Излязоха подробности за жестокото убийство в Русе

Задържаните мъже са направили пълни самопризнания
18 яну 2022 23:00, Петя Славова
89
Излязоха подробности за жестокото убийство в Русе
Снимка: Bulgaria ON AIR

Излязоха подробности около жестокото убийство, което потресе Русе. Тялото на съпругата на бизнесмена и общински съветник Бедрос Пехливанян беше открито разчленено край река Русенски Лом.
Още по темата

По информация на Bulgaria ON AIR до жестоко убийство се е стигналото, след като двамата мъже проникват в жилището на семейството. Представят се за полицаи. Еранухи Пехливанян отключва сейф в къщата им и им дава сумата от 50 000 лв.. Те я принуждават да тръгне с тях и тогава я убиват.

Самите те са задържани и са направили пълни самопризнания. Това потвърди и окръжният прокурор на Русе - Георги Георгиев.

"Разследваме случай по сигнал за изчезнало лице, получен в полицията на 14 януари. Днес привлякохме към наказателна отговорност като обвиняеми двама мъже от Русе. Обвинили сме в отвличане, грабеж и умишлено убийство на жената, която издирваме, извършено с цел да се прикрият други престъпления", допълни той.

Има информация, че тялото на жената е разчленено в къщата в село Божичен, където живее един от задържаните - 49-годишен бивш джудист.
 


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
2
 
! Отговори
Да попитам: преди 4 месеца
Още колко версии ще измислят разследващите? Случаят смърди от всякъде,наговориха един куп алогизми! Какво се опитват да прикрият и защо,по чие нареждане? Първо беше отвлечена от паркинг пред НАП,сега от дома ѝ,липсват пари от сейфа,нея я няма няколко дни,но никой не я търси!?Чак на третия ден е подаден сигнал от близки,дали е от съпруга ѝ не се знае!? Тия ги намерили и те веднага си признали,а са уж печени криминалета!? Най-добре е да питат съветника гербер,или не ѝм стиска да го доближат???
74
3
 
3
 
! Отговори
Българщина преди 4 месеца
Много алчно и много злобно е това малцинство. Не ме изненадва нито жестокостта, нито първопричините.
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво общо има такова отвратително убийство с принадлежността на жертвата с определна политическа партия. Тези хора можеха да бъдат членове на друга партия. Парите, които са взели не са чак толкова много спрямо милионите обороти на фирмата им..
72
0
 
6
 
! Отговори
Ц преди 4 месеца
Започна се връщането в 90те! И по- назад ще отидем!
71
0
 
6
 
! Отговори
Майна преди 4 месеца
А какви документи са й представили, за да удостоверят че са полицаи???? Дали не са я измъчвали, за да им даде ключа от сейфа и кода??? Те надали ще си кажат.
70
1
 
5
 
! Отговори
777 преди 4 месеца
"Дава им сумата от 50 000 ЛЕВА", НЕ ЕВРО!!! ТОВА СА ОБОРОТНИ ПАРИ ЗА ВЕРИГА ОТ АПТЕКИ. Но наистина е било ненужно да я разчленяват. Така че има и мотив - отмъщение!!!
69
2
 
7
 
! Отговори
ГРОБ преди 4 месеца
Да ви напомня че това е второ убийство в града на жена на член на герб, този е общински съветник. Първия случай беше с убита журналистка, разкрито за 12 часа, мъжа й собственик на голяма интернет фирма в града, която продава малко по късно. И в двата случая мирише на пари много повече от 50к и двата доста бързо разкрити и двата много жестоки. Може и да не е така, но въпросите висят, а милиционерите пак не дават интервюта
68
0
 
12
 
! Отговори
Чл. 115 от НК преди 4 месеца
Убийците ще изгният в затвора. Съпругът на жертвата е бил собственик освен на верига от аптеки и на фирма за дърводобив и строителство. В този смисъл искам да подчертая, че дървената мафия е много зловещо жестока особено в с. Лесидрен, община Угърчин, област Ловеч. Там нито един дървен мафиот не е осъден. Вярно е, че полицията толерира бандитите в това село.
67
2
 
8
 
! Отговори
Ужас! преди 4 месеца
В Китай убийците ще бъдат осъдени на смърт. В България ще получат доживотен затвор. Лошото е, че още има неосъдени главорези в с. Лесидрен, община Угърчин, област Ловеч, които заплашват неудобни хора с отвличане и убийство, а полицията в Угърчин начело с Иван Царевски нарочно не реагира.
66
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В държавата на мутрочалгарите и шaпкaрите е така. Да бне забравите да благодарите на Мyньо!
65
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това не е убийство с цел грабеж. По точно казано убийството е водещо с грабежа с прави опит за замазване на друго престъпление.
64
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Сата НАТОправиш ли разлика между "улика" и "мотив"? Май не...
63
9
 
11
 
! Отговори
Олд преди 4 месеца
Докато господаря Джаба (Рашков) прави политика бандитите вилнеят.
62
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Така е .."А защо са си показали лицата ?" - защото са се представили за полицаи. Ти колко полицая познаваш, които се разхождат наоколо с маски?
61
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тия двамата сигур са изпратени от тиквен да събират такса спокойствие
60
16
 
13
 
! Отговори
Запознат преди 4 месеца
Тея герберуги останаха без власт 10 месеца и започнаха да се избиват един друг
59
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 64"Във всяко престъпление има МОТИВ! Какъв им е мотива да убиват жената, след като вече са ВЗЕЛИ 50 бонки???" ---> това, че им е видяла лицата и е можела лесно да ги разпознае си е чист мотив ако питаш мен.
58
8
 
9
 
! Отговори
А преди 4 месеца
До Хипотеза Малък ли е мотива, че им е видяла лицата?
57
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много въпроси. Наглите ги отвличаха и на никой не падна и косъм от главата, само на Ангел едно кутре. Изкараха милиони евро от откупите. Полежаха, сега са навън да си харчат парите. Та, кой нормален, ще тръгне да убива за 50 к?? Че и да разчленява? Това е особено жестоко и говори за лична вражда, а не за крадец, който иска просто да те обере. Има нещо с мъжа й? Да не е поискала развод? Ввъпроси, но не е нарязана за 50 хил лв със сигурност.
56
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Във всяко престъпление има МОТИВ! Какъв им е мотива да убиват жената, след като вече са ВЗЕЛИ 50 бонки???