Горски служител наби мъж с незаконно добити дърва за огрев

Той е задържан, а нападнатият е в болница
9 яну 2021 13:56, Петя Славова
91
Горски служител наби мъж с незаконно добити дърва за огрев
Снимка: БГНЕС

В Дупница горски служител нападна и преби на улицата мъж, заловен с незаконно добити дърва за огрев. Заради побоя Красимир Сулев е в ареста, с обвинения в хулиганство и нанасяне на телесна повреда. Пострадалият пък е настанен за лечение в столична болница, предава БНТ.

Конфликтът между двамата мъже започнал преди Нова година. Тогава потърпевшия Костадин Станев бил заловен заедно със свой приятел с незаконно добити дърва. Нарушението установил горският служител Красимир Сулев. Дни по-късно мъжете отново се срещнали, като поводът бил връчването на наказателното постановление за престъплението.

След побоя пострадалият Костадин Станев е настанен в болница в София.

"Фрактури имам по главата, счупвания имам по лицевата част, имам на 3 места счупвания", разказа той.

Според колеги, роднини и приятели на горския служител Красимир Сулев, той е бил предизвикан да посегне на бракониера.

Да изразят подкрепата си към горския, който е и треньор по кикбокс, днес пред съдебна палата се събраха родители и деца, които тренират при него. Те са събрали и близо 100 подписа в подкрепа на задържания горски.

В съда днес задържания заради побоя Красимир Сулев запази мълчание. Той ще обжалва мярката си за неотклонение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
така е в България преди 3 години
значи вече е законно да биеш който ти падне...няма закони полиция и тн...ми сега ако сложи тротил който мн лесно се намира...какво ще стане ??? ще ревете пред тв ,че по погрешка е утрепал няколко деца ли...за отмъщение заради побоя....:D...КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ....искате закони и справедливост....ревете на протести....*** НАРОД СТЕ И ТАКА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ .....РОБИ СТЕ БИЛИ И СИ ОСТАВАТЕ !!!!! дано всеки получи това за което се бори...е вие се борите за насилие УСПЕХ :D
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко му е . Те от друго не разбират .
62
0
 
17
 
! Отговори
лапландеца преди 3 години
Ееее, *** гадни, този горски служител е за повишение !, не за арест. В повечето случаи бой ядат горските, но тук при доказано престъпление нарушителя се е репчил и заплашвал, а може и да е посегнал. Самозащита от един случаен подготвен бияч/горски.
61
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е резултата от липсата на бързи и справедливи наказания за крадците. Я ако както преди "светлата" дата 09.09.1944 крадецът беше обиколил Дупница впрегнат в каруцата с дървата под конвой от горските стражари и след това бързо в затвора...
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 78 разбирам ви ..но на ми се сещате тия със старите зиловете ,кой ще скочи да ги бие )
59
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздравления за горският служител, в тази държава така трябва да се действа-само бой и санкция ще ни оправят няма друг начин.Всички от Дупница трябва да защитите горския,защото сме свидетели какво ги чака всички които са срещу мафията,незабавно да бъде освободен и да се награди за вярна служба и да бъде повишен защото защитава нашата гора...........
58
1
 
17
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Това е начинът. Горските трябва да имат оръжие и провомощия да стрелят.
57
14
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
Това е интересно, треньор по кикбокс, горски;))) Защо не се занимава с кик боксът си, а е тръгнал горскид а става? Да си гортски е изключително опасна професия;))) Първом, въпросният "бракониер" със сигурносте българин, затва боксьорът му се е отворил, ку бе от Маалите, кикът щеше да е в болницата наместно него.
56
14
 
0
 
! Отговори
млък бе хейтаци преди 3 години
Според вас работа на горския е да бие хората(нарушителите) , като ви спрат че сте без колан , катажията трябва да удари една падка на жена ви , щот не е прилично да се бият жени.
55
2
 
1
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 3 години
Що за измислица е горския да ходи да разнася глоби ? Писал е акта и после да се разправят от община, кметство и т.н.Все едно немския КАТ-ажия да идва до БГ да ми връчва глобата за превишена скорост.Най-вероятно си "крушката си има опашка" както казваше баба ми.
54
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В бизнеса с дърва има добра печалба.Гледам във Видинско от 2-3години камиони с румънска регистрация изнасят дърва за Румъния.Казват,че там са затегнали режима с изсичането на горите ,и айдее от тук да изнасят дърва.Сече се законно и повече незаконно.И по-полека със защитата на горския със сигурност и той е в мафията с дърва.
53
0
 
14
 
! Отговори
държава преди 3 години
Крадци , бандити, престъпници недосегаеми в болници, а съвестните защитници на закона в ареста.
52
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата е виновна,защото този бракониер е рецидивист и пак продължава да се занимава с този ,,бизнес".Ако имаше стабилни закони сега щеше да лежи в затвора,а не в болница,и горският нямаше да е подсъдим.
51
1
 
9
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Всички горски трябва да са така,щом му посегнеш и да те смлати другият път да знаеш.С това плюене по органите ,които трябва да прилагат законите и защитаване правата на престъпниците сме я докарали до тук.Този бракониер в нормална държава отдавна да бешв на топличко.За такова нарушение в Гърция щеше да са му конфискували всички талиги с ,които превозва дърва и да е в ареста.
50
0
 
18
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Браво на горският.А битият най-вероятно е от скандинавието!
49
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само където не съобщихте,че пострадалият дървосекач пръв е тръгнал да посяга и да се бие с горския.Е,намерил си е майстора.
48
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-малките населени места...всеки знае кой кое ,да не се заблуждаваме,не знам точно тоя случай ,но камиони и тирове свободно се предвижват на всякъде ,даже джуганите са без светлини ,знае се че се изсичат много гори не законно
47
0
 
6
 
! Отговори
64 продължава преди 3 години
...започнали да му я дърпат, заплашвайки го с брадвички. Нашият успял да се измъкне заедно с кофата! Нарочно не споменавам етноса на негодниците. Тези, които свалиха хеликоптер преди години, със сигурност не са от същия етнос.Сурово, с всички средства трябва да се въведе ред! Изсякоха горите ни! Включително елитни гори! Едно време, когато Русия ни беше колония, от Коми идваха големи количества дървен материал. Сега няма! И няма да има!
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 56Туй за процентите наистина е спорно, но твоите "мисли" хич не приличат на плодна мозъчна дейност. Ти виждал ли си какво правят бракониерите в горите ни или си плянкаш така, за удоволствие? Взех си пистолет след два случая. Първият - мой съселянин се връща от лозето си и му звънят. Вдига тлф и го наобикалят шестима с мототриони. Щели да го нарежат и закопаят, защото бил звънял в полицията, че бракониерстват. Едва се отървал! Вторият - друг съсед набрал кофа манатарки и двама започн
45
2
 
14
 
! Отговори
немо преди 3 години
То затова повечето държавни служители не си вършат работата, от страх да не свършат в затвора вместо престъпниците.