ВМА от днес вече има 6 нови линейки от най-висок клас

Стойността им е около 700 000 лева, дарение от бизнесмен
27

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ВМА вече има шест нови линейки. Те са дарение от бизнесмен.

Ключовете за тях бяха връчени на директорa на болницата ген. Венцислав Мутафчийски.

Стойността на новите линейки е около 700 000 лева.

Ген. Мутафчийски призна, че един от първите хора, които са се обадили като е запознала кризата с коронавируса, за да направят дарение, е бил именно бизнесмена, който днес направи дарението.

По думите на шефана ВМА е важно дарението да е  дълготраен актив за ВМА.

„Това са шест най-висок клас рейномобила. Това беше много трудна задача за него, но той се справи за няма и месец. Искам да изкажа пред вас, нашата най-дълбока благодарност, защото това е в името на нашите пациенти. В спешната помощ от изключително значение е как ще се постъпи в първите минути", каза още ген. Мутафчийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Психодиспансер преди 3 години
До АнонименИ все пак, защо на военна болница, а не на бърза помощ ?
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20Темите които успяха да "обсъдят" досега:Протокола.Облеклото на участниците.Колата и секретарката на бизнесмена.Дъжавните военни поръчки.Избора на болница.Президента.Контрабандата на хероин.Министър председателя и децата на ... някой.Червените милионериПриватизациятаБогати-бедниМедицинските осигуровки.Служебните автомобили.Източването на фондове.18 поста.Единственото което не се коментира сериозно е жеста и самата помощ.Имам само един въпрос:вие в ред ли сте?
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бай ИванОт както сме в НАТО отдаването на чест може да се извършва без шапка и униформа. Както преди просто се застваше мирно.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Техника и коли ще има а лекари? Кой ще лекува? И преди епидемията положението не беше Розовец, след нея съвсем. Затова не се говори, нито за промяна в модела на здравеопазване, но резултатите са категорични-най-висока смъртност, не само сред възрастното население
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** си оплюха мониторите от мъка :)
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименРедактора, що за животно е това РЕЙНОМОБИЛСигурно е някаква лодка, плаваща по р. Рейн. :)
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Редактора, що за животно е това РЕЙНОМОБИЛ
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докога тази държава ще разчита и чака на дарения от бедни и богати.И за самолети които ще ги получим незнайно кога има пари и то в брой ,а за обдишващи апарати и линейки и т н.т разчитаме на дарения от хора.
13
0
 
8
 
! Отговори
Психодиспансер преди 3 години
А защо на военна болница и женерала, а не на Бърза помощ......
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудесно!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На снимка 8, хубава секретарка и Рейндж Ровър има бизнесмена...
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не напишат името на благодетеля,който се явил пред тях със своето име и се справил в кратък срок по дадено обещание,а не с името на някакви фондове заспали при това до премиране зарад коронавируса от източване щот източени преди туй от създалата се ситуация и за нея даже не могат да се отчетат положено положително.
9
10
 
5
 
! Отговори
Тиква преди 3 години
На снимка 8 виждам не само двама,меко казано ***, а и пълни любители, кой така докладва? децата в градината, а тези линейки от БизмисМен, да не го барат когато стоката 700-800кг, минава през границата,Тиквата уволни цялата смяна когато бяха хванат камион със Хърватската регистрация,миялни машини бяха натъпкани със хероин от Турция,780кг, на другия ден всички бяхме уволнени, защо го спряхме? той питаше, противен долен лъжец вашия Тиквун, дано ваши деца, да го ползват.
8
2
 
9
 
! Отговори
Инженер преди 3 години
Тия приватизатори да заплатят на държавата реалната цена на заводите, които им подариха. Тогава ще има пари и за линейки и за заплати на лекарите. Да не се правят на благодетели.
7
4
 
21
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Имам един *** въпрос към така нареченото правителство. Къде отиват данъците и осигуровките ни? Излиза , че една такава линейката е към 100 бона, а те всички имат служебни лимузини за по 100 бона. Продавате ги и ето ви по е 200 такива. Не сте там за да си возите тлъстите *** в лимузини , а за да направите животът ни по добър. След като медицинските ми осигуровки не отиват по предназначение да не ги плащаме тогава а? Само кражбите я това правителство са организирани, другото е на дарения.
6
8
 
13
 
! Отговори
teo преди 3 години
Народът видя, че НИТО ЕДИН ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ НА бкп-бсп НЕ НАПРАВИ ДАРЕНИЕ ЗА ТАЗИ ПАНДЕМИЯ!!! Те *** НА *** САМО ТЪРСЯТ КУСУРИ И СЕ ЗАЯЖДАТ С ПРАВИТЕЛСТВОТО, ВМЕСТО ДА ПОМОГНАТ!!! ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ ИМ ПРИГЛАСЯ В СЪЩАТА ТОНАЛНОСТ КОМУНИСТИЧЕСКА РАЗРУШИТЕЛНА ДЕЙНОСТ !!! БЪЛГАРИНО ????
5
5
 
12
 
! Отговори
ДртПрч преди 3 години
Срамота! Да се налага бизнесмени да подаряват линейки на стратегическа държавна болница!
4
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да е жив и здрав г-н Делян Пеевски!
3
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
eee-Маршал Годжи! А за "Пирогов",дето карат спшните случаи и обикновените хора-нъцки!
2
3
 
7
 
! Отговори
Тото преди 3 години
Рейномобил??? Бахмааму!!