Българин задържан в Германия за убийството на жена си

Според свидетели той е психически лабилен
9 апр 2019 07:38,
31
Българин задържан в Германия за убийството на жена си
Снимка: Reuters, архив

25-годишна българка беше убита от съпруга си в Германия. Трупът на жената е бил открит в неделя в германския град Бад Наухайм, съобщи "Дарик".

За убийството беше заловен 24-годишният съпруг на жертвата Кирил Челебиев. Той беше обявен за издирване от германските власти вчера сутринта, предава "Билд".

Според свидетелски показания Челебиев е с психически проблеми. Той беше заловен в магазин за строителни части.

За убийството на 25-годишната жена се разбрало, след като неин роднина не успял да я открие по телефона. Тогава полицията проверила адреса, където бил намерен трупът.

Германският прокурор Томас Хаубургер определи престъплението като „изключително жестоко“. Според тях убийството е било извършено вчера следобед и най-вероятно не е било предварително планирано.

Все още няма детайли как точно е загинала младата жена. Днес трябва да бъде извършена аутопсия.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комбинацията от жена и мутра и изневяра води до това ако жената се комбинира с беден слаб сваляч всеки ден ще и е кеф и няма да изневерява но тя винаги иска някой на години или мутра с пари и после му узневерява със слабите бедни свалячи
1
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що го обиждате, тези хора не искат да имат нищо общо с българите, пак ще ни псуват по социалките. Сега ако ви осъди за обида?