След забележка военен се бори за живота са, намушка го съсед

Причината за скандала и престъплението е силна музика
43
След забележка военен се бори за живота са, намушка го съсед
Снимка: Булфото, архив

Междусъседска свада в Казанлък завърши с един намушкан и един задържан.

Инцидентът станал в понеделник около 7 ч. на ул. "Христо Ботев"в града, съобщи Дарик радио.

Всичко започнало от силна музика рано сутринта. Извършителят на престъплението си я пуснал, а неговият съсед – военнослужещ, капитан, слязъл да направи забележка.

При отварянето на вратата е бил намушкан от собственика на апартамента, където звучала силната музика.

Военнослужещият е откаран в казанлъшката болница с прободна рана и опасност и живота.

Извършителят е задържан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
1
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Този капитан е срам за пагона. Каквото е търсил си го е намерил.
30
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко. С прости хора няма смисъл да се разправяш. Преди месец съседката бумтеше музика до 1 сутринта. Аз ставам рано и теших че в 6ч е подходящо да се събуди с метъл. От тогава не съм е чул ..
29
3
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
вчера един матрос почина на съвместните учения в жегата сега друг военен гораняват един друг яде бои от индииците това на какво прилича то не останахавоенни в нашата смешна армия
28
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имах случай - комшията отдолу няколко пъти ме тероризира с индийска ;) музика между 11 вечерта и 4 сутринта. Не му пуснах музика, а започнах да му танцувам степ и народни танци. 140 кила съм... Имам тежки пети ;) След 30 минути кардио пакито извика полиция ;))) И така всеки път, когато пусне музика и аз започвам кардио тренировка. Много бързо схвана положението ;)
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде е Каракачанов с багера да събори къщата на този, дето е нападнал българската армия !
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За шумни съседи: отиваш в гугъл и пишеш: digikey - доставчик на електронни компоненти. Там в търсачката пишеш Sound Exciter - малка тонколонка, която предава звука чрез вибрация на всяка повърхност, до която я допреш. Не е нужна голяма мощност - 10 - 20 вата са напълно достатъчни. Залепя се колонката на стената/пода/тавана на гладка повърхност в посока звуковия терорист и се изнасяте на гости на някой авер за 2 дена. Работи дори и при наркомани. Измислете си сами източника на сигнала.
25
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо един разумен човек би слязъл да направи забележка и да си навлече неприятности? Няма ли полиция за тази работа? Защо ги издържаме, след като им спестяваме случаите, които могат да ни убият или да ни навлекат обвинение за саморазправа?
24
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До привет от ГерманияАми не знам какви са ти били съседите? Първо съм опитвал с добро. И са ме пращали да си..... Полицията колкото пъти идва, толкова пъти като си тръгне 7-8 индивиди подскачат трупешката на горния етаж за отмъщение. Дори идваха двама в 4 сутринта. Звънят и удрят по вратата да ме светнат, че ако не ми харесва да си търся друг апатрамент. Е, докато не хванах единия за тениската и не го повдигнах във въздуха. Дори не го ударих. От тогава нямам никакъв проблем.
23
2
 
29
 
! Отговори
възмутен преди 4 години
Това си е предумишлен опит за убийство. Кой отваря входната врата с нож в ръка?
22
24
 
7
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Езикът кости няма ,но кости троши ! Дори и да правите забележки , научете се да ги правите културно и възпитано с приятелски тон , в противен случай ще си изпросите две бухалки в главата !
21
1
 
24
 
! Отговори
До привет от Германи преди 4 години
То и в БГ зъниш, но от там ти казват "Абе я се разберете по комшийски и не ни занимавайте с глупости"
20
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В германия може да идват и да замерват, ама тук на *** им съставят 90 акта за силна музика и е пак по старо му. В същото време за където си им викал полиция ти чупят чистачки, пукат ти гуми.
19
27
 
4
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Аз в България няколко пъти съм проявил наглост да отида и да направя забележка за силна музика , но никой не ми посегна да ме бие защото забелжките ми бяха културни ! Първо поздравявам - здравей комшу , как си ?! Добре съм бе комшу! Ааа ,много се радвам ,че си добре ! Гледам веселиш се , това е много хубаво ! Абе комшу бих искал да те помоля ,ако може малко по-тихичко понеже жената е болна и като че ли тази музика е силна ! Комшията отговаря - няма проблеми бе комшу , дори ме кани да пия нещо
18
35
 
3
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
И много е важно с какъв тон и по какъв начин му е казал да намали музиката ! Военните поради професионални отклонения са свикнали да говорят заповеднически на висок тон ! А ако е добавил и две три обиди , заслужил си е ножа !
17
20
 
13
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Евалла правя на германците ! Когато има такива случаи не ходят да ти тропат на вратата ,ами се обаждат в полицията , която идва ,,измерва децибелите и ако се установи ,че музиката е силна , понасяш си наказанието ! А българинът винаги иззема функциите на властта , винаги трябва да се направи на право раздавач ! Абе на вас ли ви остана да правите забележки на хората бе ?! В тази държава нямате ли си полиция ?!После дато ви играят две бухалки в главата , ревете и обвинявате биячите !
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ей това са комплексите... слязъл човека да му каже да намали, онзи го наръгал с нож.Със сигурност военният не е почнал с "комшо много те моля" но пък сега нападателят с ножа да се замисли , че военният притежава със сигурност огнестрелно оръжие. Като го гръмне през китките ще увеличава и намаля музиката само с нос или оназ си работа.
15
3
 
37
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 4 години
То това си е чисто убийство.Смъртна присъда.
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонименн преди 4 години
До За съжаление,10 - "Не знам как ще се оправят." - С обратен тормоз, просто трябва да му намерите слабото място. Когато не разбира от добро, става с лошо.
13
20
 
10
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
То остана и капитан да не направи забележка ?! Потърсил си е белята ! Има полиция за тази работа , обаждаш се , идват ,измерват децибелите и те казват дали музиката е силно или не ! На тебе може да ти се струва силна ,но уредът който мери децибелите има последна дума в спора !
12
2
 
33
 
! Отговори
Норра Карамел Шварц преди 4 години
Шумовият терор е забранен със закон в цивилизования свят на запад. Не знам как е в българската територия.