МВР и прокуратурата нищят влизането и смъртта на Ангел Христов

Изникват много въпроси около влизането му в България
Обновена: 4 юни 2023 10:32 | 4 юни 2023 10:10, Александър Попов
167
МВР и прокуратурата нищят влизането и смъртта на Ангел Христов
Снимка: БГНЕС

Със заповед на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев започват две проверки, свързани Ангел Христов. Това съобщиха от МВР.

Първата проверка е за това как Христов е влязъл у нас, тъй като срещу него има вляза в сила присъда и следва да бъде арестуван от гранична полиция.

Втората проверка е свързана с работата на полицията в Кюстендил. Ще трябва да се изясни защо местната структура на МВР не е придобила информация, че Христов е в дома си в кюстендилското село Ресилово.

Още по темата
Снощи стана ясно, че напусналият преди около 12 години страната Ангел Христов е бил в България. През 2012 той, заедно с Пламен Галев, бяха осъдени от върховния съд задочно, тъй като преди произнасянето на съда двамата бяха напуснали страната. Затова и бяха обявени за издирване с червена бюлетина на Интерпол.

Погребението на Ангел Христов от "Братя Галеви" бе спряно, каза говорителят на Окръжна прокуратура-Кюстендил Мариана Сиракова. Днес погребението на починалия от инфаркт 54-годишен Ангел Христов трябваше да започне в 13.30 катедралния храм „Св. Георги“ в центъра на Дупница. Погребението бе планирано за новите гробища. Назначена е аутопсия на тялото в Съдебна медицина в София.

Вчера в Спешна помощ-Дупница е получен сигнал, че има починало лице в Ресилово, смъртта му е констатирана от лекарски екип на филиала на ЦСМП в Дупница.

Разследване на прокуратурата ще установява причините за смъртта и ще трябва да потвърди самоличността на Христов. По първоначални данни по тялото на мъжа няма следи от насилие. Въпреки това е назначена аутопсия, а насроченото за днес опело е отложено.

Второто разследване е за вещно укривателство. То цели да установи помагал ли е някой на Христов да се укрие в дома си в Ресилово и колко време е продължило това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: Ангел Христов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
0
 
! Отговори
Седморката на Блейк преди 10 месеца
Появяването на жив човек от едно място на друго,се нарича ,,телепортация".Но появяването на мътъв човек,не зная как се нарича.Та въпросът е,Имало ли е ,,телепортация" или е имало ,,Мраз-150".
130
0
 
1
 
! Отговори
Очевидец преди 10 месеца
Сестра Галева - Мая Манолова , също е празнувала пристигането на Ангел Христов в палатите в Ресилово.
129
0
 
4
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 10 месеца
Лично "Бях точен с парите" е посрещнал Ангел Христов на границата и го е закарал с полицейска закрила до палатите му в Дупница. За съжаление , след като се почерпили, Ангел Христов от радост е получил инфаркт. Той е осъден престъпник , но родата му ползва ограбеното богатство на воля ! Няма конфискации, няма справедливост за народа ! Народът български има право само да бъде краден, грабен и бит , и е ... !
128
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ааа много моля кметицата не го виждала не го познава и за пръв път чува за няго даже срича докато му каже името за първи сигурно и за последен път
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Айде сега Спешна помощ на мушката с какви имена са го записали и тн а МВР чака някой да им каже те така чакаха и на учителите за бомбените атентати
126
1
 
4
 
! Отговори
Електра преди 10 месеца
Кои са братя Галеви ли..? В училище учехме, че братя Галеви са изявени и типични кому- мафиоти, занимаващи се с изнудване, рекет, отвличания и нарко-разпространение, демек хайдути. Те имат и сестра Галева, която вечер им е свирила, докато заспят. Също така съм учила, че братята са били под крилото на МВР, и често са се срещали и координирали с лицето Румен Петков в качеството му на министър, който от БСП.дирастката мафиотска шайка, преминава в бандата на АБВ, и сега е неин главатар...
125
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Добре де, защо само мутри ?! Кога ще почнете и политици !?
124
0
 
9
 
! Отговори
Обикновен българин преди 10 месеца
Какво нищите , бе, подли ,мръсни, продажни полицаи и съдии ! Този престъпник и бандит-рекетьор си е бил в България и се е разхождал спокойно , а ТЕ го търсят !!! Кой го търси ? Ами , търси го 'Бях точен с парите !" И Ангел Христов явно е бил "точен с парите" . Вероятно и са го охранявали от ведомството на Демерджиев ( Бях точен с парите"! ) Продажна *** ! ТЕ мислят за народа ! Докато ухажват престъпниците !
123
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кл оаката на ЕС сме. И така ще си останем...
122
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Досещате ли се кой е бил министър на вътрешните работи преди около 12 год?
121
0
 
6
 
! Отговори
ора преди 10 месеца
хайката на осемте джужета си е свършила работата.
120
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
После се сърдят на Асен Василев, че искал да прави чистки? Ами, в тази държава най-големите престъпници, провалили десетки животи, ибийци, рекетьори са си живяли добре, а обикновените хора за една неплатена глоба или закъсняла вноска ги тормозят. И защо трябвало да се чисти? Ами трябва, и то от корен. Щом този си е бил през цялото време у нас, смятайте каква държава сме, какви служби имаме, и какви протекции имат такива. Докога? И как такива ще имат някакъв страх и респект от държавата?
119
0
 
15
 
! Отговори
Тришо преди 10 месеца
Какво има да нищят? Христов си е бил в България ,цялото време докато го е "нямало". Търсили са го по целия свят, с червена бюлетина, без България. Както има един лаф "Той се крие, но никой не го търси". Всичко се знае ,само дето всички които знаят се правят на ощипани булки. Най- вече СЛУЖБИТЕ
118
0
 
11
 
! Отговори
XИЧО преди 10 месеца
Другият като yмpe,ще заловят и него.....
117
0
 
27
 
! Отговори
Беновска пипа преди 10 месеца
Какво има да нищят. Прокуратурата е част от престъпността. Явно издирваните лица влизат и излизат от България когато си поискат.
116
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мигрантите по-скоро през Гърция или дори през морето към Италия ще минат от колкото през България. Относно митниците - тяхното стопанисване и управление от години е дадено на частна западна фирма. Което мисля е добре. Пък корупцията по високите етажи не е само проблем в БГ. Ще кажа Берлускони и ще спра.
115
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен: "тия дет пазаят границата кво пазят?" - не бъркай корупцията по високите етажи с работата на редовите гранничари и полицаи на гранницата. Там се стреля. Ако не вярваш вземи 50 евро и се пробвай да влезнеш нелегално в България.
114
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Специалните ни служби във вицът"България".Цяла България го знае кой е А Х,има заповед за задържането му а той си умира сам вътре в държавата ни.Постоянно хващат по 20-30 мигранта в някакви бусове(тия дет пазаят границата кво пазят?)ПО цял ден ги слушаме едни ТАКИВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
113
3
 
13
 
! Отговори
ДАВАЙ КИРЕЕЕЕ.... преди 10 месеца
ПРОМЕНЯЙ И УВОЛНЯВАЙ НАРЕД.......ИНАЧЕ ИДВАМЕ НИЕ С ВИНКЕЛИТЕ....!
112
2
 
13
 
! Отговори
СМЕХ... преди 10 месеца
...ДАНС , ПРОКУРАТУРА СЪД И МВР----ВСИЧКО Е ЗА ТОТАЛНА СМЯНА , КИРО Е АДСКИ ПРАВ !!!...НЕМА ЩО ДА СЕ ЛЪЖЕМЕ!!!