Станишев към Доган: Искам дисциплина в ДАНС

Агенцията е създадена, за да гарантира националната сигурност, категоричен е премиерът
13 окт 2008 22:00, Георги Савчев
17
Станишев към Доган: Искам дисциплина в ДАНС
ДАНС е създадена, за да гарантира националната сигурност, категоричен е Станишев. Снимка: БГНЕС

"Господин Доган не се изказва често и не се изказва без сериозни аргументи".

Това заяви премиерът Сергей Станишев по повод изразеното недоволство на лидера на ДПС Ахмед Доган от уволнението на заместник-председателя на Държавна агенция „Национална сигурност“(ДАНС) Иван Драшков.

Премиерът допълни, че е готов винаги да проведе разговори с коалиционните партньори.

"Знаете, една коалиция винаги трябва да води един сериозен диалог и когато има напрежения, те трябва да се решават, при това с аргументи", заяви премиерът. След това обаче допълни:

"Много ясно казах, че моята позиция е достатъчно последователна – ДАНС е създадена, за да гарантира националната сигурност, да постига резултати. И не е възможно това да бъде свършено, ако в ДАНС няма достатъчно вътрешен ред, стабилност и дисциплина, ако щете".


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
pipe преди 13 години
Станишев е кукла на конци.По-скоро кукла на вентрилоквист! Нито това което прави нито това което говори е по негова воля. Той е програмиран и изпратен в България да си изпълнява указанията.От него нищо добро не може да се очаква. За такива хора народа казва"вкиснат хляб"-не може нито да се оправи нита да се яде-хвърля се.
15
0
 
0
 
! Отговори
знаем го ние преди 13 години
дисциплина,дисциплина,както са казали другарите ти Сталин и Ленин! А къде е твойта дисциплина товаришч наследсвен ***,а,ахаааа?
14
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Четейки вестниците си спомних какво станало когато чичко Сталин казал "искам дисциплина в армията". Тогава един друг добър чичко, чичко Берияq застрелял петима от шестте маршали и почти всички генерали и офицери завършили военни академии - т.е. грамотните военни. Сега се чудя 1. Кой е българския чичко Берия, дето ще "очисти" службите... 2. Дали реформите в сферата на националната и личната сигурност на гражданите, ще свършат когато останат да служат само полуграмотните "дознатели" в МВР... Ето на това му казвам -Мафиотски рай...
13
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Софизма е онази "техника" на спора, при която вадиш една дума от контекста на темата и започваш да я коментираш, доката се забрави смисъла на спора...Случая Дражков се използва в момента за това. Защо ли:1. Спряха ли ни парите по еврафондовете - ДА!2. Забрави ли се бюджетния излишък - ДА!3. Забравиха ли се скандалите около уволнението на Р. Петков и Р. Овч. - ДА4. Забравихме ли да питаме -"Какво става с валутния ни резерв" - ДА!5. Забравихме ли да питаме защо петрола поевтиня двойно, а горивата, газта и тока - не помръдват - ДА!Както и всички останали истински проблеми - които ЗАБРАВИХМЕ....
12
0
 
0
 
! Отговори
Агент Сава преди 13 години
Ако се сеща премиера, бях казал и нещо за брадвата, ама не разбира мй това момче от високия наратив на един философ
11
0
 
0
 
! Отговори
spass преди 13 години
ПОНЕЖЕ МЕ ИЗТРИХА ЗА ВТОРИ ПЪТ:ВСИЧКИ *** НА БЕСИЛОТО, М*МКА ИМ ***!!!ВСИЧКИ *** НА БЕСИЛОТО, М*МКА ИМ ***!!!ВСИЧКИ *** НА БЕСИЛОТО, М*МКА ИМ ***!!!P.S Предполагам че ще имам проблем с няколко бухалки и тръби (ДАНС)?
10
0
 
0
 
! Отговори
КОСТОВИСТ преди 13 години
Обществото е зле, именно защото само избира да е зле, не мисли рационално и дори не минимизира грешките. Или както беше написал един от мислещите българи: Ние не сме такива, защото сме зле. А сме зле, защото сме такива Т.е. въпросът не е нещо, което се създава, за да има отговор. Той е нещо, чрез което се отговаря на ключовите въпроси за проблемите на обществото
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Абе не крадът хората.... пък и момчето е вече на 25 , то работило работило , и от закусски спестило , започнало собствен бизнес... каде няма да сабереш 3-4 милиона да заформиш една кооперация ? Драшков и той бе...!? Само дето отвреме на време от служебната кола точеше бензин едно време... ама няма да казвам на никой.... На вас само кражби и измами са ви в галвите... журналистите само си измислят... няма нищо вярно...няма криза , Заплатите са големи.... Парите стигат за всичко....караме все повече нови и нови автомобили Няма дупки по пътищата....Тецовете работят на 6 , водата направо вряла в къщи....Кремиковци ня бълва отрови...няма проблеми и с ***...И какви са тея спеколи за инфлация ? ми няма такова нещо....Няма и ***....Абе всичко ни е наред... живеем си толкова добре.... щасливи , и задоволени...И пък много сте комерсялни всичко на пари обръщате.... еей... :)
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
"Драшков брат купил още земя на безценица През парцела на Драшков е забранено да се минава.Станалият известен през последните дни дипломат Петър Драшков е горд собственик на 418,630 декара земя в угърчинското село Катунец. Значителният парцел е закупен само срещу 29 832 лева. Скандалът около продажбата на тази земя се разразява сред жителите на селото в средата на 2007 година. Хората недоволстват заради изсичането на вековни горуни и круши с обиколка на дънерите пет метра. Тогава областният управител Сурай Велиева свиква общо събрание за изясняване на ситуацията.Възмущението си от безхаберието на община Угърчин хората отнасят в писмо до областния управител, до районния прокурор и до окръжния прокурор. В него те твърдят, че земята в местността Хаджийското е продадена на безценица. "Към тази земя не е имало обществен интерес и затова бе продадена", отговаря Валентин Вълчев, кмет на Угърчин. Според него действията са законосъобразни - търгът е станал с решение на общинския съвет. На пуснатата обява във вестник "Народен глас" като единствен кандидат се явил братът на уволенения миналата седмица зам. шеф на ДАНС Иван Драшков - Петър.Сделката е осъществена на 28 юли 2004 г. Стойността била определена от независим лицензиран оценител. Жителите на Катунец обаче са категорични, че никой не ги е уведомил за търга. Две години по-късно Драшков отново кандидатства за закупуването на още 900 декара. "Общинският съвет не взе решение по тази молба", обяснява неосъществяването на сделката Валентин Вълчев. Групата на недоволстващите в селото пък го отдава на протестите, които са предприели. След месец Петър Драшков пристига лично в селото и свиква събрание. Обяснява, че смята да развива овцевъдство на земите си и няма нищо против останалите да си пасат добитъка върху собствеността му.Днес върху Драшковата земя няма нищо, но има забрана за преминаване. Забраната е издадена устно от кмета на Катунец Георги Вътев. Собствениците на ниви от другата страна на имота се чудят как да стигат до тях."
7
0
 
0
 
! Отговори
КУНЧЕВ преди 13 години
KАКВИ КОМПЛЕКСИ СТРОИ СИНЪТ МУ , А Е ЕДВА НА 25 ГОДИНИ ?!! НА ДРАШКОВ СА МУ ЗАПУШИЛИ НЕ САМО УСТАТА , А СА МУ ЗАПУШИЛИ И УШИТЕ И ОЧИТЕ , А МОЖЕ БИ И ОТЗАД ! И НИЕ ЧАКАМЕ НЯКОЙ ДА ЛОВИ КРУПНИТЕ БАНДИТИ ! ЗА ВЪЛЦИ ГОВОРИМЕ , А ТЕ В КОШАРАТА !!!
6
0
 
0
 
! Отговори
Mauser преди 13 години
Досега ДАНС с нищо нее гарантирала националната сигурно каква файда от нея направо да я разпускат и да я премахат таз агенция.Тя се влияе от това което и наредят Доган и Станишката .Тази Агенция според мен бе създадеда да шпионира обикновенния народ и да отстранява тези които неса удобни за управлението на Доган и Станишев.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Номер 4 - всяка уважаваща себе си държава има служба като ДАНС, въпроса е тя да бъде направена така че да върши работа, а не да се занимава с журналисти...
4
0
 
0
 
! Отговори
B55 преди 13 години
ДАНС е като СЕМ създаден да служи на упавляващите да мачкат народа и пазят крадците му от народната любов . Таз хомо коалиция създадена по мотив от мулт филмите на еменития наш автор Доню Донев . Това хомо здружение колкото по-скоро си тръгне толкова по-добре .
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Тоя Драшков е уреждал цялата си фамилия - като се почне от сина му (който на 25 г. - е вече крупен бизнесмен със огромни кредити от банки - познайте ако не е таткото на драшковчето, дали банката е щяла да му отпусне милиони кредит за жилищен комплекс, при това това е официалната версия на Драшкови, а парите може и от другаде да са дошли...) и брат му, а като се добави и застъпването за него от Ахмед Доган - нещата стават доста съмнителни....
2
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 13 години
Сатанински чуства са бзели премиера ! Християни го обявиха за самата сатана и го анатемосаха !
1
0
 
0
 
! Отговори
me преди 13 години
Треа сички да са послушни като мишока-рокер :)