Иновативни начини на преподаване в час - във фокуса на обучение на учители на ВУЗФ

Обучението ще се проведе на 13 декември
Иновативни начини на преподаване в час - във фокуса на обучение на учители на ВУЗФ

На 13 декември Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира поредното си обучение за учители. Темата на събитието е: "Как да преподаваме интересно на съвременните деца като ги ангажираме и мотивираме в час?". Обучението ще се проведе в сградата на ВУЗФ в София, улица Гусла 1, от 9 часа.

Фокус на предстощия панел ще бъдат новите техники, които могат да направят преподаването в час по-интересно, интерактивно и иновативно.

От бизнес университета са разработили план със съвременни методи за обучение в час, с които учениците могат да бъдат мотивирани и въвлечени в учебния процес.

Те ще бъдат представени пред учителите в рамките на общо 16 часа (2 дни), като първите 8 часа ще бъдат лекционно и практически настроени, а през втория ден преподавателите ще ги изпробват директно в класните стаи. Заинтересованите преподаватели могат да заявят безплатно участието си до 11 декември на имейл адрес: marketing@vuzf.bg

През последната година Висшето училище по застраховане и финанси обучи над 300 учители в над 5 квалификационни програми в различни направления. По две от тях ВУЗФ проведе обучения, по проекти на МОН, на над 150 учители от цялата страна.

Обученията на преподавателите са част от дългосрочната политика на ВУЗФ да споделя добри практики за повишаване нивото на висшето и средното образование в страната и да задържи интереса на учениците в класните стаи и лекционните зали.

 


Още по темата: образованиеВУЗФ
Още от
Спонсорирано съдържание