Радев тръгнал срещу Конституцията, щяло да му изиграе лоша шега

Горанов не бил свързан с ДПС, само търсил подкрепа за закони
175
Радев тръгнал срещу Конституцията, щяло да му изиграе лоша шега
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според финансовия министър Владислав Горанов призивът на президента Румен Радев за протести, ще му се отрази за в бъдеще.

Още по темата
"Той призова да не се спазва Конституцията и това ще му изиграе лоша шега", предупреди Горанов.

Министърът, чиято оставка беше поискана от премиера Бойко Борисов по настояване на структурите на ГЕРБ с мотива за близост с ДПС, отрече да има нещо общо с партията.

"Аз съм първият човек, който застана до Борисов през първия му мандат и точно мен да обвържат, ми се струва нередно. Няколко пъти съм търсил подкрепата на ДПС, няколко пъти са ми помагали за запазването на този данъчен модел", коментира той.

Горанов припомни и за срещите си с управителя на БНБ с всички парламентарни групи за приемането ни в чакалнята на еврозоната.

"Няма причина да съм неудовлетворен, аз не намирам основания за претенции към мен заради влизането ни в чакалнята на еврозоната и добрите фискални показатели", каза още той.


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Революция!Да живее Черепа!Искам да му търкам билетчетата!Искам да целувате портрета на Ленин!
148
6
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Розата е права-Само Г.илотината да е в действие!И няма чекмеджета,злато о пищови!
147
3
 
5
 
! Отговори
Карлуково преди 1 година
Аааа,Ще му сложим Риза!И Господ няма да му помогне! А ВИЕ ТРИЙТЕ КОЛКОТО СИ МОЖЕТЕ!СЛУГИ!!!НАЙ-НИСКО В СТЪЛБАТА СТЕ ВИЕ-С Л У Г И Т Е!!!
146
3
 
7
 
! Отговори
14444 преди 1 година
Студента на бай ВелипкоМадамов,сол Така на на Венци Върбанов,Помия.ра на Баце-ТИ СИ ЧУДОВИШЕ ГОРАНОВ!
145
10
 
9
 
! Отговори
Дрон преди 1 година
Бай Ставри те чака, копеленце! Подмий се!
144
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човек затънал до гуша в корупция ще прави такива коментари......ха ха хааааа.....ОСТАВКА
143
16
 
16
 
! Отговори
Алек преди 1 година
А, така, все по-ясно си става, че Винету е бостанско посмешище, дето е едно лице (пардон Тиква) на таз шайка, дето се представя за правителство. Даже не може да си уволни министрите, Доганчо не дава и пак се е промъкнал отзад и го врътка ли, врътка не с 200, ами с 220... Палячовци...
142
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво Влади само така-не взимай казаното от маргинали за капитал.
141
19
 
27
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
След като Европа не даде пари на Борисов се очаква рязко изчезване на Covid-19 от България! Още днес изведнъж рязко намаля броя на направените тестове, а НАП погна частните лаборатории за издаване на касови бележки.Нека цирка продължи!
140
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много хора искат ползват протеста. Не е хорошо дорогие товарищи.
139
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Малиий мъка червенаАбе тролове, това ли правите. Чакате някой да коментира срещу статутковото от 30 години и налите като орли. ХАХАХАХАХХА И МАЛКИТЕ ДЕЦА ВИ РАЗБРАХА.
138
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалкичка история са тия на снимките.
137
29
 
23
 
! Отговори
Малиий мъка червена преди 1 година
Нещо не им се получава днес общата акция на Черепа и Фигуранта.Не ми се мисли как ще се явява на избори догодина "честния" Фигурант с двама съветници в затвора.А той самият с повдигнати обвинения,от момента в който му падне имунитета.Малиий,още отсега зямириса на нацапани ***!Как няма да иска оставката на Гешев,като е с двата крака в киреча.Както каза Херро Мустафа- не трябва да има недосегаеми хора, дори да са на президентския пост, по случайност!
136
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само по очите можеш да познаеш покварените им души
135
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех, Влади, Влади... Ако знаеш на теб каква лоша шега ще ти изиграят съкилийниците в скоро време...
134
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
горанов, последно свързан ли си, както казва шеф ти, или не си, както ти си мрънкотиш?В случая и двамата да лъжете като почетни гърбави - пак си свързан.ОСТАВКА!
133
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мажоритарен вот се прави в израстнало демократично общество. Не в бишво соц изостало такова.
132
3
 
8
 
! Отговори
Не сме преди 1 година
виждали до сега министър на финансите - симпатичен. Всичките са бастуни. Никога финансов министър не трябва да изказва в защита на правителството, защото му прави лоша услуга и обикновено всички го мразят. Е този учуди мнозина като успява да изплаща обещаното увеличение на пенсиите, което си е цяло чудо. Но вижда се, че тези които ги получават не са му много благодарни, а останалите считат, че не ги заслужават. Приемането в чакалнята е супер за някои, но ченчаджиите... Така че по-добре да мълчи.
131
3
 
13
 
! Отговори
До Край-чо преди 1 година
Не мажоритарен вот, а пропорционален вот без процентна бариера трябваше на България още преди 30 години, трябва и сега. Хората трябва да получат своето представителство в парламента, ако ще и един депутат да е. Плашат ни, че така щели да са много партиите в парламента и трудно ще се състави правителство, но точно това е добре за България при тази мутризация.
130
4
 
16
 
! Отговори
До Край-чо преди 1 година
Помисли какво искаш момченце. При мажоритарен избор много повече мутри ще са в парламента от сега. При мажоритарен избор в парламента ще има депутати от три партии - ГЕРБ, ДПС и БСП, в този ред по брой на депутатите. Точно това аз не искам и предполагам, че повечето хора в България също не го искат.