Плановата дейност на болниците не трябва да се спира

Има заболявания, които вървят успоредно с коронавируса
25 окт 2021 10:13, Ния Христова
5
Плановата дейност на болниците не трябва да се спира
Снимка: Pixabay
"Плановата дейност на болниците на трябва да се преустановява. Има заболявания, които вървят успоредно с коронавируса". 
 
Това каза в ефира на bTV неврохирургът д-р Емануил Найденов.
 
По думите му хората са се изплашили и болничните звена извън инфекциозните са останали празни.
 
"Ние спазваме всички нормативни изисквания и се адаптираме към зеления сертификат", обясни Найденов. И сподели, че отива на работа с антигенен тест.
 
"От година и половина преоткрихме топлата вода. Оказа се, че този вирус следва съответните криви и рискови контигенти. Наистина се връщаме към нормалното и то като разбиране за това заболяване. ОБаче фокусът на мерките не е насочен към рисковите групи", коментира Найденов.
 
"Има хора, които нямат възможност да си правят антигенни тестове. Тогава остава безплатната ваксинация. Това ги поставя н неравностойна позиция и е един вид мека принуда", обясни неврохирургът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен: Не осъзнаваш ли, че и ти си се изказал неподготвен. Хората спрели да ходят в болница. В такава ли работиш? Къде точно е спрял да ходи българина? Не се е спирал.И честно казано анти-ваксърите обясняват и философстват доста повече, от ваксърите, също като вегани, вегетарианци и разни други.
3
1
 
4
 
! Отговори
Не може да бъде! преди 2 години
"Има заболявания, които вървят успоредно с коронавируса"???А стига бе!!! Че останаха ли други заболявания?
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има и други заболявания, но Ковид индустрията е много по-силна и има много по-голям келепир да се взимат ковид болни отколкото болни от друго.. Болните от друго нека си пукат у тях като бройлери... Никой не го интересува...
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трудно е да обясниш на заслепените ваксъри, че доста повече хора си отидоха от истинските си заболявания, подкрепени солидно от ежедневното облъчване по медиите, насаждане на страх от експерти по всичкология, математици, астрофизици, кинолози и водопроводчици. Хората спряха да ходят в болница от страх да не се заразят с кихавица. Вместо да се направи информационна кампания, се създаде щаб от слуги, начело с коремен хирург, които за 20 случая в страната въведоха КПП-та с декларации...без коментар