МОН: Всички ученици във Варна ще учат онлайн в понеделник

В 4 училища обучението ще е онлайн три дни
19 ное 2023 18:25, Анисия Иванова
12
МОН: Всички ученици във Варна ще учат онлайн в понеделник
Снимка: БГНЕС

Всички училища в община Варна в понеделник (20 ноември 2023 г.) ще преминат на обучение от разстояние в електронна среда заради възникналото бедствие.

Решението на министъра на образованието и науката Галин Цоков е във връзка с обявеното от кмета на община Варна бедствено положение и решение на общинския щаб, съобщиха от МОН.

В четири училища, където е необходимо време за отстраняване на нанесените щети от урагана, обучението ще е онлайн три дни – от 20 до 22 ноември включително.

Това са ОУ "В. Друмев", ОУ "К. Арабаджиев", Първо ОУ "Св. Княз Борис Първи" и Професионална гимназия по текстил и дизайн.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
чудител преди 5 месеца
"Да се чудим кой родител да си остане в къщи , да гледа децата." какви деца отглеждате, дето не могат да се справят сами 8 часа в собствения си дом - навярно оставени със сготвена храна? как ги пускате изобщо на училище? записвате ли им да слушат "вдишай-издишай" и "сега първо лявото краче напред - браво - сега дясното - браво" на хендсфрито? аз се чудех що не пускат телефоните, пък то явно е за да следват съветите на преуспелите си и много загрижени родители!!!
9
3
 
5
 
! Отговори
До ?!? преди 5 месеца
Разбирам, че много ти е тъжно за стария кмет, но това е положението! Браво на Благомира Коцев, за разумните решения!
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До ?!? - До 6 - Ако ти замият един гвоздей в коматия г6з, а после ти го извадят, ще ти е хубавичко ли, да сядаш или ще ти трябват нколко дена, докато се пооправи новата ти дупчица?
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Разумно и превантивно решение на кмета на гр. Варна за утрешния ден. Да, вятърът спря, но още има клони и предмети, които могат да бъдат опасни за децата.
6
9
 
9
 
! Отговори
?!? преди 5 месеца
Вятъра е само в главата на новият кмет! От обяд грее слънце а вятъра спря в 15 00ч. Във Варна няма сняг никъде, не затруднен градският транспорт, има ток, нафта, храна на всякъде. Само няма акъл в главата на новият кмет. Да се чудим кой родител да си остане в къщи , да гледа децата. Щот тоя с пет Санта сняг на добричкият баир не могат да се справят! Ко беше жена щеше да го стопи, ама тоя е бит .......
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ала-бала в действие!
4
4
 
10
 
! Отговори
До Баща на годината преди 5 месеца
като видя че детето ти не учи и не прави нищо, защо не му се скара и да го накараш да си пише домашните? Или всичко други трябва да правят, а ти не си виновен за нищо ли?
3
2
 
12
 
! Отговори
009 преди 5 месеца
Заради неразчистени клони, паднали дървета и т.н.
2
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вятърът спря, утре по прогноза ще е слънчево с макс. температура 10 градуса и без вятър или валежи. Защо трябва да учат онлайн?
1
8
 
26
 
! Отговори
от Плевен преди 5 месеца
Благодарение на този начин на учене, сина когато беше пандемията се научи нищо да не учи, нищо да не прави, да безделничи! Смятам, че този тип образование е пагубен за бъдещото на Държавата, следователно трайно да се премахва.