По 700 лв. за децата на загинали и пострадали служители на МВР

Подпомагането е по случай първия учебен ден
13 сеп 2021 15:52, Красимир Ангелов
27
По 700 лв. за децата на загинали и пострадали служители на МВР
Снимка: БГНЕС

За първия учебен ден децата на загинали и пострадали служители получиха по 700 лева от МВР.

Средствата са заделени от сметката на Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР, която се осъществява под патронажа на министъра на вътрешните работи, съобщиха от ведомството.

Подпомагани от благотворителната инициатива са 88 деца, които получиха по 700 лева за 15 септември.

Финансовата подкрепа за първия учебен ден е утвърдена вече от години традиция, възможна благодарение на всички дарители, които засвидетелстват своята ангажираност с SMS-и и финансови дарения, и на служителите на МВР, даряващи ежемесечно средства от заплатите си, отчитат от вътрешното министерство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО преди 2 години
ПО ДОЛУ ПИСАЛИТЕ ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ ОТ КЪДЕ ИДВАТ 700ЛВ ЗА ДЕЦА СИРАЦИ- ЕЖЕМЕСЕЧНИ ДАРЕНИЯ НА СЛУЖИТЕЛИ В МВР, ДАРЕНИЯ, SMS КАМПАНИИ- КАКВО ВИ ПРЕЧИ ПО ФИРМИ И СТРОИТЕЛНИ БРАНШОВЕ ДА ОРГАНИЗИРАТЕ ПОДОБНИ АКЦИИ И ДА ПОДПОМАГАТЕ СЕМЕЙСТВАТА НА ЗАГИНАЛИТЕ СИ СЛУЖИТЕЛИ И РАБОТНИЦИ, А НЕ ДА ПРОТИВОПОСТАВЯТЕ- ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО- НЕ НАСЪСКВАЙ, НЕ РАЗДЕЛЯЙ.
24
3
 
2
 
! Отговори
SHEFA преди 2 години
ВСЕКИ САМ СИ ИЗБИРА ПРОФЕСИЯТА-ВЪВ ВСИЧКИ ПРОФЕСИИ ИМА РИСК.-ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ПОДЦЕНЯВАМЕ ДЕЦАТА ОСТАНАЛИ БЕЗ РОДИТЕЛ ЗАЩОТО ГО Е УДАРИЛ ГРЪМ НА СТРОЕЖ-КАТАСТРОФА ПРИЧИНЕНА ОТ ДРУГ УЧАСТНИК В ДВИЖЕНИЕТО-ИНЦИДЕНТ НА РАБОТНО МЯСТО.-ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ.
23
1
 
7
 
! Отговори
SS преди 2 години
А за другите деца на загинали работници няма ли нещо ? Или те са по долна категория хора ?
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако се подпомагат тия търтей, по - добре да не бъдат възнаграждавани с такива месечни суми. Не трябва да се дават 700 лева допълнително месечно на полицай, който е посягал на протестиращите . Сумата е голяма за българския данъкоплатец и не е за биячи.
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз до сега не съм чул за полицай загинал в престрелка с бандити. Затриват се на работа, защото им е толкова акъла. Да си се застраховат приживе. Никой не е длъжен да им хрантути родата .
20
3
 
3
 
! Отговори
милиционер преди 2 години
и аз пострадах миналото лято, счупих си пръста в зъба на един протестър ли къв беше, ся чакам да мъ награди шефа, ама малко ми се виждат 700
19
0
 
0
 
! Отговори
еееебалла преди 2 години
еебалла
18
1
 
3
 
! Отговори
А преди 2 години
Споко тия са безсмъртни, никой няма да вземе от парите на данъкоплатеца
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2 - Срамотата е, че ти срам нямаш.
16
5
 
9
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Плащайте р0бе, че иначе ке ви млатат под колоните и ке снимат с телефона как сексуално насилват приятелката ви...документирано е на видео!
15
4
 
12
 
! Отговори
Ахаааа преди 2 години
А загиналия строителен работник по време на работа пари за децата му няма?! А? Щото са чумави нещо!!! ГНУС!!! Огромна ГНУС!!!
14
4
 
3
 
! Отговори
До 13 преди 2 години
От работодателят при който са загинали докато са работили.
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На децата на починали родители от хилядите други професии, кога? Опс, забравих, те няма да бият протестиращите срещу корид тиранията.
12
1
 
6
 
! Отговори
От 11 преди 2 години
Тези пари обаче да отиват при деца на починали служители, които са си свършили съвестно работата, а не на тия, дето бият собствения си народ, тия, дето биеха мирно протестиращи НЕ заслужават и една стотинка увеличаване на заплатите им!
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е много добра дума за тези деца, да не мрънкат и недоволстват! Държавата толкова може, не се оплаквайте и не недоволствайте! Браво на Служебното Правителство на Президента Румен Радев! Все пак, когато има почтен,образован и добър човек във властта като г-н Румен Радев, резултатите за жизнения живот в България са добри.
10
2
 
6
 
! Отговори
данчо преди 2 години
А кога ще се помисли за пострадалите от МВР.Кога ще видим осъдени еничари за безчинствата си под колоните на МС?
9
3
 
6
 
! Отговори
Петко преди 2 години
Тия от МРВ знаят само да скачат от храстите да пишат глоби за без колан, и да пазят шайката управляващи от народа ! Друго от тях не става !
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото България е полицейска държава затова! не виждате ли че държавата се управлява само от шапкари и винаги ще поддържат своите колеги? То в политиката няма един нормален човек. Всички са милиционери, военни, охранители, пожарникари все хора от системата.
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а пострадалите от служители на МВР?
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗАЩО?! Държавата умишлено и целенасочено ни настройва едни срещу други! По каква причина (?!) работещите в МВР са по-работещи от другите! Това е пълно безобразие!!!