2011 година - Здрасти, Америка без виза

2011 година е крайният срок, в който могат да отпаднат визите за САЩ
26 сеп 2008 21:07,
61
2011 година - Здрасти, Америка без виза
Снимка: БГНЕС

2011 година е крайният срок, в който могат да отпаднат визите за САЩ. Това е предположението на новия посланик на България във Вашингтон Лъчезар Петков.

Аз ще бъда много щастлив, ако визите за САЩ отпаднат през 2011 година, заяви Петков в интервю за bTV.

Според него през 2011 би трябвало да влезем в Шенген и съответно ако ние успеем до догодина да се снабдим с така наречените електронни паспорти, което е от изключително значение, ще е възможно визите да отпаднат през 2011.

"Ако се забавят "електронните паспорти“, има вероятност за известно забавяне", подчерта Петков.

Dnes.bg припомня, че този месец Словакия и САЩ приключиха успешно преговорите за установяване на безвизов режим за гражданите на Словакия при пътуванията им в САЩ.

Двете страни подписаха през март меморандум за разбирателство, който откри пътя към въвеждане на безвизов режим.

САЩ води подобни преговори с България, Унгария, Литва, Естония, Латвия, Чехия и Малта въпреки несъгласието на Брюксел въпросът за безвизовия режим да се обсъжда на двустранна основа, припомня АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
НАВ преди 12 години
2011 сме и визите скоро нямадападнат да живее боко тиквата картофа и нз си още какъв нито шенген нито визи ........урааааааааааааааа!
60
1
 
0
 
! Отговори
DHS преди 15 години
Izkushavam se da preveda komentara ti i da go izpratya na DHS. NIKOY ne te kara da stoish v Los Angeles nasila. Ne ti haresva tuk - shte ti platya taxito do LAX. Do gusha mi doyde ot ogranicheni i neblagodarni goveda.
59
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Докато комунистите са на власт в България визите няма да паднат.Не и с тая корупция, не и с това беззаконие, не и с тази разбита икономика.
58
0
 
0
 
! Отговори
sveti0505 преди 15 години
...zashto tazi omraza kum bulgarite v USA?zavistlivo tova bulgarskoto pleme...zloba na vsiaka krachka...
57
0
 
0
 
! Отговори
Бай Ставри преди 15 години
Даскалеску, нито съм от Атака, нито съм ***.*** са тези, които си мислят, че съм от Атака.Иначе преди 8 дни се срещнах с момчето, което блъсна Волен Сидеров на магистралата. Та момчето е много свястно и се кълне, че не е искало да му навреди. Стреляли по него и т. н.И аз му предложих да се опита да стане член на Атака и да заснеме това със скрита камера.Ти какво мислиш?
56
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 15 години
или просто си си *** ?
55
0
 
1
 
! Отговори
Bau преди 15 години
Айде да махат визите и да напускаме потъващия кораб ,апък капитаните да си седят на него и да си мислят че го управляват.
54
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 15 години
Кога ще пуснат визите и за Русия - искам да се преселя...
53
0
 
0
 
! Отговори
Гери преди 15 години
Стига с тази Америка!Не ни разсмивайте със стари блянове по държавата с неограниченине възможности.А какво ти е забранено вече в България?Нищо!Можеш да правиш каквото си искаш!И никой нищо няма да ти направи! Там за убийство отиваш на ешафода,а тук само няколко години ти дават и то в повечето случаи условно (един вид ти размахват пръст и ти казват "Друг път да не правиш така) а пък ако имаш и вуйчо....всичко ти е наред...Газим и тва е!Хм!Америка!
52
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
че тва къде беше?!
51
0
 
0
 
! Отговори
Debora преди 15 години
Dai Boje , bez poslednoto izrechenie. V protiven sluchai Bg shte izchaka oshte edin vek...
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Животът ни за последните 20 години може да се обобщи с една единствена фраза.Тази фраза е произнесена от човек,който азлично не уважавам,но реалността е точно такава.фразата е следната: БА СИ МАЙКАТА КЪВ ЖИВОТ ЖИВЕЯ.
49
0
 
0
 
! Отговори
Марто преди 15 години
Свен,честно да ти кажа, не ми се спори вече дори,до нищо не ми е.Писнало ми е от всичко, виждам ежедневно какво се случва тук и че положението е безнадеждно,едва ли докато сме млади ще имаме шанса да видим как България поема по своя ***.кой където иска да ходфи, както иска да си живее живота,а колкото до Америка.......за някои е добре,за други не е добре там,всичко зависи от късмета на човека.И аз май ще кажа вече като Милена Славова "неам нерви".
48
0
 
0
 
! Отговори
Бай Ставри преди 15 години
Спрете с тези глупави коментари!Нима не виждате - САЩ потъват, след 10-15 години ще се натискат за БГ червена карта, ама никой няма да им даде!Друг вариант - американките ще се женят за нашите *** с цел получаване на БГ гражданство. В България ще стане толкова добре след 3-4 , че всички наши емигранти ще започват да се връщат. И на тези предатели ще трябва да им се въведе данък - всичко над 20000 амер. долара да остане за държавата.
47
0
 
0
 
! Отговори
пенсия преди 15 години
Тогава ще избягати останалите кадърни млади хора. Дъртите като нас оставаме за да пукнем в тази скапана държава
46
0
 
0
 
! Отговори
Тоалетна преди 15 години
Ще има ли достатъчно *** за чистене в Америка през 2011?
45
0
 
0
 
! Отговори
Sven преди 15 години
Къде съм написал, че ще ходя в Америка?Въпроса е принципен-след като БГ е позволила хиляди волности на американците би следвало те да отвърнат на жеста.Иначе Америка е една изкуствена държава(бил съм там)трябва да ти кажа че не може да се сравни с класата на Европа.
44
0
 
0
 
! Отговори
Марто преди 15 години
Добре,като отпадна визите и кво толкова?Мисли6 ли ,че в Америка само за теб питат,да отиде Свен от *** да им покаже как се лъже, как се краде, какво ще им покажеш.Не зная защо всеки си мисли, че в Америка доларите растат по дърветата.Може г.ъза си да отпориш от работа и пак да нямаш мангизи.Tък в България също се изкарват добри пари, стига да му се бачка на човек
43
0
 
0
 
! Отговори
Sven преди 15 години
След като България подкрепя Америка и е позволила тя да си строи бази в БГ би трябвало тези визи да отпаднат моментално, а не след 50 год...
42
0
 
0
 
! Отговори
Рос преди 15 години
номер 13,ти защо мислиш,че няма да има хоипер инфлация, ще има и още как,поне аз така мисля.Тези раздадени кредити в милиарди за безсмислено строителство по черноморието, как мислиш, кога ще могат банките да си вземат парите.Пак според мен НИКОГА,те не само че няма да си ги върнат ами ще започнат и да ги събарят,така че банковата криза няма да ни се размине,нищо че банките се скъсват да предлагат "уж" изгодни за потенциалните си клиенти лихви.така, че няма да ни се размине хиперинфлацията, в момента на повърхноста ни крепи Валутния борд, ха се е разклатил малко и ние ще потънем.