Славчо Пеев към дамите: Бъдете до нас и ни обичайте!

Актьорът се вдъхновявал от Стоянка Мутафова и Невена Коканова
8 мар 2019 22:29, Екип на Bulgaria On Air
19

"Бъдете истински, бъдете нормални, защото мъжете не можете без тях, признайте си, защото мъжът без вас е половин човек, това е ненормален човек, това е истината. Бъдете до нас и с една дума - ни обичайте", обърна се големият български актьор Славчо Пеев към всички жени на днешния празник.
 
Пред Bulgaria ON AIR той сподели, че също е бил сред тези, които са отричали празника на жените.

По думите му и днес има такова разделение в българското общество, дали това е празник, дали не е. Според Пеев обаче, ние сме царе в това да се разделяме.

Актьорът сподели в ефира на "Денят ON AIR", че Стоянка Мутафова и Невена Коканова са жените в професията, които са го вдъхновявали.

"Ние сме непрекъснато разделени, но тук няма разделени хора за Невена Коканова. Всички я обожаваха, боготворяха я. Тя беше невероятно красива", разказа спомените си той.

По думите му тя толкова добре е играла, че просто не е оставяла избор на хората да не се влюбят в нея. Славчо Пеев изрази и голямото си уважение към Стоянка Мутафова, която той определя като невероятна.

"Тя на 25 години игра 70 годишна жена, след всичките ѝ роли бяха особени. Тя нормална жена пък как не изигра, такива бяха ролите ѝ. Това е дарба", категоричен беше Славчо Пеев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Славчо Пеев никога не е бил нито член на партията, нито партиен секретар. Ама е важно да разпространяваме фалшиви новини. Косура му е, че е много лекохарактерен и на него не може да се разчита. Иначе фантастичен актьор.
13
1
 
4
 
! Отговори
спомени и размисли преди 5 години
За да държат мъжа слаб, комунистите "работеха" със жените и провокираха конфликти в семейството. Това беше "международния" празник на жената.Хубаво е да има празници, но те да бъдат за взаимно уважение.За да ни държат слаби социалистите постоянно търсят конфликт за да ни разделят.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Великите" актьори и певци на България, колкото и да ги превъзнасяте, факт е (с много малки изключения), че извън тези 110 хил. кв.км. никой не е чувал за тях.
11
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Бил "голям български актьор"? Неистина! Беше дългогодишен партиен секретар на Сатирата. Нагаждач. Моля, не обиждайте големите български актьори!
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Славчо Пеев е наистина много добър артист, но и голяма врътка.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много противен тип.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Славчо пожела им да пускат по често да смазваме шмайзеро че ще ръждяса. А забравих твоя шмайзер си го дал на поправка и са ти казали че вече части за твоя не се произвеждат и са го бракували.
7
2
 
9
 
! Отговори
vvv преди 5 години
За 350 лева ми падна в очите. Беше ни клиент, направи поръчка за събитие, което не се състоя, но материалите бяха подготвени. Обеща да плати и обещаваше още близо година напред, докато не се отказах да го търся.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до Дивак Само дето Чарли Чаплин няма и една десета от чувството за хумор и себеирония на Тодор Колев. Какво копие може да бъде тогава?
5
0
 
8
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
до 3 Уважавам Тодор Колев , при него усещах копиране на Чарлс Чаплин , при Парцалев всичко беше естествено и неподправено , всеки има своят вкус и уважавам мнението Ви .
4
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за 1 Захари е ясен- най-добрият ни актьор в момента, но наистина останах впечатлен от играта на Весела която го играеше негова жена. Не бях я гледал преди никъде. Отлична актьорска игра в този сериал.
3
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 2 За комедийна роля Парцалев бледнее пред най-великия Тодор Колев! И на кино и на театрални постановки. Съжалявам!
2
0
 
11
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
Славчо Пеев е уважаван от мен артист но , НЕВЕНА КОКАНОВА е БОГИНЯ (лека и пръст)все още няма като нея , Георги ПАРЦАЛЕВ саморасляк - най- великият български артист ! За Стояна съм резервиран , в последно време е станала за посмешище .
1
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Захари Бахаров и Весела Бабинова! Големци са в " Денят на бащата"!