Роналдо трогна света, поигра с дете без крака

Звездата на "Ювентус" зарадва малкия Али от Казахстан
30 дек 2019 20:55, Красимир Ангелов
19

Португалската звезда Кристиано Роналдо впечатли света с поредния си благороден жест към дете. Футболистът на "Ювентус" зарадва момче от Казахстан, което е родено без крака.

Двамата поиграха футбол, а след това португалецът подписа топка за спомен на малкия Али. Видеото от емоционалния жест беше публикувано в социалните мрежи.

Кристиано Роналдо написа в профила си в Twitter, че за него е било истинско удоволствие да се срещне с момчето Али, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
БГ преди 4 години
Поклон! Всяка стотинка е спечелил с труд и талант! И от години помага на хора и много деца, изпаднали в тежка ситуация, най-вече за лечение. Никога не е парадирал, по-скоро обратното.
12
6
 
3
 
! Отговори
Таню преди 4 години
Когато съкратеното пиар значи пoрно...
11
6
 
14
 
! Отговори
bolbov преди 4 години
Невероятен футболист и човек.
10
8
 
23
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Във това отношение е ВЕЛИК! !!Помогнал е на много деца. Жалко е за коментарите от долу много жалко! Бедни души!
9
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роналдо е кух, като поцинкована кофа.
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това българина стана няма такъв хейтър. Сигурно от всички новини за деня едва 5% са за позитивни неща и *** веднага скача с хапливи и хейтещи коментари.
7
17
 
8
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Роналдо прави това за PR!Когато дойде в България, дори не даде един автограф, а само помаха на феновете си все едно, че им е първа любовница.Меси в това отношение е по-искрен, но е куцу магаре. Цяла барца играе за него. Защо не отиде в друг отбор? Роналдо поне смени 4-5 отбора.
6
11
 
9
 
! Отговори
Пишман-инженер преди 4 години
До СержантТова е ПР, никаква реклама не е. Просто човека си има екип, в който има различни специалисти, някой от тях е организирал това събитие. На Роналдо му дреме на... шлифера, ако има такъв. Иначе за него е ясно отдавна какъв човек е, всеки си прави изводите.
5
5
 
15
 
! Отговори
Истина вочите преди 4 години
До 1,3...А вие си оставате едни злобни хора които нищо съществено не са направили в живота си,които живеят в една посредствена държава пълна с негативни хора! Колко от вас и кога за последно са направили нещо добро и не са го споделили с никой?! Вие светихте ли му или бяхте с него,че твърдите за някой,че е такъв или онакъв?! По скоро бих казал,че не е просто да имаш пари и да си известен защото всеки който прекара няколко минути в близост може да каже ,че е оноден или най малкото е блудствал..
4
1
 
14
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Отворих да видя дали детето е на Тони Стораро ;)Сериозно - браво на Роналдо
3
16
 
15
 
! Отговори
Сержант преди 4 години
Прави добро, но не го показвай. Просто се излагат с тези евтини реклами.
2
6
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
От заглавието излиза, че Луиш Назариу де Лима...
1
23
 
6
 
! Отговори
Odpo преди 4 години
И все пак си остава насилник. Изнасилвач който си плати милионите за да не хози в затвора.... Я се стегнете!!! Трогнал, кою трогна точно той, че не ми е ясно?