Протестиращи освободиха движението през "Петолъчката"

Тежки машини ще останат тази вечер в района
18 сеп 2023 20:33, Анисия Иванова
72
Протестиращи освободиха движението през "Петолъчката"
Снимка: БГНЕС

След повече от осем часа е вдигната блокадата на пътен възел "Петолъчката". Движението там вече се извършва без затруднения, съобщиха протестиращите.

Тежки земеделски машини ще останат тази вечер в района на "Петолъчката", с готовност за нови протести.

Утре протестът ще се проведе в столицата. Протестиращите съобщиха, че тежките машини ще останат на входа на столицата.

Недоволството е част от обявените протести на бранша в цялата страна срещу вноса на зърно и друга земеделска продукция от Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Може ли да освободят и България от себе си? Да ходят да цоцат руски субсидии в пидеронахуйск!
61
0
 
6
 
! Отговори
Бенчо Бригадира преди 7 месеца
На Зърнената мафия Бивш член на БСП изгонен заради завистта им че си е купил Ролс Ройс да ги унижава тия с Майбасите.Е и заради ареста му заедно с Митьо Очите в Турция но това не е чак такъв проблем колкото първото.
60
0
 
1
 
! Отговори
КАСУС БЕЛИ преди 7 месеца
Кръв и злато
59
0
 
2
 
! Отговори
Три коментара преди 7 месеца
61,62,63 от един и същ празноглавец, най-лошото за него е, че си вярва, което означава ЗАВЪРШЕН ГLYПАК, но пък има и една добра вест за него, неможе да осъзнае това което е, защото се изисква разум за това !
58
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Целият бранш излиза. И други ще се включат. Инициативният комитет за провеждане на безсрочните ефективни протестни действия настоява вниманието да не се фокусира изцяло към зърнопроизводителите, тъй като в протестните действия се включва целият бранш, включително животновъди, пчелари, производители на плодове и зеленчуци, се посочва в съобщението.
57
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Укропитек, крайно време е да осъзнаеш че крайна не съществува.
56
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Конкуренция не е да внасяш отрови. Спирай с тия опорки че си за затвора. Може и бой да ядеш преди това. Хората слагат дори Ембарго *** конфликтни зони.
55
7
 
4
 
! Отговори
Сорос Денков -вън преди 7 месеца
Долу предателите!
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 56....Помните ли Бенчо Бенчев.Дето Ел Бьорисоф щеше да го съди.Жив и здрав е А в Бургас го знаят като зърнения бос.
53
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Украинците изнасят в цял свят.А нашите мародери кой проверява .Хляба ни е под всяка критика.Уж пълнозърнест, а с боя и консерванти и подобрители.Не знам какво произвеждат.И не знам кой е. виновен.Но нещо куца.И несе намери правителство което да провери таз яма.
52
5
 
8
 
! Отговори
Бати преди 7 месеца
Тука 100 процента има пръст в тази стачка русофилските партий и копейкин .няма да се върне нкуманизмя в България това го набийте не тъпите глави и никога вазраждане или БСП ще бъдат 1 политическа сила защото ние гурбетчиите няма да го позволим това иде ли куманизма в България ще има клане на русофилите няма да остане нито един жив русофил близо 4000000 българи има на гурбет и храним вас *** куманисти живейте от нашия гръб който тачи русия да си стяга багажа и при джужето
51
4
 
7
 
! Отговори
Емигрант преди 7 месеца
Един пример от преди години колко са проsти червените таласъми и техните манипулирани празноглави ПОСЛУШНИЦИ-"пуснаха една маLоумна лъжа,че чертичките в небето които оставяли самолетите след тях биле за да тровят народите,Мадрид е денонощно като шахматно поле от чертички и няма починал от тях,сега същите тези червени таласъми плашат малоумието с УРАН в украинското зърно,но украинец още няма заразен с УРАН от хлябът който консумира", КАК ТЕЗИ УКРАИНЦИ РАЗДЕЛЯТ ЗЪРНАТА И изнасят само ЗАРАЗЕНИТЕ ?
50
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хляба ни е смес от фураж и глутен.И малко Боя за белия хляб.И малко Боя за черния хляб.Точно заради тия милионери.Но зърнената магия работи от години Нито Бойко Нито царя ги закача
49
2
 
12
 
! Отговори
Влади преди 7 месеца
Спрете вноса, но и спрете субсидиите за зърнарите. Дайте ги на плод/зеленчукопроизводители и животновъди.
48
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В Одрин хляба, току що изваден от фурна е 50ст. Само казвам.
47
0
 
10
 
! Отговори
АхуИху преди 7 месеца
"Протестът" на земеделската мафия е като "специалната военна операция" на ЛилиПy,teв. Уж за три дни щяха да стигнат до Киев, та и "нашите" мутри за три часа окупиране спукаха гумите край Бахмут, упс, Петолъчката.
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като не могат да си продават стоката да не я произвеждат .И без това производството ни е три пъти от необходимото за нас.Да вземат да засаждат и зеленчуци Изкорениха плодовите масиви зада произвеждат зърно На последно място сме в Европа по производство на плодове и зеленчуци.Точно по тая причина Помня колко плодови гори имахме от дръвчета.Сега , като се огледам край пътя , само ,,рапица" и фуражна пшеница трето качество
45
0
 
7
 
! Отговори
Бати Юсуф преди 7 месеца
Хубаво спрете износа от Украйна на житото и до година няма да вземете евросубсидии ще вземете чушки до година .абе *** таргаши нали сте частници за Какво вземете евросубсидии вие срещу Европа ли скачате скачайте до година ще ми вземете килотите ха да видим тогава за Какво ще протестирате даже нямате право да протестирате защото сте взели евросубсидии вищте само да не ва карат да ги връщате май на там отиват нещата явно някоя парийка гледа да ва яхне и да падне правителството май копейкин мечтае
44
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Германец-ДОБРЕ ЛИ СТЕ?
43
1
 
7
 
! Отговори
Германец преди 7 месеца
Тва ли беше революцията? Таман да седна да си пиша завещанието, щото нали трибунал, народен съд, а у... а то пак си спихна работа...

Спонсорирани публикации