Старата школа в действие. Учителка млати деца (видео)

Математичка от Благоевград привиква учениците пред дъската и раздава "правосъдие "
21 окт 2008 10:57,
381

60-годишна учителка от 6. СОУ "Иван Вазов" в Благоевград взриви атмосферата в школото, след като нанесе побой над осмокласник.

Математичката Ангелина Досева твърди, че набила момчето, тъй като получила информация от неговите съученици, че в междучасието я псувал и наричал "к*рва".

Клиповете, които показват скандалното педагогическо "правосъдие", са два.

На първия ясно се вижда как учителката налага Даниел Денчев пред черната дъска.

Ученикът се опитва да се предпази, но Досева го дърпа за ушите, а после го засипва с шамари.

Същата картина се повтаря и на втория клип, с тази разлика, че тук як бой ядат три деца.

Математичката привиква момчетата едно след друго близо до учителската катедра, зашлевява им по няколко шамара и ги изпраща отново по местата им.

Насилието е заснето с GSM.

 


 "Не съм ги пребила, аз съм с инсулт, колко ми е силата!", твърди учителката.
 

"Всичко бих могла да преглътна, но няма да позволя да ме наричат "к*рва" някои, които ги търпим тука", категорична е Ангелина Досева.

В нейната професионална биография фигурират над 35 г. педагогически стаж, част от които като помощник-директор на 6. СОУ Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
380
2
 
1
 
! Отговори
DRQN преди 15 години
BOI, BOI, BOI I KATO DOIDE RODITELQ I NA NEGO EDIN HUBAV BOI, 4E IMA TAKOVA !!!!!
379
3
 
1
 
! Отговори
Черен Метал преди 15 години
Нека ги пребият, тъпите лапета си мислят че могат всичко да правят. Да ги убият дори, им *** лапешка!
378
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Не мисля че е редно учител да бие дете. Тези учители които си позволяват да шамарят първо да прочетат закона за закрила на детето..Ако един учител е наистина такъв той ще намери начин да се справи със ситуацията по друг начин, защото боят не решава проблемите нито пък възпитава в крайна сметка живеем в 21век..
377
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и още нещо,само като погледнете как пишат младите,как се изказват и как се държат можете да си направите равносметка на къде са отишли нещата вече и не им ли трябва повече дисциплина и респект.Ако пък искате да живеете в "държава " на хора невярващи и неуважаващи нищо и никой продължавайте да защитавате малките ***.Аз не искам да живея и гледам пълния крах на родината ми.
376
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Преди 2 години завърших училище и мога да ви кажа,че подкрепям учителката с две ръце.Родителите,които имат претенции децата им да не бъдат шамаросвани да си ги възпитат.Нормално ли е според вас ученик в 10 клас да казва на учителка,че ще я разпори като риба,да я замеря с тебешири,със солети и да обръща и хвърля чинове????????Я СЕ ОСЪЗНАЙТЕ!!!Аз ако съм на тези родители и учители ще го смеля от бой това ***.Това не може да бъде нормално дете,то не е човек.И болшинството "УЧЕНИЦИ " се държат така.Ако е човек да се разбереш с 2 думи,като не бой,ама бой докато му дойде акъла в главата.*** не накърняват ли достойнството на тази учителка,а?????Като толкова ги защитавате тези малки зверове станете учител и ги усмирявайте или си ги приберете в къщи.БОЙ,БОЙ И ПАК БОЙ ЩЕ ГИ ОПРАВИ И НАУЧИ ТЕЗИ ***
375
1
 
0
 
! Отговори
boby преди 15 години
Удряй с лопатата където свариш...
374
0
 
0
 
! Отговори
Даскал преди 15 години
Преподавам от 2000 г. Преподавал съм доста предмети, бил съм и в занималнята. Сега преподавам в статистически "елитно" училище.Преди 5-6 години в класовете имаше по двама-трима ***, които не учеха, но поне не пречеха в час на учителя (или поне се опитваха да не пречат). Днес вече само 2-5 деца учат (изключенията потвърждават правилото). Останалите не се интересуват от нищо, масово нямат тетрадки и учебници по повечето предмети. И, което е най-лошото, не се стряскат нито от слаби оценки, нито - от оценки за поведение, униформи, камери и какво ли още - не, а боят също не ги стряска. Все още не карат скейтборд в час, но скоро и това може да стане. По мое време в часовете по чужд език ни разделиха в два класа - в единия бяхме знаещите, можещите и желаещите да учат, а в другия - бездарниците. Никой не беше застрахован и всеки по всяко време можеше да бъде преместен в другата група. За напредналите имаше награда - екскурзия до страната, чийто език изучавахме (стига родителите да могат да си я позволят). По мое време учениците се държаха възпитано с учителите си и никой не е ял бой от тях, с малки изключения - в не толкова елитните училища. Там учителите си позволяваха да шамарят малките ***. Аз имах такъв случай - пускам едно момиче да пие вода, а то се връща разплакано. Оказа се, че някакъв *** от по-малък клас я псувал и я щипал по "релефа". Аз излязох от час, намерих го и го ритах два етажа, докато го натикам в класната му стая. После дойде баща му, да се кара с мен. Оказа се мой съученик и се разбрахме какво и защо е било. Тогава той хвана малкия и го вкара в тоалетната, късето го смля от бой. Имах друг случай - пак с ***. Веднъж ме вбеси (вече не помня как) и аз го подгоних из стаята, защото се уплаши от гнева ми, догоних го и му шибнах едно шамарче - почти като погалване, а ми се искаше да го обезглавя с този шамар, ама се въздържах. Той така се уплаши, че се напика. Няколко години по-късно пак преподавах в това училище, а това дете се беше променило много, учеше, пишеше си домашните, даже съм му писал и шестици.В това училище и в едно селско, където също преподавах, съм имал ученици от *** произход, които бяха толова напред с учебния материал, че много малко от българските им съученици успяваха да ги догонят.
373
0
 
0
 
! Отговори
Idiot преди 15 години
Я, и аз бях учител:))) 1 месец:))) Посрещнаха ме 14 годишни пикли по къси полички качени на чиновете и пуснали "лека чалгичка" по специално за целта донесен касетофон (зер идва нов даскал, ако е готин що па да не го чукнем я?). Преживях "най-хубавия" месец в живота си и слушах интересните ежедневни анекдоти на други две млади колежки (мен поне осмокласници не ме преследваха по уличките).Хе-хе-хе, учителите им били дърти, не искали да учат децата, трябвало да ги възпитават- чуеш ли .. как ти викат? Нема веке такива филме- за толкова пари- толкова работа. И такава. Като дойде да си плаща на частните уроци да знам за какво да се напрягам- ще работим. В училище даскал- никога повече. По строежи работих, магазинер и барман бях обаче не съм се и замислял да се върна в училище. И явно не съм само аз така.
372
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Какво точно преподаваш, че като гледам на български не можеш да пишеш ??
371
0
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 15 години
Бях учител, но се отказах, защото заплатата е мизерна. Преподавах на 9 и 10 клас и това са най-трудните класове, но никога не съм си и представял да ударя ученик, дори когато ми сложиха бодли в тапицерията на стола и се убодох до кръв. Факт е, че се държах така с тях, че часовете ми бяха пълни, без да пиша отсъствия. Въпрос е на професионализъм и много търпение, за да си учител. Ако някой не може да се владее, просто не става за там. Ниските заплати не са оправдание за побоя. Всеки има избор да си смени работата. Но учителите са мързеливи - искат да имат най-малкото работно време от всички, а високи заплати, но и ги е страх да напуснат. Ако масово напуснат, държавата ще се принуди да им вдигне заплатите.
370
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А, ти колко млади хора познаваш готови да си късат нервите за мизерна заплата? Просто на младите хора не им се занимава в усмиряване на зверове и предпочитат да си намерят по-добре платена и по-спокойна работа! Та затова повечето учители са от 50 нагоре, защото по-младите отдавна напуснаха системата. Разбирам ги! Самата аз имах възможност да работя като учител, завършила съм история, но имам и педагогическа правоспособност, но категорично отказавм да се подложа на това! Сега работя в частна фирма и получавам много повече пари от тази учиталка, освен това никой не ми къса нервите!
369
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
какво изсилвате нещата - Старата школа не я приложи лелката на пикльовците. Тва само го прави :-)))))
368
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами все някой трябва да носи и вар, нали?И аз учител - и то на 35 - ама преподавам на 11-12 клас и не ми се налага да ги бия... ама ей такива малки дришлювци си го просят наистина. Представям си навремето лапе да нарече учителката си - нали собствените му родители у дома щяха да го смелят от бой !!!
367
0
 
1
 
! Отговори
333 преди 15 години
какво прави 60 годишна с 35 години стаж в днешното училишще.Нито гя разбира децата, нито те нея.Децата са ни скъпи, ама само на думи.
366
0
 
0
 
! Отговори
No Mercy преди 15 години
Малките дриш.льовци се впечатляват от един шамар.Че това бой ли е?Да те плесне два пъти дърта баба.И тука във форума разни мърлячи се надуват ,че ако тях ги ударят щели какво да направят.И как щели да скочат целия клас.Алоооо.Тинейджърите.Да сядате да учите,че иначе ще носите вар по строежите.Имате голям късмет ,че няма ново попълнение и в училищата са останали само разни дърти и вече монго изтормозени даскали.Че то друго ще е да се правиш на мъж пред някой 30-35 годишен .Ще ви разхвърля малките сополи по цялата стая. НАмерили пред кого да се правят на мъже.Смешници.
365
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прав е номер 358! Ако някй заслужава шамари това са родителите! Не стига, че не са си свършили работата и не са научили децата си на ред, ами и когато някой се опитва да им свърши работата, вместо да са му благодарни, тръгват да го плюят и да отричат методите му! Ами, скъпи родители, ако не искате да ви шамарят децата в училище, да бяхте ги научили на ред когато е трябвало. Някой от вас да си спомня израза "първите 7 години"? Ако бяхте обърнали внимание на дечицата си през въпросните 7 години и ги бяхте научили как да се държат на учителите нямаше да им се налага да раздават правосъдие! Мен защо никога никой учител не ме е шамарил, ами защото шамарите ги получавах от мама и татко и така като тръгнах на училище, знаех какво ми е позволено и какво не и най-вече как да се държа. сега знам какво ще последва. Вкупом ще тръгнете да ми обяснявате, че работите от сутрин до вечер, че не сте виновни, че нямате време и дрън, дрън, дрън... че правителството, Костов, царя и св. Петър са виновни и вие се трепете за да осигурите храна за горките даца... Хубаво, обаче като сте толкова заети, как намирате време да гледате Big brother и да пишете по форумите? Ако това време вместо да го губите пред телевизора го посветите на децата си, няма да ни се налага да коментираме такива новини! Ама вие тотално сте абдикирали от ролята си на родители и после някой друг ви е виновен! А, ако сте наистина толкова заети, абе хора кой вие е карал да раждате деца, като неможете да се справите с отглеждането им?! Да си родител не означава само да родиш едно дете, но и да отгледаш и да го превърнеш в достоен човек! А, не да го оставиш на грижите на държавата в лицето на детските градини и училищата и да очакваш, че някой друг ще се погрижи за него! не казвам, че е лесно да си родител, но след като сте се решили да създадете едно дете, ами носете отговорност за него!
364
0
 
0
 
! Отговори
от наште преди 15 години
супер си, и аз съм да шамаросват родителите, все пак те носят първична отговорност за възпитанието на децата си! А в края на краищата бой на ученик пред дъската не е решение, но при положение че и директора на училището е мижитурка... Вън от школото и на родителите 1 седмица обществено полезен труд или да виси на некое кръстовище с табела сина ми нарече учителката си "к*рва"!
363
0
 
0
 
! Отговори
Нестороф преди 15 години
Я някой тук дори е дал гениалното предложение да се шамарят родителите, защото пренесоха простащината си върху децата. Браво, вдигам две ръце "ЗА"!
362
0
 
0
 
! Отговори
Нестороф преди 15 години
Едно голямо браво за г-жа Досева. Малките разглезени си заслужават респекта на учителката. За по-голямата част от "възпитанието" на тъпите *** дечица сте си виновни вий хленчещи родители.
361
0
 
0
 
! Отговори
УЧИТЕЛ преди 15 години
ДВ КЪДЕ СА НОВИТЕ ЗАПЛАТИ? ЗАЩО НЕ СТАНЕШ УЧИТЕЛ? ОБРАЗОВАНИЕТО СЕ СКАПВА!