След семейна свада: Три трупа във Велинград

Загиналите са 68-годишен мъж, съпругата му и синът му
Обновена: 12 апр 2020 18:23 | 12 апр 2020 18:20, Нели Христова
75
След семейна свада: Три трупа във Велинград
Снимка: БГНЕС

След семейна свада трима души бяха открити мъртви във Велинград, съобщават от пресцентъра на МВР – Пазарджик.

Сигнал към полицията е бил подаден тази сутрин, малко преди 10 часа, от близки на семейството. Те живеели в съседния апартамент и чули силни викове, идващи от дома на съседите им. Пристигайки на мястото полицейските екипи установили, че в жилището са безжизнените трупове на 68-годишен мъж, неговата 58-годишна съпруга и 23-годишният им син.

Екип на "Спешна помощ" констатирал смъртта на всички от семейството. Мястото незабавно е отцепено, като е извършен оглед от дежурна група от РУ-Велинград, с участието на експерти от сектор "Научно-техническа лаборатория" при ОДМВР-Пазарджик и съдебен лекар.

Труповете са транспортирани до отделението по съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик за аутопсия. Работата по изясняване на случилото се продължава от сформирания екип под наблюдението на прокуратурата в областния град.

Мъжът е известният във Велинград треньор по плуване Велчо Клешков, който е убил съпругата си Йорданка Пенина и сина им Владимир и се е самоубил, уточни за "24 часа" говорителят на полицията Милослав Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Ген. Проф. Др. Муфта преди 4 години
Самоубийството е на едно от първите места като причина за смърт, непосредствено след инфаркта, рака, инсулта, диабета. Относителният дял на самоубийствата спрямо другите видове смърт постоянно нараства.
55
10
 
8
 
! Отговори
Брудос преди 4 години
Кобургите донесоха на България три национални катастрофи. Най-новата катастрофа и същевременно като отмъщение към България (отнета корона, още имоти за вземане ..) е че Симеон съзнателно и целенасочено издигна Бойко Борисов и му помогна да стъпи на политическия паркет. Последната и най-страшната ката строфа!
54
4
 
6
 
! Отговори
Козяк преди 4 години
До 54 Отвреме навреме, разбира се в негативен смисъл се говори че ето, комунистите, пак.. и т.н. Интересно защо аз не познавам нито един комунист, или който се нарича комунист, и от който да зависи земното въртене, например. И ми е чудно защо всичко се слага под този знаменател. Суша- а знаем, комунистите, градушка падна- а още от онова време си го знаем, ***. Всичко е толкова изтъркано че възбужда само едно чуство: съзжаление към този, който не може да каже нещо по актуалната темат.
53
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се запише , още три жертви на коронавируса , единствените без придружаващи заболявания. Станахте за резил с тази карантина . То вируса е китайско менте , вие стреляте по комара с пушка.
52
4
 
12
 
! Отговори
До хиена преди 4 години
100 процента си прав!!!Рафвам се ,че има умни хора в съадото!!!Поздрави от една като теб!!!Играта е голяма ,Боко изпълнява стриктно плана!!Другото ,което ни готвят е по -страшно!!!Жалко ,че има толкова простота наоколо и хората не вярват в идеята ,че сега робството е факт но ,е скрито под воала на демокрациятА!Гледайте новините там е изрината ха-ха-😜
51
6
 
10
 
! Отговори
Бойкоеб преди 4 години
Боковид 2020!
50
8
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БОРИСОВ ВИРУСА Е ИЗБИЛ И ЩЕ ИЗБИЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ САМО ПРЕЗ 3-ТИЯ МУ МАНДАТ ОТКОЛКОТО КОРОНА ВИРУС 2019
49
3
 
1
 
! Отговори
Sherlock Holmes преди 4 години
До Комшията отсрещаИнтересно, това не се споменава в новината, защо ли?
48
21
 
11
 
! Отговори
Гротеска преди 4 години
Смешно е комунистите как пищят от това,че не могат да пътуват,рестрикции по магазините,църквите почти затворени,ограничена им била свободата,не можело да гледат английски и испански футбол...Еми да си припомнят поне малко положението при Тошово време.Според мен трябва да им пускат и телевизия само по 3-4 часа и то пленуми от парламента!А ток през 2 часа!
47
4
 
2
 
! Отговори
Sherlock Holmes преди 4 години
До ХиенаАбсолютно съм съгласен.
46
7
 
20
 
! Отговори
Хиена преди 4 години
Вирус няма, правят експеримент,един от коментари ми изтриха,май и този ще го изтрият,хе,хе, не искат гробисти да чуят Истината.
45
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Де бе, леко с мебелите.Някакъв дърт селски бек, пък ще го изкарате, че е бил треньор на половин България.
44
9
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Каква изолация? Може да се излиза по улиците, забранено е в парковете. Аз излизам и се разхождам. Естествено, с маска.
43
8
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ИЗПОКАРАЛИ СА СЕ ЗА ПАРИ!!! ГАРАНЦИЯ 1000%ЗА ДА СПАСИ МАЛКО ПЕНСИОНЕРИ БОРИСОВ УБИВА ДЪРЖАВАТА В МОМЕНТА!!!
42
7
 
19
 
! Отговори
Тиква преди 4 години
Охо, над 2 милиона пострадаха заради тоя Тиквун и неговата криминална структура, която за съжаление на власт.
41
12
 
28
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТЕЗИ ЩЕ ЛЕЖАТ НА СЪВЕСТТА НА БОРИСОВ ВИРУСА И НА ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БОРИСОВ НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!!!
40
12
 
26
 
! Отговори
Майтапчийски преди 4 години
Пишете ги жертви на короната...
39
7
 
31
 
! Отговори
Мерките? преди 4 години
Те са жертви имено на жабока Кермит. Както и ставащите самоубийства. Просто хората са си луди, а като ги затворят между 4 стени и стават ептен откачени. Всеки лекар би следвало да знае, че тези неадекватни и ненужни мерки обострят психическите заболявания. До май месец масово ще кукуригат. После и да се върнат на работа работодателите им щес е чудят как да го разкарат най-евтино. Със кукуригащи просто не може да се работи. Пратете му ги тогава кукавите на Мутафчийски да си ги гледа вкъщи
38
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъжно е това ,те и Юлия ме научиха да плувам ! Истински учители
37
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ето тук трябва да има препратка към статията за бебй бум в края на годината. Не бейби бум ами развод бум ще има......