Задържаха пиян шофьор, предизвикал катастрофа в Пазарджишко

При инцидента няма пострадали хора
19 май 2021 11:23, Красимир Ангелов
16
Задържаха пиян шофьор, предизвикал катастрофа в Пазарджишко
Снимка: БГНЕС, архив

Двама шофьори са задържани в арестите на полицейските управления в Пазарджик и Пещера, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Единият е заловен заради предизвикана катастрофа след употреба на алкохол, а другият – за фалшива книжка.

В понеделник по обед, на пътя между Пазарджик и село Главиница, настъпил пътен инцидент. 40-годишен мъж от Велинград настигнал и се блъснал с „Фолксваген“-а си в задната част на движещия се пред него товарен автомобил „Ивеко“. За радост в резултат на инцидента няма пострадали хора.

Пристигналите на мястото пътни полицаи тествали водачите с дрегер, като при шофьора на леката кола уредът отчел 2.44 промила.

Също вчера, на една от централните улици в Пещера автопатрул извършил проверка на микробус „Форд“ с водач 41-годишен мъж от Ракитово. Мъжът представил пред униформените свидетелство за управление на МПС издадено от Република Чехия. След извършената проверка се оказало, че документът е неистински.

Книжката е иззета, а притежателя и задържан. И по двата случая се водят бързи производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Г. Геров преди 2 години
Който е на власт той е виновен. Край.Това си е по нашенски.А съд. система е най-справедлива. Ще го пуснат момчето. Добро е.Обеща да не прави така повече.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев и Баце са виновати за всичко, което става в България - дори и за стомашн-чревните разстройства на гражданите и гражданките.
2
3
 
2
 
! Отговори
Маршал Фьодор преди 2 години
Ама уволнявайте бе.....нали уж сте бойна група на Радев?Генерали, полковници.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В меката на умствените капацитети, Пазарджишко, бойковия електорат откачи тотално. Няма правила, няма закони,вилнеят на воля.