"България Еър" разшири сътрудничеството си с Qatar Airways

Благодарение на това пътниците могат да изберат най-удобния си трансферен пункт за полета си до Доха
13
"България Еър" разшири сътрудничеството си с Qatar Airways

Националният превозвач "България Еър" разшири партньорството си със световноутвърдената авиокомпания Qatar Airways и вече предлага на своите клиенти още повече възможности за пътувания между София и Доха и обратно.

Благодарение на разширеното кодшеър партньорство пътниците имат възможност да изберат най-удобния за тях трансферен пункт за полета си до Доха. Освен полетите между София и Доха през Букурещ, те вече могат да пътуват, избирайки трансферен полет през Атина, Прага, Виена, Рим, Берлин, Франкфурт или Цюрих. На раВположение са и удобни възможности за тръгване от Варна.

Полетите от София или Варна до трансферния пункт се изпълняват от "България Еър", а от трансферния пункт до Доха - от Qatar Airways. Сътрудничеството между двете авиокомпании позволява на всеки да си закупи билет за полети от Доха към голяма част от полетната мрежа на Qatar Airways, с което се предоставя възможност пътниците на "България Еър" да пътуват до екзотични дестинации в цели 5 континента.

Партньорството между двете компании е част от стратегията на националния авиопревозвач на България да разширява постоянно полетната си мрежа. Като част от тази стратегия компанията открива над 10 нови редовни линии, сред които са директните полети между София и Солун, гръцките острови Крит, Родос и Корфу, до Будапеща, Киев, както и много други екзотични кътчета, които предстоят да бъдат обявени скоро.

Напомняме, че полетите на "България Еър" се извършват при изключително стриктни мерки за безопасност, като авиокомпанията извършва постоянна дезинфекция на самолетите си със специализирани препарати и UV лъчи с машината на Honeywell UV Cabin System II. Качеството на въздуха по време на полет се гарантира от въздушни HEPA филтри.

На борда е въведена специална организация, а предпазните маски са задължителни както за пътниците, така и за екипажите по време на целия полет. В допълнение, екипажите посрещат и обслужват пътниците и с предпазни ръкавици.

 


13
Още по темата: България ЕърQatar Airways
Още от Страната
След инцидента с удавено дете: Кметството няма пари за ограда
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
пенсионер преди 1 седмица
Избрахме си нови герой и катарците избегаха веднага от София, за незнаещите ще кажа, че до вчера летяха София - Доха директно
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И какво има в Доха освен пясък и камилари? Рай може би за проститутките и мутри без вкус.
4
0
 
6
 
! Отговори
Ромей преди 1 седмица
Само чё римляните в самолет не носят маски,безмислено е да си с маска в самолёта изглеждаш Като идеот сред римляните.
3
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 1 седмица
Скоро и с Дубай ще разширим сътрудничеството,Черепа ще бъде министър на вътрешните работи.
2
1
 
4
 
! Отговори
Гост преди 1 седмица
Да вземат да направят връзка до някои европейски атолици от София.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тя България Еър харно си разширява сътрудничеството ама да вземе най-после да ми върне парите за отменен полет от март миналата година!