Трудова злополука в Пловдив с жертва

В момента се води разследване
4 апр 2024 09:42, Инна Ангелова
11
Трудова злополука в Пловдив с жертва
Снимка: Jeannette1980 от Pixabay

Директорът на Инспекция по труда-Пловдив  Атанас Чернаев съобщи за трудова злополука, при която е починал работник.

"Инцидентът е станал вчера сутринта при довършителни работи на новопостроена сграда на бул. "Пещерско шосе".

От Инспекцията по труда съобщиха, че мъжът е паднал от голяма височина и е издъхнал на място.

“Започват незабавни проверки дали са спазени всички изисквания за безопасност на труда”, добави Атанас Чернаев. От полицията и прокуратурата потвърдиха за трагичния инцидент с младия работник. Води се разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: трудзлополукаработник
Още от Общество
След ареста на митничар номер 1: Парите от заловения кокаин в Бургас били за купуване на изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
От ума си теглим преди 3 седмици
Момчето на мои роднини си изкарваше по някой лев по строежите докато беше студент. Беше се спазарил в определени дни от седмицата да отива там, за да работи по няколко часа. Останалите работници му се смеели за това, че винаги слагал каска. Веднъж се наложило да се обезопаси и с въже, защото изпълнявал някаква операция стоейки на дъска. Пак му се подигравали, защото дъската била на нивото "само" на трети етаж. Отиди им кажи, че сам ако не се пазиш, няма кой друг да те пази.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Жалко за човека. Обезопасявайте ги тези строежи, бе! И винаги да има някой, който да следи дали всеки отделен работник взима мерки, за да се обезопаси. Такъв отговорник да взима допълнително пари за задачата си, но тя да е вписана в трудовия му договор, та хем да има стимул, хем да се знае, че носи съдебна отговорност.
7
2
 
2
 
! Отговори
? преди 3 седмици
А ако беше пил Редбул ?
6
3
 
3
 
! Отговори
Равноправие преди 3 седмици
Такъв тип работа трябва да се изпълнява само от жени. Мъжете трябва да работят в кол центрове и да искат повече права от жените и по-големи заплати.
5
1
 
8
 
! Отговори
Някой преди 3 седмици
Тук в бг винаги като стане злополука тогава се тръгва да се проверява да ли са спазени безопасните условия на Труд.Малко са фирмите които ги спазват.А сега най лесно е човекът е пиян и той е виновен точка
4
2
 
3
 
! Отговори
Някой преди 3 седмици
В Англия така Еди къде си така.Ний тука всичките сме пияници!Алоооо слез на земята!Друг е въпросът не.
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В българия е като в третия свят по строежите. Интересното е, че никой не иска нищо да се променя в закони, наредби, правилници политици, синдикати, здравни организации всички са приятно разсеяни. Държава няма, има само алчни бизнеслобита.
2
0
 
12
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 3 седмици
До пияница мистик И този път ще се съглася с теб. В Дания освен оградите, целия строеж плюс изкопи, шахти и метални капаци се огражда с яркосветещи маркучи за през тъмната част на денонощието. А когато тук строях чрез фирма моята кооперация, работниците се наливаха с бира още от сутринта. И така през целия ден. Те я имат за вода. И сигурно и ,,патрончета са се въртели" А иначе честа трудово злополука, е забременяване от прекия началник!
1
2
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
В Англия когато бях, всички сгради в строеж бяха така обезопасени, че и да искаш не можеш да паднеш от тях :))) А този като е паднал от строежа, сетиха ли се да бръкнат в задния му джоб и да проверят за патронче? В България масово се пие по строежите докато се работи. Хубаво ще е да има по един дрегер и всички да минават на него сутрин, като почват работа, на обяд ЗАДЪЛЖИТЕЛНО също и преди края на работния ден отново. И който го хванат пиян първо предупреждение, после уволнение

Спонсорирани публикации