Родителите на убития Ангел: Няма живот за нас

Очаква се прокуратурата да поиска постоянен арест за убиеца
34
Родителите на убития Ангел: Няма живот за нас
Снимка: БГНЕС

21-годишният им син беше намушкан от 18-годишен негов съгражданин

"Как ще живеем? Няма живот след това нещо", кова казват родителите на 21-годишния Ангел, който беше намушкан смъртоносно от своя 18-годишен съгражданин Никола Райчев.

Трагедията се разигра в петък вечер. Извършителят беше издирван в няколко района на България, след като избяга от местопрестъплението и се опита да се укрие. Той беше арестуван на жп гарата в София.

Още по темата
Окръжната прокуратура в Пазарджик повдигна обвинение за умишлено убийство срещу Райчев, след като бе задържан в събота вечерта за срок до 72 часа.

Очаква се Окръжната прокуратура в Пазарджик да поиска постоянното му задържане.

"От полицията никой още не ни се е обадил, сигурно работят още. Знам, че във фаталния петък синът ни е намушкан смъртоносно от професионален убиец, по думите на шофьора на линейката, който видях случайно в събота в болницата", разказа бащата пред Нова тв.

По думите му синът му и момичето, с което бил, се познавали от около седмица. Не знае дали изобщо са били гаджета.

"Това момче е дошло, сдърпали са се, тръгнал си е, на 10 метра го е намушкал, първо в гърба, после в корема", заяви родителят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: убийствоПазарджик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
страхлив народ преди 6 месеца
"Страхливоста е майка на омразата!"Бих добавил-И ПРОСТОТИЯТА!
26
1
 
2
 
! Отговори
Жалко преди 6 месеца
За момчето и за вас родителите! Бог да го прости момчето! Тъжна работа :-(
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
По принцип , то в цялата държава НЯМА ЖИВОТ ЗА НИКОЙ , само за политиците , бежанците и ромите !
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За съжаление виновния след макс 10 години е на свобода, а може би и много по-малко.
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Няма 11. Как да няма свидетел? Нали момичето е било там?
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Голямата част от родителите не се грижат за децата си. Семейството е абдикирало от предназначението си. Смятат, че държавата, т.е.ние останалите трябва да се грижим за тях. И ако предприемем по-твърди мерки срещу"изпуснати"им питомци, следба сърцераздирателно"детецето ми". Не конвенции, не закони. Семейното възпитание!! За"прокуроските"синчета нямам думи. Забравихте ли"джигита"от пл.Ручей? Нещо да последва? А пошлия театър с пернишкия юнак е ПОДИГРАВКА с обществото!!!!
21
7
 
4
 
! Отговори
К.П. преди 6 месеца
Честита Промяна!
20
0
 
5
 
! Отговори
Стига убийства преди 6 месеца
Залко за младежа отиде си млад, но каква е тази тенденция постоянно да има по едно убийство в заглавните страници на медиите със седмици.В миналото ставаха повече убийства в европейските държави също има убийства,но не стоят на заглавните страници освен ако не са на някой публична личност. Тук в България постоянно за убийства се пише .То верно се упрвляват масите със страх и стрес ,но стига сте писали за убийства.Пишете за съдебната система пишете за превенцията на психопатите щом сте загрижени
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не само няма живот за вас, окаяно българско семейство на убития младеж. За вас няма да има и правораздаване никога. Скоро ще трябва да наблюдавате и продължителното съдебно шоу, на което ще ви подложат и да видите как не могат да докажат и накажат ефективно и спарведливо убиеца на вашето дете. Българският съд и прокуратура не са способни да въздадат справедливост, която би била последно упование за загубата ви, клето българско семейство!!!
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Яд ме е на българския съд и прокуратура, които са опасно недосегаеми и безкрайно неефективни до степен на абсурдност. Не ги ловят стачки, защото стачките завършват само с политически последици и никога не касаят съда. А съда е за дране и цялата ярост на народа трябва да бъде насочена към днешните съд и прокуратура в България, там трябва да удрят стачките и неподчинението на народа. Хората трябва да поискат тяхното сриване и строене изначало. Защото в момента те са храмове на престъпността.
17
4
 
6
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 месеца
Абе важното е да защитаваме правата на жените бе!
16
0
 
24
 
! Отговори
: преди 6 месеца
Както днес стана ясно , дори сниман как риташ полицай в главата на клип , цял Перник е пропищял от тебе , дори тогава можеш просто да се "споразумееш" с колегите на тате и да ти дадат условна присъда за всичките нападения , убийствата и престъпленията в България са ненакзани от самозабравилия се , ограден от привилегии и недостижим български съд , у нас царува беззаконието , този също ще се измъкне с малка/условна или никаква присъда.
15
10
 
7
 
! Отговори
Еххх преди 6 месеца
Скоро да чакаме ли новини от сорта :масови стрелби ,.Америка унищожи държавата .а сега я разграбва .Индианци не българи сме вече .
14
12
 
12
 
! Отговори
САЩ 6.8убити на 100к преди 6 месеца
В България е 1.2 на 100 хиляди а в Китай 0.5 на 100 хиляди. Сега Кирчо-Кокорчовците като досъсипят армия, полиция, образователна, съдебна и здравеопазна система. И в същото време като легализират разни субстанции докато набълбукват държавата с още и още дълг, така че хората съвсем да им падне стандарта и да достигнат до пълно отчаяние в таква една ситуация според вас до САЩ ли ще се приближим или до Китай по тази статистика. Реторичен въпрос.
13
4
 
24
 
! Отговори
Анализ преди 6 месеца
Население изначално склонно към омраза и агресия. С ниско ниво на образование и нисък морал. Наркотизация на населението. Безнаказаност в държавата и неработещи държавни структури. И резултатът рано или късно идва. И ангели да населяваха такава държава и те щяха да се мушкат с ножове накрая.
12
4
 
34
 
! Отговори
Аз преди 6 месеца
Аз пък предлагам такива не да гният в затвора и ние да ги издържам ами веднага да стават донори на всички видове органи и после да си го предадат на родителите да си го закопаят, мислейки защо синът им е станал такъв *** но поне ще дари животи на други нормални хора.
11
4
 
6
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 6 месеца
Могат да го понакажат, малко тегаво, но все пак не задължително смъртоносно. Експлантират единия бъбрек и половината черен дроб, хавестинг на двете корнеи, кости, сухожилия, каквото е необходимо към момента на наказанието (ръцекраци не му трябват особено много), после всеки месец по 1.5 юнита кръв докато е жив (да не вземе да изпука при 2-3 юнита в една сесия). Може и аблация тук-таме по гръбначната колона, да не шава много :).
10
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Той е на такава възраст, че всяка присъда може да издържи.Не го мислите него. Жалко за убитото момче.
9
1
 
24
 
! Отговори
Няма преди 6 месеца
много подробности за случая. Но убития е по-голям от убиеца с 3 г. Ако го е превъзхождал на височина и килограми всеки адвокат с опит ще завърти нещата около сбиване и отбрана. Ако няма свидетели трудно ще се докаже,че ножа е негов. Имаше няколко такива случая. А, и в България има неписано правило, че лице ненавършило 20 г. не се осъжда над 10 години. Като се приложи и регламента 2 за 3, плюс мярката за неотклонение тоя ще е вън след няколко години.
8
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бог да го прости момчето. Лошото за обществото е, че убиецът е на 18, ще излежи 10г и ще излезе на 28 г., с изключително много "приятели" от тези кръгове и ще върши отново всякакви поразии...