Палежите като мода! Не може така, скочи Цветанов

Целият ресурс на СДВР бил хвърлен за озаптяване на палежите
Обновена: 19 дек 2011 14:54 | 19 дек 2011 13:40,
187
Палежите като мода! Не може така, скочи Цветанов
Снимка: БТА

Вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов отхвърли твърденията, че има разрастване на палежите на автомобили.

"Винаги има единични случаи на палежи на коли, например за разрешаване на някакви неуредени взаимоотношения – както между организираната престъпност, така и на чисто битова основа. Не смятам, че има разрастване на подобни палежи в страната", категоричен бе той пред журналисти.

МВР шефът възропта срещу репортаж по една от националните телевизии, която показала как най-лесно се пали автомобил, за колко минути изгаря и как огънят се предава към друга кола.

"Това по някакъв начин провокира интерес за хората, които го гледат и, които смятат, че по този начин могат да се забавляват. Някои може би го възприемат и като вид мода", отсече Цветанов.

Вътрешният министър допълни, че в момента палежите са основният акцента в работата на СДВР.

"Фактът, че има допълнителни мерки за охраната и сигурността ни коства много, но ние сме длъжни да го направим, защото искаме да гарантираме спокойствието на гражданите", каза той.

Още по темата

По думите му вчерашните твърдения на задържания Юлиян Ковачки пред съда, че бил черпен с водка и бира от полицаите, пък после бил разпитван за палежите, не  кореспондирали с действителността.

"Колегите обаче ще направят проверка", заяви Цветанов, но посочи, че не трябва да се обръща толкова много внимание на всяко едно изказване от подобни лица.

Накрая Цветанов се обърна към гражданите за съдействие, подкрепа и навременна информация, когато станат свидетели на подобни палежи.

"Така бихме могли по-бързо да реагираме", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
1
 
2
 
! Отговори
стига фира преди 12 години
истината е ,че няма как да хванат подпалвачите,при положение,че самото подпалване на автомобил става за секунди ... и както знаете огъня не оставя много следи ... дале е един ,2-*** ,организация и какви са мотивите за палежите,можем само да гадаем ... На мене ми изглежда като акт на забавление... Крадат ли нещо от тия коли преди да ги запалят ?
181
1
 
6
 
! Отговори
до 178 преди 12 години
Да бе,преди това простотия нямаше,нали?Бяхме първи в Европа и изнасяхме компютри за Япония.Боко разсипа всичко :X
180
2
 
12
 
! Отговори
Косан преди 12 години
палежите са единичен случай , а ЦЕЦО е уникален случай
179
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в момента палежите са основният акцента в работата на СДВР...Явно нямат ресурс за данъчната проверка на апартаментите на Цв.Цв. и тъстовете, а!
178
0
 
7
 
! Отговори
фидоската преди 12 години
МОЖЕ,МОЖЕ ,КАК ДА НЕ МОЖЕ ,КАТО ТИ НЕ МОЖЕШ ,КОЙТО ГО МОЖЕ ,ГО МОЖЕ кьорав ли си ,папконосец
177
2
 
17
 
! Отговори
безплатен драскач преди 12 години
Каква мода бе? Откакто сте на власт простотията вече е на мода!
176
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Император Нерон запали РИМ и му се любува . . .Премиерът Борисов .... колите и ги гаси!
175
2
 
20
 
! Отговори
Шукар преди 12 години
ББ питал Цветанов:- Цвъки, колко станаха вече - 40 ли са? - Шефе, ласкаеш ме - само 7 имам!- Не те питам за апартаментите бе, а колко коли запалиха... ПРЕДЛАГАМ ГО ЗА ВИЦ НА ГОДИНАТА 2011Цветанов да получи наградата си връчена от футболист на годината - Бойко Борисов - ЧАСОВНИК ЗА 157.00 лева
174
2
 
18
 
! Отговори
175 преди 12 години
Знам един пожарникар, който нищо не може, но много говори.
173
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господин Цветанов, да ти кажа брат, от къде може да ти дойде още ресурс.Утре е последното пленарно заседание на Народното събрание.За двайсетина дни ти давам 240 свободни депутата, всеки с по 15 човека антураж.Под твое командване - да обикалят по нощите като таласъми, и да гонят пироманите.
172
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обезоръжен съм от железните аргументина тези титани на логическото мислене - според Боко Станишев не е увеличавал пенсиите защото пенсионерите крещяли под прозореца му, според този - няма разрастване на палежите щото винаги имало единични случаи...какво тук значат някакви си цифри. Хора, не вярвайте на очите, ушите, стомаха и сетивата си, те са измамни, малцина са способни да виждат абсолютната истина и ние сме благословени да имаме именно такива вождове и да получаваме прозрение чрез тях
171
0
 
1
 
! Отговори
karl преди 12 години
moje na vas, bg, da haresva ...pri nas tova ne e dobar vkus...paris,london,rom,madrid,berlin,amsterdam...
170
2
 
14
 
! Отговори
Разочарованите преди 12 години
Кражбите като мода в държавната администрация. Скочи народа!30 палежа на коли... цялата МВР на крак.
169
3
 
14
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
ББ питал Цветанов: - Цвъки, колко станаха вече - 40 ли са? - Шефе, ласкаеш ме - само 7 имам! - Не те питам за апартаментите бе, а колко коли запалиха...
168
10
 
4
 
! Отговори
Отврати преди 12 години
Ами в простотията и атаката си срещу кабинета червените рапони и тикви се обединиха с бандитите и мутрите. Вече по нищо не можеш да ги различиш: същите обиди, същите просташки изрази: просто толкова са учили и главите им не могат да родят нищо смислено. Дават им по 10 лв и те плюят сутрино от 6 часа вечерно време до 22-23 часа. Имам чувството, че това са от контигента на психодиспансера на 4-и км.
167
14
 
4
 
! Отговори
Стига простотия! преди 12 години
И тук ли скочихте бе ,червени маймуни, та в стремежа си да злепоставите ЦЦ, защитавате подпалвачите ?! То бива простотия, бива кутьовщина, ама вие вече надминахте и бандитите! Засрамете се, престанете да лъжете и обвинявате: така нищо не печелите, а сама трупате яд и обида с/у БСП! Тези пенсионери и старци не са виновни, че 30-40 млади последователи на Кутев и Мая Манолова се оказаха толкова прости и и нагли! Поинтересувайте се във вашите първични организации : и хората в тях се отвратиха от вас
166
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що така ве Цецо, тъщата е сърдита.Как така ве Цецо,ТЪСТА ща те пита ...
165
2
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Ако станете свидетел обадете се те полицаите са добри хора ще ви поканят в районното ще ви почерпят не се плашете толкова!Ние после ще проверим кво ще проверим незнам ама не се стряскайте!
164
4
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Цецо бабиното защо говориш глупости то пожарите щом са мода да не би пожарникарите да са демоде?
163
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Апартаментите 7-бр. като мода! Не може така, скочи Цветанов..."