Майката на убитите деца била насилвана от свекъра си

Адвокатът й твърди, че той е посягал и на децата
Обновена: 21 ное 2020 17:15 | 21 ное 2020 17:11, Нели Христова
84
Майката на убитите деца била насилвана от свекъра си
Снимка: БГНЕС

32- годишната Кристина Дунчева, обвинена в убийствата на децата си на 3 г. и 5 г., не е признала, че е извършител на престъплението, каза нейният адвокат Алексиев. Думите й били само "съжалявам за това, което стана", пишат от "24 часа". Според защитника има съмнения, че тя е извършител и според него нямало категорични доказателства срещу нея.

Още по темата

Адвокат Алексиев обясни че Кристина е била години наред малтретирана физически от мъжа си, Георги Трайков.

"Разбрах дори, че тя е сексуално насилвана и от баща му. Той е посягал на децата, бил ги е и ги е малтретирал, а когато повишавал тон, едното от тях треперело от страх".

Съдия Красимир Аршинков постанови постоянна мярка "задържане под стража" за Кристина Дунчева. Според него тя е изглеждала в нормално здравословно състояние в съдебната зала и не е казала, че има нужда от медицинска помощ. Единствените й думи били, че иска да й се определи по-лека мярка за неотклонение и моли съда за снизхождение.


84
Още от СФФ 2020
У-лицата с Богомил Калинов: Лесно поставяме диагнози!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
"Разбрах дори, че тя е сексуално насилвана и от баща му. Той е посягал на децата, бил ги е и ги е малтретирал, а когато повишавал тон, едното от тях треперело от страх"....

Кое от двете е треперело от страх ? Онова дето е заклано от майка си с ножа или другото дето майка му го убива със сатъра ?

И какво излиза , защото била насилвана секссуално ,и защото свекъра ги биел , затова си заклала децата ?
Ахам. Само тъй ще да е .Няма друго обяснение .

ДА ГНИЕ В ПАНДЕЛАТА. ДОЖИВОТ.
80
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Айде ся... Сина му горски - със сигурност има оръжие. Едва ли тоя адвокат има нещо в главата за да излиза с такива умотворения.
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Оня от моста и той е болен и за лудницата. Не го забравяйте човека. И той е бил под психически тормоз и със заболяване. Заедно с тази трябва да ги пуснат.
78
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До гражданка
Адвоката каза, че я познава.
Не е казал тя ми клиент от 10 г.
А и каквато и да е присъдата децата няма да се върнат.
В тая трагедия има и други замесени. Причини, принуди. Бащата не е забелязал лудостта на жена си? А кой я е докарал? Въпроси, които прокурор и съдия едва ли ги интересува.
77
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Преди години, когато бакшишите подгониха Лойко да го свалят, пак по същия начин една жена уж си уби детето и всички уж повярваха.
76
2
 
12
 
! Отговори
гражданка преди 6 дни
Не искам да бъда груба - това убийство на деца от собствената им майка е просто ужасно...Може и да е била болна жената...шизофреничка...и т.п.
Най -голямо впечатление обаче ми направи изказването на адвоката й по една телевизия, че той й бил адвокат от 10 години?? Моля?..Т.е. тя е била на 22 г. тогава - за какво й е бил адвокат, после "по любов" ражда двете деца...и т.н. А с какви доходи е била, че е поддържала адвокат?? Абе...гнила работа....
75
0
 
11
 
! Отговори
Сиганин преди 6 дни
Бог да ги прости дечицата! Поредните, които не можахме да опазим като общество. Обаче и това го има в природата- инстинкт да убиеш малките си в случай на голяма опастност. Гледали сме го по NG. Жалко наистина, мъж съм , но ми се плаче честно казано...
74
1
 
4
 
! Отговори
anonim преди 6 дни
РАБОТАТ НА КРИМИНАЛИСТИТЕ Е ДА ДОКАЖАТ УБИИСТВОТО С НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗТЕЛСТВА, ГОДНИ ЗА ПРЕД СЪДА.Така, върху събраните окзателства Прокурора ще си изгради обвинителния акти ще поиска определеното според закона наказание. Вичко дуго са празни приказки и журналитичски импровизации.Съдът е този,който ще определи присъдата.
73
1
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 дни
Жалко. Цяло семейство беше погубено. Причините може да са много, но фактите са на лице. Нито децата ще се върнат, нито жената ще иска да излезе от лудницата.
72
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Крайно време е да има някаква етика и морал в журналистиката! Не може, подобни новини да бъдат, разтягани, дъвкани и така живописно предавани на широката общественост за такива ужасни деяния! Има институции, чиято работа е да се занимават с тях!
Като оная Д. Тренчева, ще дава сериен убиец в 18ч. вечерта! Въпрос на чисто човешко възпитание и трезва мисъл!
71
6
 
11
 
! Отговори
ВЪЙ ВЪЙ преди 6 дни
Какъв свекър, а свекървата сигурно я е държала, докато свекъра свърши работа. Тая от девет дерета гнусотии ще изблюва да се оправдае.
70
0
 
9
 
! Отговори
Измислици преди 6 дни
Премислици. Защо чак сега се сеща? Да е
нас очила гнева си към насилника навреме. Оправдания за една ***.
69
2
 
13
 
! Отговори
Влади преди 6 дни
Навремето, при Костов пак една такава па.ча уби детето си и бакшишите бяха пламнали да свалят правителството , понеже тя лъжеше, че някакъв тип и го бил измъкнал от ръцете. Оказа се, че тя е удушила детето. Ама настрои целия народ срещу властта, едва ли не Костов беше убиеца.
Че и сега медиите пак дават трибуна на лъжите на адвоката .
68
1
 
27
 
! Отговори
То й преди 6 дни
Защо и бащата не е арестуван и с повдигнато обвинение за убийство? Той е бил там с две убити деца и майката. Само неговата дума, че така ги е заварил, не е достатъчна да бъде автоматично извън всякакво подозрение.
67
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Явно сега от девет дерета вода ще се носят, само и само да се намери някое оправдание за тая. Била бита от мъжа си, сега от свекъра си, даже сеkсуално (?!), сега чакам нещо за свекървата да измислят. Била имала шизофрения, ама никой не знаел.. Толкова труд, за да оправдае някак си едно объркано и зло същество, защо?
66
7
 
5
 
! Отговори
24ти преди 1 седмица
Ти си ментално увреден и твоят ар трябва да се намери и такива като теб трябва да бъдат съдени за заплахи и обиди. Ти не си този който решава,нито аз, затова има съд и такива случаи трябва са сигнализират на бг. Общество,че системата е остаряла. Затова е важно да бъде приета конвенцията. Жертви на насилие могат да бъдат не само деца и жени...също и мъже.ако вие си живеете там в каменната ера е ваш проблем, света отдавно е напреднал. И всеки престъпник има право на защита .
65
3
 
7
 
! Отговори
Тц тц тц преди 1 седмица
Наказанието за умишлено двойно убийство на деца е доживот.

Наказанието за клевета е глоба от 3 до 7 хиляди лева или обществено порицание.

Тая абсолютно нищо не губи и не рискува, като клевети, това са фактите.
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Баро не дразни, баш си ги казва нещата.
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Куха лейка

Да се аргументираМЕ? Колко човека мислиш, че пишат от един коментар, бря Танасеее!
62
7
 
11
 
! Отговори
Тц тц тц преди 1 седмица
Събитията се развиват птака:

Мъжът вижда, че жената полудява и прави опит да получи попечителство върху децата. Тя бяга при родителите си и го обвинява в домашно насилие. После оттегля жалбата и се връща, с надеждата да се оправят нещата. Той обаче вижда, че тя няма да се оправи и прави втори опит да спаси децата. Тя подава втора жалба за насилие и сега, след убийството на децата, твърди, че била изнасилвана от свекъра?

Наказанието за умишлено двойно убийство на деца е доживот, за клевета