Къде е Майкъл? Майка му подозира отвличане

Момчето отговаряло във Facebook и Viber само с "Да" и "Не"
17 яну 2017 11:14,
36
Къде е Майкъл? Майка му подозира отвличане
Кадър: "Нова телевизия"

18-годишният Майкъл, който се издирва от близките си, продължава да е в неизвестност. Родителите и приятелите му нямат новини от него от два месеца. Днес отчаяната му майка призна, че подозира, че синът й е отвлечен.

"С него поддържахме връзка до началото на декември във Viber и Facebook. След това той започна да дава кратки отговори, само с "Да" и "Не" и аз се усъмних, че това не е той", разказа майката Гергана Михайлова пред Нова тв.

Още по темата

Майкъл живеел с баща си, а не с майка си. Както Dnes.bg писа преди дни двамата родители са разделени, а момчето не останало с Гергана, защото тя нямала жилище.

Гергана разказа, че за последно е видяла Майкъл лице в лице на 23 октомври. Младежът напуснал дома на баща си на 25 октомври, когато навършил 18 години. Той си взел багажа и си тръгнал.

След това му се обаждал, а през ноември ходил в дома му. И после изчезва. Никой не знае нищо за Майкъл, нито приятели, нито близки роднини.

"С мен не е имал проблеми. Подозирам друго. Отвличане.", каза майката днес.

Когато си писали за последно във Viber и Facebook Майкъл казал на майка си, че иска да го остави за малко.

"Каза, че ще се видим скоро и това скоро стана около месец. Спря да пише, не отговаря на никой, нито на мен, нито на приятели. Появява се на линия, вайбърът му е онлайн, пишем звъним, нищо", обясни още изтерзаната жена.

Гергана чак сега започва да търси публично Майкъл, защото, когато в началото отишла в полицията, оттам й казали, че той вече е 18-годишен и може да прави каквото си иска. Жената обясни и че вече не вярва на част от приятелите му, че не знаят къде е.

"Искам да го видя, че е жив и здрав и да му кажа, че го обичам. Да намери начин да ми се обади", каза през сълзи разтревожената майка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** с особенно мнение към коментар 15.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен 4 до 10 преди 7 години
Само попитах и се извиних за въпроса името Майкъл но от статията не се разбира къде е се е случило това а за мен има значение, защото си помислих, че майката и момчето са някъде в Англия.
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тоя може да е залитнал по ИДИЛ
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Говорим за българско име имайки предвид традиционно за България. Ясно е, че повечето са производни от еврейските и гръцките. Майкъл също, но няма нищо общо с нашата традициа.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Направих го, защото моя близка ми каза, че Майкъл е бил видян с човек от Войводиново, който пътувал често в чужбина и бил доста заможен. Срещнах се с този човек. Каза ми, че Майкъл е живял няколко дни у тях, той му помогнал с пари. А после си тръгнал. Това е доста съмнително", коментира майката. "Съмняваме се в много лоши неща, замесени с детска педофилия, затова се обръщаме към вас. Моля ви, помогнете ни!", пише Гергана в поста си.
18
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 26 "и твойта майка, също 23."Олекна ли ти ? Стана ли ти хубаво ? Ако е така, нямам против да ме псуваш.Но заравяйки си главата в пясъка,не значи че лошите неща не съществуват.
17
1
 
19
 
! Отговори
Доктор Педиатър преди 7 години
Сетих се за още една звезда на интернет пространството. Онази с абитуриентската рокля за 15 бона. Каролина-Клер Минчева. Как да не умреш от смях.
16
1
 
6
 
! Отговори
кунка преди 7 години
До Доктор Педиатърима и един спортен журналист- Ричард Груев. нали разбираш, на чичо Груьо момчето
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майкъл ли е таткал ли е не знам, но виждам един загубен човек на двама загубени човека...
14
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майката съобщи за негов приятел хомо...сексуалист. Момчето е красиво,нежно и доста закъсало за пари.... Не малко нормални момчета го правят,за лесни пари и хубав живот.Не са само жените такива.Моля не ми трийте коментара.Няма нецензурни думи и обиди.Самата майка на момчето го каза.Това е възможна следа.
13
0
 
4
 
! Отговори
17,18,19 преди 7 години
Тези имена са използвани поне стотици години, така че са станали традиционни за България.. А иначе верно произхода им не е български, но те се възприемат за български имена.
12
0
 
12
 
! Отговори
Доктор Педиатър преди 7 години
До 18. Иван,Петър и Мария също са еврейски,но това не значи, че хората с такива имена в България са евреи. С Християнството те са се наложили и са станали традиционни.Но Майкъл Кривиралчев и Стивън Петков наистина звучат абсурдно.Както и сина на бившият футболист Дончо Донев- Роналд Донев. :)
11
3
 
15
 
! Отговори
Доктор Педиатър преди 7 години
До всички,чудещи се и смеещи се на името Майкъл.Това е масова практика поне от 15,че и повече години. Децата са Анжела,Марчела,Тифани,Симона,Майкъл,Робърт,Денис и т.н Все още е модерно Георги.Другите традиционни български имена-Димитър,Петър и т.н,почти не се срещат.Кифлите пораснаха,станаха майки,но си останаха кифли. Има един футболист Стивън Петков. Супер нелепо звучи.Само като го чуеш и умираш от смях.
10
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И двамата родители са (глуповатички) българи, които са дали на детето си "модерно" според тях име... Това е.
9
7
 
5
 
! Отговори
Варненец преди 7 години
Това е американска стратегия за завладяване на балканите.Колкото се може повече американски имена в България.И след около 20 години ставаме 52 Американски щат.Тогава руснаците губят играта.Шах и Мат.Балканите стават американски.Сега разбрахте ли за какво е с американско име.,,Слочайност,на дали.Всички сме Xамерикански илюминати''
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да се е скрил в Италия. Те майкаловци така правят, като оплескана нещата.
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък надушвам твърде глупави родители, които не са се грижили за детето си когато е било малко, и сега се разтревожили за него... Но.. такива хора има навсякъде за съжаление.. Дано момчето е добре и живо и здраво!
6
7
 
12
 
! Отговори
асС преди 7 години
що за име... майкъл ?
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алкохола не прощава на никой, пиете пиете и една жена немое да гледате.
4
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не разбрах това момче Българин ли е или Англичанин, Американец, или Австралиец е????.Съответно и бащата не се разбира какъв е по народност. Извинявам се за въпроса.