Денят в снимки - 9 май

Денят на Европа и подготовка за фестивала LUNAR
23

Държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова присъстваха на церемония по издигането на знамето на Европейския съюз пред президентската институция. Преди нея президентът прие почетния караул на Националната гвардейска част. Снимка: БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: Денят в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
6
 
! Отговори
Някой преди 11 месеца
До ДимоНали е 35 г демокрация. Защо сме на дъното. Заради еврогейци и *** като теб. Ако бяхме продължили от където бяхме 89 щяхме да сме доста напред.
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 12. Недоносче е понеже има твърде много хора като теб.
7
8
 
6
 
! Отговори
Димо преди 11 месеца
Още има чугунени глави ,аман от вас бе другари ! Три пъти фалирахте тази страна с помоща на братския Съветски съюз и продължавате с изкуфелите си лозунги ! През 1944 сме на едно и също икономическо положение като Дания-селскоктопански страни с наченки на индустрия.След това едно ,,развитие на социализъм ни докара през 1990 да сме в икономически фалит А Дания... е в челото на държавите по БВП в света И то без да строи комунизъм -т.е.построила го е но не го е нарекла така!!!..Който е бил е видял!
6
5
 
11
 
! Отговори
Денят е един ! преди 11 месеца
День Победь ! Ако го нямаше този ден, Нямаше да има Ден на Европа. Факт !
5
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не се хабете другари комунисти ! Другарят Живков ви го каза ,,Социализъма се оказа едно недоносче"........Животът го показа ,Европа е свободна а каква е мизерията във Куба,С.Корея и Венецуела вижда целият свят
4
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Честит ден на освобождението БЪЛГАРИ ! Слава на България и братския руски народ! Пожелавам само с.м..ъ..р.т и разруха на Европейския съюз!
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Комунизма задмина фашизма !А Гулаг и концлагери има още в социалистическа Русия !
2
7
 
3
 
! Отговори
До 5 преди 11 месеца
Можеш ли да сравниш бройката на убитите след 9ти над 30,000 души и зверски убиваните в социалистическите концлагери Белене,Ловеч,Скравена и т.н.със тези в Еникьой и Гонда вода ,които са интернирани но не убивани!
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
еврогейско знаменце, на гейропата която за нищо не става