Малчуганът с варицелата – опериран в "Пирогов"

Предстоят му няколко хирургични интервенции идните дни
14
Малчуганът с варицелата – опериран в "Пирогов"
Снимка: архив, БулФото

Няколко хирургични интервенции ще бъдат извършени на 5-годишното дете от Бургас, което вчера беше транспортирано до "Пирогов" с военен самолет, разпореден от премиера Бойко Борисов.

Още по темата

В болницата е бил свикан разширен консилиум за овладяване на състоянието на детето, което е с усложнения от варицелата.

Хирурзи, реаниматори, имунолози, микробиолози и др. са решили, че предвид тежкото състояние, в което е левият крак на момченцето, е най-добре да бъдат извършени различни хирургични интервенции, за да се овладее тежката инфекция.

Вече е извършена първата хирургична ревизия на засегнатия крак на детето, съобщиха от "Пирогов".

Предвид ниския имунитет и сериозния възпалителен процес и в следващите дни предстоят оперативни намеси.
 


14
Още по темата: ПироговДете с варицела
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на банкянскио тиквун!
От ВСИЧКО СИ ПРАВИ ПИАР, но НЕ ПЛАЩА ОТ ДЖОБА СИ!
Радвайте му се! Хвалете си го! Избирайте си го!
Нали сам ви каза какъв е и, че вие сте като него!
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен

Да така е. Но в БГ никой никого не уважава. Ако някой чиновник реши да си върши работата после му се появяват голи снимки по нета. после го погва прокуратурата и т.н.
Ако полицай пребие престъпник в опит да го закопчае изхвръква от работа. За това се стига винаги до някой безнаказан с топки който да нареди. Но това е народностен манталитет и няма да се оправи. Ние не се уважаваме един друг като хора. Това е целия проблем на тая нация и държава.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 11
А защо сме се докарали до там, че всеки да се моли лично на премиера, за да се направи животоспасяващо действие. Нали сме модерна уж, европейска държава. Повярвайте много хора са загубили близки, защото не са се молили на когого трябва или не са имали пари. Никой не е против това дете да се оправи,а сме против тази практика и ако това е НОРМА в държавата, този полет нямаше да е новина.Сега разбирате ли? Всеки лично на него ли да звъни ако закъса? Така ли ще е вече? Ще се моля за детето
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Евролибераст

Ако беше твоето дете? Ако го гледаш как умира в ръцете ти? Тогава дали ще говориш така. Ръка ще му целуваш на Бойко. Защото за всеки такъв случай стигнал до него е правил всичко за да помогне. А самолета се движи с моите данъци и аз нямам против моите пари да се ползват за това. Даже и за твоето дете.
7
3
 
8
 
! Отговори
един друг преди 3 години
Ако прати самолет - защо го е пратил, ако не прати - защо не го е пратил. Няма верен, който да задоволи платените тролове.
6
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скъпоструващ ПР и едно дете късметлия! А другите болни деца???
5
0
 
13
 
! Отговори
до 4 преди 3 години
Няма регистрирана ваксина за варицела в България. Има в Гърция струва 200 евро в България дори не се предлага и е незаконна.
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По възрастните си спомнят че при деца болни от варицела се поставяше дома под карантина. Спазваха се много неща на които им казвахме бабешки но усложнения нямаше и всичко отшумяваше за седмица. А сега някой спазвали ги тези неща бабешки? Ето затова се получавата усложнения. Дано докторите да си разбират от работата щото вместо да го излекуват ще го убият. Да му помогне бог да се оправи бързо детенцето.
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бързо оздравяване малко!!
2
0
 
27
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Стискаме палци да се оправи!
1
0
 
40
 
! Отговори
Надя Николова преди 3 години
Дано малката душица се оправи бързо!