Протестът в кадър: Ден 7

Днес ще има доброволци, които ще следят за провокатори
15 юли 2020 19:55, Нели Христова
140

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За седми пореден ден хиляди протестиращи се събраха в Триъгълника на властта за да настояват за оставката на премиерът Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Засега ситуацията е спокойна. Протестиращите вече се отправиха към Народното събрание, а по-късно те ще се върнат обратно пред Министерски съвет.

Днес организаторите на протеста съобщиха, че не искат да се стига до провокации и затова между протестиращите ще има доброволци. Те ще носят зелени отличителни знаци и ако някой от протестиращите има проблем с провокатори или види такива, може да потърси някой от доброволците и да поиска съдействие.

И днес полицейското присъствие в района остава засилено.

Полицаите на първа линия отново са с жилетки, на които пише „Антиконфликт”, с което искат да покажат, че не искат да се стига до конфликти и агресия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
1
 
! Отговори
Радев дай оставка! преди 3 години
До Анонимен 122Радев да си хо-ди,Радев да си хо-ди!О-став-ка, о-став-ка!
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не харесвам герб. С крадене се оляха. Но дойдат ли комунистите и руснаците ще ни разкажат играта
83
0
 
1
 
! Отговори
не съм заразен преди 3 години
Явно ВБ трябва да налее още малко "бензин" в огъня
82
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на младите!О С Т А В К А
81
3
 
0
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Alt+F4Търси Зеленият Чорап радиф. Той е човека на Черепа и на него му се пращат пари от Дубай и той ги раздава на протестиращите. Точно по 50 лв дават, виж как знаеш. Явно вече си взел веднъж. Аз ги взимам и се прибирам да ги изпия със съседките :)))
80
6
 
3
 
! Отговори
Ани преди 3 години
COVID-19 има и в другите държави. Някъде мерките са къде по-крути. Просто Сергей Станишев насочи инвестициите към бетониране на Черноморието за да осигури ефтини почивки на руснаците и много хора се насочиха към лекия и безотговорен живот на туризма. Сега те са първите които останаха без работа и берат плодовете на социалистическото безрасъдство. Смяна на правителството в никакъв случай няма да облекчи положението им. Единствено осъзнаването на вредните последствия на социалистизма може да им по
79
6
 
5
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Харесах момчето на снимка 14 с 30 левката.Февруари 2013 Цветан Василев свали законно избраното правителство. После отнесе 10% от националния доход на България и сега се укрива от правосъдието в Сърбия.Аз не гледам футбол, но доколкото разбирам някякъв занимаващ се с хазарт и футбол сега се опитва да свали законно избраното правителство като ползва за мъша президента Радев. Срам за България ако допуснем това. Колко ли ще ни струва?
78
5
 
6
 
! Отговори
,,, преди 3 години
Протеста е пълен с нормални хора. Няма да съумеят медиите с пропагандата за платените протестиращи. Боко си отива, елате да видите!
77
1
 
6
 
! Отговори
Накратко преди 3 години
Много рехаво нещо .Паре ли нема.
76
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 116Те нямат представа за това. Като афроамериканците, дето смятат да боядисат статуите на Христов в черни и опааа, стават равни са. В по друга, наша си тоналност - Боко да си ходи и всичко ще цъфти. Де така да ставаше...
75
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименаз си тръгнах в 10 - бяха 5-6 хиляди.най-малкото, може и 2 милиона да сте били :)Другите чeкиджии и те ли си тръгнаха или изчакват да получат по 20 лева?
74
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес организаторите на протеста съобщиха, че не искат да се стига до провокацииа Виденова зима ли искат младите пocepковци? Купони, празни магазини, режим на тока, 1$=3000лв? За това мислят ли младите пoceрковци?
73
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 96,Да, отива на морето момчето, малко да отдъхне. После продължава. идея нямате какво да правите, освен да викате оставка. Ако Боко да си хвърли оставката, какво става. Вчера един с умен вид ми каза като го попитах, че ще правите Велико НС и то до септември ще да направи нова Конституция. Нямам думи...
72
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 111,Да, бълнуват наистина. Има архивни снимки в Интернет, да погледнат какво е 1 милион на митинг в София.
71
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИлиянаВСИЧКИ, НАРОДА, с главни букви. Нито всички, нито народа можеш да имаш претенции да представляваш. Пиши аз, така по-може. Виждам кои са се обединили, бившите комунисти, жалкото парче, останало от СДС, русофилите-предатели и маргиналите в добавка. Все отбор юнаци. Крещите оставка, но какво да правите след това - не знаете.
70
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давайте утре в София сме 9 милиона, във Варна 13 милиона, а в Пловдив 33 милиона. Напред с Черепа, да върнем мафията във властта!
69
4
 
16
 
! Отговори
Боцков преди 3 години
Ама сигурно броиш и тези дето просто си се разхождат. Това че минават оттам или ви гледат сеира не го брой. Аз изобщо не съм от вашите ама днес отидох на протеста в Пловдив просто от любопитство. Имаше 15 души, ако са броили и мен, стават 16.
68
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От бюрото по труда - търсят се протестиращи на непълен работен ден за работодател от Дубай. Изисквания:- да могат да викат- да имат Файс и да четат СМС- строева подготовка е плюс- всеотдайност на протеста. - да подпишат декларация че ако се заразят от коронавирус не е по вина на работоделя.Очакваме ви на интервю утре в 6 на площада пред президенството.
67
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре колко пара ще дават?
66
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Финансирането от Дубай ще спре в някой момент и тогава протеста умре...