Жестоко убийство на млада българка разтърси Германия

Тя е била изнасилена, подозират турски гражданин
Обновена: 1 яну 2021 22:42 | 1 яну 2021 22:35, Красимир Ангелов
89
Жестоко убийство на млада българка разтърси Германия
Снимка: БГНЕС

31-годишна българка е жестоко убита в Германия. Изгореното ѝ тяло е намерено в Охтендунг, Майен – Кобленц. Аутопсията е установила, че младата жена е била изнасилена, после застреляна и накрая запалена.

Основният заподозрян е турчинът Мехмед, за когото се предполага, че е имал връзка с жертвата, пише "Билд".

Първоначално разследващите не са имали представа коя е жертвата. Те са разпространили в медиите снимки на две нейни украшения.

В разпространеното първоначално описание се разкрива, че жертвата е била висока около 1,60 метра, 55 килограма, със светла кожа и дълга до раменете червеникаво – руса коса, съобщава Bulgaria ON AIR.

Овъгленото тяло е било намерено на селски път върху насип, който върви успоредно на окръжен път 94 от Охтендунг.

Според полицията младата жена е имала пиърсинг на ноздрата си под формата на шип, а на ушите си – обеци, пише сайтъг BG-voice.

С течение на разследването полицията открива, че жертвата е българка, която е живеела в близкия град Круфт.

След като е била изнасилена, тя е била убита с два изстрела в главата и накрая запалена, вероятно, за да бъде по-трудно разпознаването ѝ, коментират полицаи, цитирани от немските медии.

Прокурорът от разследването твърди, че е бил шокиран от гледката на овъгленото тяло и неописуемата жестокост, с която е било извършено убийството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Тя ще има грроб преди 3 години
А двоен *** от лятото на 1872г. на младите поп Боянчо и инвалид Николчо беше оставен след обесването мууу, на волята на лисици и вълци. Щото християнската анАтема е по страховита от огъня.
39
7
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Нормално е, повечето "умни и красиви" там се занимасат с проституция,нелегална дейност и работа на черно, все пак трябва да се върнат после у селото си с нова немска кола, сама се е забъркала с този, вероятно й е бил сводник, така че не може да я жалим кой знае колко ;) !!!
38
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имали топки ама наужким. Излесели от групата си е .......
37
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До додоИмали били топки... примитивизмът и първичната агресия не е да имаш топки. И мюслитата са същите ***, нали съм ги виждал. Да не говорим, че те 'имат топки' само когато са в групи (също като ромите) -тоест нямат никакви :)
36
3
 
20
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
Какво очакват жените тръгнали с хора в чията култура е гордост , първия камък да хвърли бащата , където жената е като който и да е домашен предмет- търпиш го докато прави животът ти удобен...
35
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още от заглавието бях сигурен че е замесен човек празнуващ новата 1442-ра година по хиджра.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...пиърсинг на ноздрата си под формата на шип, а на ушите си обеци, пише сайтъг BG...Кога ще научите български - жалки журналисти!Повече няма да показвам грешките - търсете сами!
33
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто един обикновен делничен ден из ежедневието на етноса.
32
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕргенСпоко братчед и мен не ме искат. Имам собствена къща с 3 спални, с двор 2 декара и половина. Имам работа, вземам хубави пари, собствена кола и НЯМАМ кредити. Ама и мен не ме искат, щото съм живеел на 15 мин. от града. Ко щяла да прай тя на село. Ми кот прая аз, обаче не щът. Иска у града да е а умните и хората с възможности, купуват къщи на село. За да има къде да играят безопасно децата им (в двора), далеч от шума, чист въздух, тишина и спокойствие. А бе те не знаят кво искат тия жени
31
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турчина е авторитарен и властващ към женатаА нашата сигорно не знаеше за жалост!!!
30
8
 
17
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Май не е "българка" ама хайде...щом така сте казали!Не ви вярваме все пак!
29
7
 
24
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
в ада да гори този убиец
28
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно му се е похвалила, че е била с един КУП мъже в леглото, както се похвали Гала!И това й е било грешката!
27
7
 
42
 
! Отговори
Ерген преди 3 години
Софиянец, с жилище, работещ...Момите не ме искат, бил съм беден!Сега се търсят милионери...Ако мадамата се бе омъжила за скромен човек като мен сега щеше да е жива!Повечето избират луксозния живот и някои си намират майстора!Личен техен избор...
26
2
 
8
 
! Отговори
До55 преди 3 години
И най-вече да се правят на професори като теб в интернет.
25
11
 
31
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До Запознат Германия, дефакто, спря да съществува 1945г. Оттогава, до ден днешен там е просто една прокси територия, предполагам знаеш на кои. Уви, целият християнски, европейски свят по всички континенти, цялата Западна цивилизация е отровена, подчинена и е напът да бъде перманентно заличена. Това, което на наблюдаваме са само биологично-икономически пръски от палитрата. Бежанци, Отворени Граници, Промяна в Климата, Гей сватби и т.н. права, убийства на неродени бебета и пандемии.
24
21
 
11
 
! Отговори
Запознат до Додо преди 3 години
За съжаление си безумно прав. Жената иска сила и сигурност да я закриля. И да може да я подкрепя да си отгледа поколението. И понеже в Германия мъжете масово вече са амбриажи или работохолици. Остават само мюслитата които имат само едни топки.
23
20
 
30
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До ЗапознатПроблема е изключително тежък, сериозен и сложен за разбиране от много. Не са жените, които са отговорни на 100% за тази катастрофална ситуация. Жената интуитивно търси силна, отговорна мъжка ръка. В наши дни чудовищно количество мъже от европейската раса са морално разрушени и заинтересовани от това, да се татуират, да пият, да се дрогират и гледат порно (което ги демаскулинизира), вместо да бъдат отговорни, да създадат семейство и да отгледат деца. Мюсулманите, уви, имат топки.
22
1
 
40
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Който, каквото и колкото и да ви убеждава, мултирасовият мултикултурализъм не работи.
21
16
 
13
 
! Отговори
инсп Тюхчев преди 3 години
Хахааа. Тъкмо турски стандарт160на60.Българкатаже дащна жена,за някое евро и майка си ще продаде.Кой знае мехмед за кво я е утепал.Сигур го е окрала