Топлото отвори уста: продължават да източват Топлофикация

Валентин Димитров обяви, че журналистите не търсят него, за да им каже истината, а търсели прокуратурата да ги лъже
28 авг 2007 11:49,
11
Топлото отвори уста: продължават да източват Топлофикация
"Вие журналистите не търсите там, където трябва, заяви Валентин Димитров. Снимка: БГНЕС
Бившият директор на "Топлофикация София" Валентин Димитров заяви, че Топлофикация продължава да се източва и журналистите ”не търсят там, където трябва”.

По думите му Топлофикация се източвала, след като той е отстранен и това едва ли не се правило под закрилата на прокуратурата.

Валентин Димитров обвини журналистите, че не го търсят за интервюта откакто е освободен, а търсят като източник само прокуратурата.

По време на съдебното заседание по първото дело срещу бившия директор на "Топлофикация София" адвокати и прокурори си размениха реплики по отношение на това има ли процесуални нарушения в обвинителния акт.

Според адвокат Марин Марковски има разлика по отношение на сумите, освен това не било уточнено дали обвиненията срещу Вальо Топлото са за извършени действия, или неизвършени.

Прокурорът по делото Божидар Джамбазов обясни, че обвинителният акт от 70 страници е съобразен с действащите закони за съответния период във времето.

Той даде пример, че през 2000 г. е било задължително предварително да се уведомява БНБ за сключване на сделки, а след това законът е разрешавал те да се съобщават и постфактум.

"Сумата е за около 4 млн. евро", посочи Джамбазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Б.Б сподели че не бил бунак, т.к е бизнесмен и си знае интереса, бунаци и простаци са българският народ т.к му се пречкат да си върти спокойно бизнеса и всички гледали в неговата купа.А нали знаете лафа : в купата на старото куче не се наднича, а той е генерал!Друг негов цитат е че българина си има дамокрация , а той си има Цецка и много пари в различни банки.Такае не му завийдайте да си гледаме демокрацията която още ни позволява да споделяме какво сме видяли в негивата купа
9
0
 
0
 
! Отговори
дани преди 16 години
хаха-От 37 млн,останаха 4млн.След 2 месеца и те ще изчезнат.Ание продължаваме да плащаме глобални сметки и да пълним още джобове с милиони
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
a tia nad toploto deto se skatavat...tia sa krali x 10
7
0
 
0
 
! Отговори
zaza преди 16 години
PREDLAGAM DA PRATYAT VAYO TOPLOTO NA ZATOCHENIE V ANTARKTIKA PO KAS RAKAV - ILI KATO RADO PRASHKATA - PO KOZHENI PRASHKI...HAHAHA
6
0
 
0
 
! Отговори
3-te "k" преди 16 години
Nai-golemia razboinik pokrai Valio-Toploto - Georgi Nenkov se pokri, a kradeha zaedno i organizirano. Sashtiat go pravi i v momenta.
5
0
 
0
 
! Отговори
- преди 16 години
Често срещано явление - крадеца вика "Дръжте крадеца".Хич не ми дреме дали се източва още или не,важното е да почнем да разчистваме *** от някъде,пък като начало нямам нищо против да е с Топлото!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Zatowa nqma da platq i stotinka pove4e!
3
0
 
0
 
! Отговори
vlada преди 16 години
Топлофикация са такива мошенници...,че нямам думи просто.Продължават да надписват сметки,защото се чудят как да попълнят липсите,направени от Вальо топлото и компания.Тази зима в къщи работеше само един радиатор/от 5/,за да мога да спестя и накрая като дойде изравнителната сметка се оказа,че имам да доплащам още 300 лева.Нали затова си сложихме спирателни устройства на радиаторите-за да ползваме колкото можем да си позволим.Представям си ,ако ми работеха и 5 те радиатора колко пари щяха да ме одрусат.Просто Топлофикация да забрави,че ще плащам сметките,докато не се уредят дълговете на крадците!Поздравявам Вальо Топлото и вярвам,че ще бъде така добър да извади от милионите и ми плати сметките.А тази зима казвам сбогом на парното,за да видя докъде ще им стигне наглостта и колко ще ми поискат догодина.
2
0
 
0
 
! Отговори
AZ преди 16 години
Имам си една мечта...Един ден да прочета "Сергейчо, Доган ага и царчето ще правят компания в затвора на ги-м Борисов, Вальо Топлото и компания..."....Ех...мечти, мечти!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
mdaa преди 16 години
Това ние много добре го знаеме!?Дайте некоя "новина"