Ахмед Емин не бил масон

Много приближени на Ахмед Доган в ДПС обаче членували в различни масонски ложи
24 окт 2008 09:23,
35
Ахмед Емин не бил масон
Ахмед Емин. Снимка: БГНЕС

Ахмед Емин не е масон, отрече свързаният с масонството у нас Румен Ралчев.

Той бе категоричен, че Емин не е бил член на нито една от двете основни масонски ложи в България и изтъкна: "Ако той е бил, аз щях да си замълча".

Ралчев каза още: "И аз се смея, като чета това, което се пише. Явно става въпрос за някаква друга масонска формация. Четейки неговата биография (на Ахмед Емин – бел. ред.), като уважаван мъж с чисто име и съвременни възгледи за живота е било достатъчно да бъде приет в която и да е ложа", допълни той пред Нова телевизия.

В масонството темата за самоубийството никога не се е дискутирала.

"Членовете, като хора, призвани да разпространяват познанието от себе си към околните и обратното под формата на светлина, не третира и в никакъв случай не може да се говори за ритуално самоубийство", каза още той.

Великият майстор Ралчев подчерта още, че мюсюлманите отричат такъв акт на самоубийство.

"Не знам дали е търсил символика с хамама, не го познавам лично, въпреки че синовете ни са в един клас, но по принцип, когато в обществото искаме да кажем, че нещо е загадъчно, го свързваме с масонството", каза Ралчев.

Той обаче заяви, че в ДПС има масони.

Преди дни вестник "Труд" написа, че началникът на политическия кабинет на Ахмед Доган, който в петък вечерта бе намерен мъртъв в сараите на лидера си в Бояна, е бил масон.

Ахмед Емин членувал в Обединената Велика ложа на България заедно с бивш шеф на Икономическа полиция и за тези му връзки никой в ДПС не знаел.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
leka mu prist na coveka niama kakvo da se napravi povece toi si otide i kakvoto da se gadae samo toi si znae istinata
33
0
 
0
 
! Отговори
kiro преди 15 години
v bg vsihko e vazmojno niama opravia
32
0
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
Нали си представяте как масоните ще си признаят,че ги гърмят и взривяват!
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Единственият интелигентен коментар дотук.Бих допълнила,че в БГ няма масонство,а само интересчийство.
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
trqbvat ni pove4e sadebni medici, ne samo 1. moje da napravite neshto po vyprosa, vmesto da pileete takiva grozni komentari.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
za vsi4ki e iasno koi go e ubil-dps.i pak te triabva da si otidat ot vlast i to zavinagi
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами явно в България и между масоните има разцепление, какво по-естествено от това. Нека не се признават помежду си хората, щом си масон, не значи че си в кухнята...
27
0
 
0
 
! Отговори
Християнин преди 15 години
До 23Защо пишеш идиотщини,*** такъв.Трябва някой да се изпикае в празната ти глава,за да се напълни с нещо.Само *** атеист може да пише като тебе.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
da se izpikaya v ustata na mayka ti sled kato sam go izkaral ot aspuha ***.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да ти е-б-а *** -емин ,доhан ...все ***
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Моля изтриите обидния коментар на 23 номер.
23
0
 
0
 
! Отговори
асан хасан асан хаса преди 15 години
ЕМИНЕ - ДА ТИ ПИКАЯ НА ГРОБА МИРИЗЛИВ ТУРЧИН !!
22
0
 
0
 
! Отговори
масон преди 15 години
Ти пък какво знаеш за масоните и масонството? Имаш ли и най-малко понятие за какво иде реч или просто реши да блеснеш с една мъдра мисъл?
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Твърдението на номер 15 не изключва убийство. Възможно е и да е бил подтикнат към самоубийство, за да не предаде Доган. Знае ли човек. Но номер 16 е нормален, та не може да приеме този факт. Възможни са всякакви сценарии от твърдението на 15 номер.
20
0
 
0
 
! Отговори
lasi преди 15 години
Ако и този път всичко се потули и прикрие, когато всичко е толкова очевадно, едва ли някога ще научим истината за всичките игри на мафията (политиците).
19
0
 
0
 
! Отговори
точа ножа преди 15 години
МАСОНИТЕ СА ВРЕДНА ГАД !
18
0
 
0
 
! Отговори
do nomer 16 преди 15 години
"ИНФОРМАЦИОННОТО ТИ ЗАГРАДИТЕЛНО МЕРОПРИЯТИЕ" , няма да мине!!!Що толкова се ядосваш бе човек?По 1 точка:Ахмедчо да е толкова всесилен, колкото твърдиш не вярвам. Ти го изкара господ. 2 ратата ти точка се тресе, защото:един възрастен човек на 79 няма как да отгледа 3 малки деца. Ама как да го знаеш като не си жена. Абе да не си човек на Ахмедчо, та така побесня от това. Ами това ми е мнението от фактите, които знам. Пий една студена вода и се успокой. Аре със здраве.
17
0
 
0
 
! Отговори
MI преди 15 години
ТОВА Е ПРЕВОДА НА ДУМАТА МАСОН,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЖИВОТА БЕЗ СТРОЕЖИТЕ НА СТРОИТЕЛИТЕ,САМО ОПИТАЙТЕ ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИТЕ,ВСИЧКО НУЖНО ТЕ НАУЧАВАТ НЕ ОТ БАНКОВАТА ЧИНОВНИЧКА И ТЕЛЕФОНИСТКАТА,КОЯТО ГЛЕДА ДА ГО УПЛЕТЕ В ИЗМАМИ,КАКТО ПОВЕЧЕТО ПОЛИЦАИ И ВОЕННИ,
16
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
#15, "ИНФОРМАЦИОННОТО ТИ ЗАГРАДИТЕЛНО МЕРОПРИЯТИЕ" , няма да мине!!!Никой нормален човек няма да ти се "върже", защото:1. Ако двамата са близки, достатъчно е било Емин да каже на "Мандатоносителя на властта" , - "Шефе имам малък проблем" и проблема ще се реши на мига...2.Въпреки, че не се обръща към А.Доганов за помощ, му "Завещава" гледането на децата си, вместо на майка им и дядо им - очевидно достойни хора!!!..."ОЧЕВАДНО" РАЗРИВА Е БИЛ ТОЛКОВА ГОЛЯМ, ЧЕ СЕ Е НАЛОЖИЛО ЕМИН(ЛЕКА МУ ПРЪСТ) ДА ГО "САМОУБИЯТ"!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 15 години
Какво толкова има за чудене. Емин е бил разработван от ДАНС. Махат чадъра Драшков и Емин е вече на светло. Или е трябвало да призне всички беззакония на Доган или да замълчи и да отиде в затвора. И понеже е бил и щатен служител на ДС дилемата не е била лесна за решаване. И да не предаде Доган се самоубива. Какво има за чудене тук. Нали е молил Доган да му гледа децата.