Миков нареди: Полицаите вън, заради кризата

Вътрешният министър не ги уволнява, а ги изкарва от колите и канцелариите им заради усложнената криминогенна обстановка
13 мар 2009 18:55, Златко Желев
28
Миков нареди: Полицаите вън, заради кризата
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър обяви, че МВР ще увеличи полицейското присъствие в по-големите български градове заради финансовата криза, която усложнила криминогенната обстановка.

„Очевидно, че заради финансовата криза започва едно сгъстяване на криминогенната обстановка, затова ще бъда настойчив и ще разпоредя засилване на полицейското присъствие с цел повече сигурност за гражданите, особено в столицата и другите големи градове”, каза Михаил Миков.

По думите му, за да има повишено присъствие там, където има по-тежка криминогенна обстановка, съставът трябва да бъде предислоциран.

Министърът уточни и места, където криминогенната обстановка е по-тежка, като София и Благоевград.

„Броят на населението очертава нужда от увеличаване. Има много областни дирекции, в които ще има увеличаване на състава. Във Варна е необходимо”, допълни още Миков.


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
BF преди 12 години
Къде ще намериш луди хора да станат полицаи ,бе МИШОК!?То в момента има огромен недокомплект в София например,камо ли ако увеличиш щата на уличната полиция.Или искаш да назначаваш ненормални да разбиват на хората съдбите!Напоследък все такива виждам новоназначени.Опитните и стабилни служители се разбягаха,останаха само побърканите,дето чакат пенсия.
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
Ами като е глупост - плащай си като поп и си трай ***
25
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
Само това ли е успя да измислиш :) Баси затапката
24
0
 
1
 
! Отговори
Един преди 12 години
Ти си полицай колкото аз президент на Щатите. , нямаш си и идея от работата в МВР. Върви се скрии някъде или си купи колички ПОЛИЦЕЙСКИ от тия дето си играят с тях децата и си бръмчи във вас и се прави на полицай. *** смрадливо.
23
0
 
1
 
! Отговори
Ченге-прасе преди 12 години
Аз сега хубаво, ще изляза от колата, но да не вземат да ме карат да правя и нещо друго, освен да си набивам банички и понички, че не съм свикнал с други натоварвания. Аз така съм си научен. Сутрин излизам от вкъщи, паля колата си (или служебната) и отивам на работа да си хапна. Първо с другите редопазители пием по едно кафе, после с някой закъснял колега пак и се качвам в патрулката или сядам пред бюрото си. Ако съм в патрулката ще гледам да прибера някой бакшиш от случаен гражданин, на когото не му се занимава с простотите ми. Ако пък съм зад бюрото, ще мръдна една две папки, ще поработя малко (че да изглеждам като работохоли в сравнение с другите) и после си дигам краката на я стол, я на бюрото. И след тежката покчивка в края на деня, първо ще си пийна с някого и после ще се прибера.
22
0
 
1
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
по пътищата спазвайте знаците !какво ви пречи да карате бавно, внимателно , да бъдете дисциплинирани шофьори?Истествено след като сте сгафили плащате!така че насочете усилията си не да критикувате катаджиите , а бъдете стриктни спрямо закона!На добър Ви път и умната!Колана да е сложен!Никога пил и дрогиран не сядай зад волана!Карай бавно и спазвай пътните знаци!Давай предимство на пешеходците!Пък ако те спрат, няма за какво да се притесняваш след като си редовен!
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
Михи Маус ти направо си недостижим. Светлата диря която ще оставиш в министерството ще грее години след тебе. Ти надмина и най-смелите ни очаквания, ти си 2...щото 1 е твоята приятелка Татянчето, но за нас си си 1!!!
20
0
 
1
 
! Отговори
Web преди 12 години
На тюмбеците от Кат - шофьорите им виновни. Какъв подкуп да искат от тебе като те видят що за гаврош си.
19
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 12 години
на 8-ми март ме спряха в Шумен на проверка! От 2-3 години не бях попадал на проверка в рамките на града, а мен да ме проверят.... може би минаха 5. Айде все така да е, че то от пияндета и рейсъри да те е страх да караш след 21:00 часа в градовете. А за рушветите - като сте нарушители ще ви къртят! Вече 10 години стаж и над 1 млн км никой не ми е искал подкуп. Ама вие като сте нарушители и при проверка се обръщате с думите: "Аааа не съм карал бързо..." после " Е не може ли да направим нещо колега?". Хем сте част от корупцията, хем се оплаквате - за да има корупмпирано ченге, трябва да има и пишман гузен шофьор с приготвени разбити пари заради малкото си мозък и липса на шофьорски качества!
18
0
 
1
 
! Отговори
ВАНКУ 2 преди 12 години
ама за какво ми говори м-рът та не беше ли той детоооо подписа заповедта за уволняване на 1400 отМВР или аз не съм в час
17
0
 
1
 
! Отговори
dejo преди 12 години
Очевидно, г-н Миков ни баламосва.Данните за американските банки от началото на годината показват, че за първи път излизат на печалба от една година насам. Данните за депутатски места на БСП в следващия парламент са най-ниските за последните 4-5, ако не и повече години.Изглежда с това "всяване на ред" се опитват да убедят пенсионерите, че се вземат адекватни мерки срещу кризата. Интересно защо на запад, пък и никъде по-света не взеха подобни мерки срещу кризата :DНаще политици се излагат, но проблема е, че почти няма пред кого.
16
0
 
1
 
! Отговори
TT преди 12 години
Макаров, ти си изключително непросветен и зъл. Я вземи и си натисни спусъка към теб.
15
0
 
1
 
! Отговори
sig sauer преди 12 години
Нещо не си информиран добре-полицаите от две години насам са ДЕВОЕНИЗИРАНИ и това което правят не е СТАЧКА ,а протест и то в извънработно време -нещо на което всеки гражданин има право ,а те също имат граждански права !Чисто и просто смешника Миков си изпуска нервите защото вижда ,че няма вече срещу себе си някаква покорна и инертна маса ,която да командва както му скимне!
14
0
 
1
 
! Отговори
Макаров преди 12 години
Крайно време е да се изкарат от колите и канцеларийте полицайте.Да ги откриеш трябва да звъниш като на бърза помощ.Това са военизирани кадри под пагон и би трябвало да са с дисциплинирани ,а какво виждаме даже стачкуват и какво ли не!Трябва да им се затегне дисциплината какво е това вечер почити неможеш да срешнеш полицаПриветсвам решението на м-ра.Най сетне се сетиха да ги изкарт където им е работното мястно сред хората.
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
Другаря СерГей каза че няма криза !
12
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
защо затвориха "заведенията за активно лечение на психично болните".....това "министърче" хем плюе по полицията/на която е министър/ - хем иска и да работи.......
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
ха-ха-ХА-ХА-ХААА. А парите за бензина на патрулките ще ги вземем от спонсори, щото министерството няма пари. ***! Това ли ти роди главицата след партийното събрание? Върви да си допиеш!
10
0
 
1
 
! Отговори
Samo minavam преди 12 години
Ураааааа........Куките ми липсваха по улицата......
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
Ама нали ще ги съкращава - сега пък ще иска да работят.......този с всяко изявление - става все по-смешен.....ЯВНО НЕ ЕВ "ЧАС"-но не се учудвам - като гледам кой и как ни управлява..........
8
0
 
1
 
! Отговори
B55 преди 12 години
Пияницата пуска копоите си да дерат народа че ако не ги пусне няма да му стигнат за водтка иместо в елпарламенто