за настъпването на смъртта на младата жена.

В съдебната зала станаха известни някои подробности от живота му – няма завършен осми клас, постоянният му адрес е в квартал "Тракцията", където е домът на леля му, и се препитавал като докер, но никога не е имал постоянна работа.

Според адвоката Иван Дойнов налагането на мярка "задържане под стража" е най-подходящата за Северин, който имал притеснения за живота си, ако останел на свобода.

Съдиите го оставиха в ареста, а мярката едва ли ще бъде обжалвана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По интресното е как се озова телефона на момичето заровен а на видеото бил в ръцето му. Да не би като е избягал да сее върнал и да го е заровил. Доста се оплетоха в лъжи но нямаме власт да ги опонираме. Същото се случи с Росен който убил 6 човека преместил ги хвърлил жената е кладенеца и накрая се самоубил. Работил съм като следовател по времето на соца и ако си мислят че може да излъжат такива като мен в голяма грешка са. Те че са селски тарикатчета това го знам но номерата им не вървят.
95
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
игри на скьпи костюми
94
2
 
19
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 5 години
Дадат ли му 30 години на тоя извверг дайте да излизаме да замеряме народното събрание с камъни ! Реалната присъда е ДОЖИВОТНА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА! Аз съм сигурен, че тоя е правил на същото място и други грабежи и изнасилвания, но от срам жените са си премълчали! Тая ГАДД не трябва да излиза повече на свобода!
93
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днк за 2 дена.. Аре стига..
92
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя друга бизнесдама е тичала близо до *** махала? Няма такова кино
91
6
 
28
 
! Отговори
Моля ви, преди 5 години
Спрете да разсъждавате, всичко е нагласено вече, има план, в който не участвате. Вие сте крепостни селяни и нямате инструменти да въздействате върху нищо. Имате право да плащате сметки и да теглите кредити.Успокойте се, от Вас нищо не зависи.
90
2
 
20
 
! Отговори
107 преди 5 години
Хич не е чиста работата
89
0
 
10
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Би било много по-просто и ефикасно, също и финансово оправдано, ако просто върнем смъртното наказание. В щатите, които все хвалите има такова, разбира се в някой от тях..
88
5
 
16
 
! Отговори
До nina преди 5 години
Ами неграмотен и беден р*м ще свърши работата и за по- малко пари като е нямал какво да яде. Знаел е, че ще го хванат, ще каже, че е бил неадекватен,ще се разреве пред медиите, че е р*м.Ще лежи около 10г и за добро поведение ще го пуснат. И да беше казал на полицията кой го е поръчал, ще му повярват ли? Кой вярва на р*ми? И защо си мислиш, че е бил сам и е нямало още един двама с тоя? Ро*ите винаги са си заедно. А в какво се е забъркала журналистката чии интереси е застрашила, тя си знае.
87
0
 
3
 
! Отговори
107 преди 5 години
До #108. сьгласен сьм, ама аз писах за нещо друго, прочети пак ако не си разбрала
86
1
 
8
 
! Отговори
nina преди 5 години
#107Да,за убиецът писаха,че е правил няколко изнасилвания в ц.иг.анската махала,но жертвите ги е било страх от него и не са отишли в полицията.Ясно е,че не си бил близо до надрусани/пияни агресивни хора.Дано никога не ти се случи.
85
2
 
15
 
! Отговори
122 преди 5 години
Театьр..има ли някой смелост да продьлжи разследванията, които тя е правела?
84
5
 
23
 
! Отговори
По тая логика преди 5 години
Значи ако се сблъскаш с някой по обяд в парка дето е пиян или дрогиран той решава да те изнасили и обезобрази просто ей така без мотив. Дори не е защото е искал да те обере... А друг път като се е дрогиран тоя Северин други хора трепал ли е? На 21г. откога взема наркотици и какви са тия наркотици, че не помни да я убил и изнасилил, ама помни къде е заровил телефонът й.
83
0
 
13
 
! Отговори
Не ходете по паркове преди 5 години
От цялата работа разбрах по обяд да не се разкарвам в Докторската градина, че може някой ром да ми налети и тия дето го видят ще кажат,че нищо не са видели.
82
3
 
25
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Ако е бил толкова надрусан и пиян как ще се сети да заравя телефонът й после?
81
1
 
17
 
! Отговори
Не го ли самоубиха? преди 5 години
Медиите ви промиха мозъците. Трябваше да се намери убиец дето да признае за 2 дни, намери се... Как ли и тоя не се самоуби?
80
2
 
21
 
! Отговори
Nina преди 5 години
И защо да не е поръчково? Ако му се убиваше някой само за кеф можеше спокойно да убие някой от боята( не че го пожелавам на който и да е). Малко ли прос*титутки има, че ще убива някой посред бял ден и то заможна жена. Не го питаха един път да каже мотивът.Ако не беше известна журналистка даже нямаше и да го търсят.
79
6
 
9
 
! Отговори
до А защо да не е ? преди 5 години
Ти глупав ли си? Каква чанта, жената е тичала за здраве по алеята, с чанта?. Мотивът не е бил кражба, а скарване, тоя е ходел пиян и надрусан като заблуден електрон, блъснал се е в нея и разправията е започнала, прераснала е в бой, после сам не е знаел какви ги върши. Скрил е телефона й за да скрие улики.
78
8
 
5
 
! Отговори
nina преди 5 години
#99Вие можете ли да мислите въобще??Жената е бягала по алеята,убиецът я удря,завлича в храстите и изнасилва.Какъв е мотивът според вас?Цветът на клина й?
77
5
 
11
 
! Отговори
А защо да не е ? преди 5 години
Не било поръчково убийство,така поне ни натресоха медиите и МВР, ама защо не питаха поне един път тоя Северен защо я е убил. Какъв е бил мотивът му ? Кражба ли? Защо ще заравя телефонът й? Можел е да го продаде в някоя заложна къща например.А тя едва ли е носила 2000 лв. в чантата си.Ако е искал да а обере щял да свие чантата й.После бил надрусан, кой ще иска да краде в такова състояние.Ако беше мотивът сексуален, ще я убива ли толкоз жестоко, че да я обезобрази. Щеше с някоя от ****лата да се