Вучков изригна: То са Десислави, то са Цецки около Бойко...

Самуил прилича на ядрен вампир, оцени професорът
95
Вучков изригна: То са Десислави, то са Цецки около Бойко...
Проф. Юлиан Вучков. Снимка: архив, БулФото

Всичко живо ненавижда сегашната власт, изпитва люто недоволство към нея, защото сме на дъното на Европа, анализира проф. Юлиан Вучков събитията в държавата пред bTV.

Според него премиерът Бойко Борисов се е обградил с твърде много жени.

"И аз имам хубава жена до мен и ти имаш гадже, но има някаква мярка. То са Десислави, то са Цецки, то са Менди Стоянови и така нататък, и капакът на всичко е Румяна Бъчварова – може ли една жена-социолог да я натоварши с три огромни, непосилни дейности“,  коментира професорът.

Той даде пример с поведението на министъра пред журналисти след боя в Гърмен.

"Мънка, срича, каза „Бъдете спокойни, всичко ще се оправи“, ядоса се Вучков. Според него властта 25 години не може да разбере че си играе с един огън - ромите.

"Ние ще патим жестоко, ако не решим техния проблем. Всички обвинения към тях почти са основателни, но можем ли да ги изгоним, кой ще ни позволи“, заяви професорът и попита защо престъпниците сред ромите не са в затвора.

"Всички партии, които са в парламента, са изчерпани, негодни да управляват България и трябва да си ходят. Народът е много инертен, много мързелив, той вижда какво се случва, но не може да се надигне, да помете тези хора. Милион и 300 000 души има в София, къде са те?! Само под юргана псуват властта, само на четири очи я ругаят“, настоя професорът.

Вучков е категоричен, че народът иска задължително и мажоритарно гласуване и се обяви за поне 10% праг за влизане в парламента.

Професорът разкритикува правителството и отсече: "Всички министри трябва да си ходят“. Според него премиерът Бойко Борисов не е интелигентен, но е хитър и ръководи абсолютно всички министерства. Той поиска и закриване на ДАНС, защото страната се "дави" в престъпления.

В заключение Вучков не подмина и културата, като обяви, че тя е в окаяно състояние, а новият паметник на Самуил, който ще бъде открит днес, прилича на "ядрен вампир“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: Юлиан Вучков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
8
 
10
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
По добре Веждичката да го беше направил паметника! Нали е най добрия ни скулптор уж! Е Квадрат 500 е по важен нали така.
48
19
 
21
 
! Отговори
vse edno преди 8 години
Дали някога ще спрат да канят този изперкал психопат - ***...или принципа хляб / може и вчерашен/ и зрелища напълно е превзел евтиния ефир на българските телевизии....Този индивид е пълна еманация на опростачения български народ
47
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя малоум.ик е истински вампир, а не паметника на Самуил! Кучков лае по всеки и всичко само и само за да се прави на интересен и да има някой да му обръща внимание! Абсолютно безполезен *** - плямпало!
46
8
 
21
 
! Отговори
Колоритен образ преди 8 години
Лесно е да връзваш кусури на всички, ала е трудно да съградиш нещо от А до Я ! Да го попитам аз тоя суетен слакодумник Вучков. дали през живота си е положил една тухла ?
45
13
 
26
 
! Отговори
гражданка преди 8 години
Каквото и да казваме за проф.Вучков в случая няма значение . Точно ясно и най-вече вярно отчита нещата . Много е прав за всичко !
44
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много точни думи на Вучков.
43
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За някой *** *** които непрекъснато хулят и се подиграват на професор Вучков ще кажа ,преди да плюят да помислят дали не е напълно прав Вучков .Да се огледат и видят какви *** и прости *** ги управляват днес.И да се замислят как Боко тиквата получи докторска титла и тогава да се посмеят .
42
22
 
17
 
! Отговори
tuzarya преди 8 години
***.....докато Борисов плащаше, му лижеше ***, а сега когато го отби от хранилката - започна да плюе!
41
8
 
5
 
! Отговори
до 52 преди 8 години
мъжествената фигура на Цар Самуил-*** и виж паметника и тогава пиши за мъжествена фигура - Ал. Хайтов го е направил с къс торс и дърли крака, също като жена. Той да не е бил балетитист бе!? Освен това е оклюмал като махмурлия сутрин.
40
10
 
14
 
! Отговори
mery преди 8 години
Абсолютно е прав. Само лапачите от разни "Реформаторски" и подобни тумори могат да са доволни
39
4
 
7
 
! Отговори
ха ха ха преди 8 години
новият паметник на Самуил, който ще бъде открит днес, прилича на "ядрен вампир.--Ха, ха, ха! Тоя паметник ще го нарекат я вампира, я таласъма, я върколака. Разговор между младежи - Къде да се срщнем довечера? При Попа или при Вампира?
38
8
 
16
 
! Отговори
младоликия -хахаха преди 8 години
До кога ще ни занимавате с тази софийска клюкарка. Плюе и съска с изкуственото си чене и за това му плащат , пък се и гордее какъв данък плаща. Нещо много са ти парите дядо на фона на гладуващите и бедни твои събратя по възраст. Пробута себе си, сега гледам успешно пробутва и Дианчето , а с нея и "великия" баща Душков. Толкова е комичен и жалък в собствените си напъни да изглежда голям. Темите са му две -ББ и Стол.община. Страда, че не му присъждат държавни ордени и от злоба ще се пръсне.
37
12
 
13
 
! Отговори
риб преди 8 години
вучка пий си хапчетата редовно и всичко ще е наред
36
9
 
22
 
! Отговори
лили преди 8 години
Ами, мъжествената фигура на Цар Самуил явно не се нрави на дребните души и мъжките клюкарки. Професорът, незнайно по какво професор, пак се изходи в интернет пространството. Да беше жив Самуил, собственоръчно щеше да ги ослепи подобните *** в обществото. Паметника е много много подходящ. Браво на Хайтов.
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
то са професори на ДС, всички са от там рубладжии до червено
34
5
 
26
 
! Отговори
Юзбашията преди 8 години
Смях в залата! Абе Любо Нейков що не го вземе този в Трагиците, пардон Комиците?;)Ще внесе чист и неподправен хумор във вече поизчерпалия се формат.
33
7
 
19
 
! Отговори
Софиянец-пенсионер преди 8 години
Човек трябва да има достойнство и при определена възраст да се оттегли с достойнство. Все пак над 70 години да искаш да си фактор в политиката и културата е малко множко .
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
to4no na vampir izglejda - prav e. sigurno ima i mnogo po-talantlivi tvoriteli, koito magat da napraviat statuia koiato da haresava na vsi4ki.
31
1
 
12
 
! Отговори
NACO преди 8 години
Не е ли време вече,на всички познати МУЦУНИ от "прехода"/политици,журналисти,икономисти ,и т.н./,да им бъде ЗАБРАНЕНО,или поне ограничено появяването им по медиите?! Г-да ,ТЕ вече са РАЗКРИТИ! ТЕ не хващат ДИКИШ! Разбирате за какво става въпрос? ВРЕМЕ е!
30
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този Вучков колкото одъртява хептен изглупява