ГЕРБ: Правителството на Пламен Орешарски няма бъдеще!

"Върнете България на хората и подайте оставка"
30 май 2014 14:36, Анисия Иванова
83
ГЕРБ: Правителството на Пламен Орешарски няма бъдеще!
Десислава Атанасова. Снимка: архив Булфото

Правителството на Пламен Орешарски няма бъдеще. Докато то е на власт, всички български граждани и държавата ни нямат бъдеще.

Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова, която прочете декларация от името на парламентарната група по повод една година от формирането на кабинета.

Още по темата
Днес мнозинството в НС отхвърли четвъртия пореден вот на недоверие на ГЕРБ срещу правителството, който беше за провал в сектор енергетика. От 209 гласували 93-ма от ГЕРБ и независими подкрепиха вота на недоверие, а 116 от мнозинството бяха против него. „Атака“ не участва в гласуването.

В изявлението си Атанасова заяви, че една година на правителството "Орешарски" стига.

"България няма време за губене. Няма време за губене с опитите на правителството да крепи откраднатата власт на БСП и ДПС. Няма време за изкуствено дишане на продалата се и провалена "Атака", допълни тя. По думите й в тази една година липсва напредък във всяка сфера.

"Упражненията в управление се сгромолясват при челния сблъсък с партийните интереси на партиите, които стоят зад него", каза тя. По думите й за една година страната е преживяла редица "идейни безумия" като актуализация на бюджета без аргументи, предложение хипермаркетите да не работят в събота и неделя, обещанията за разкриване на 250 000 работни места, за строеж на "Белене" и рестарт на "Химко".

"За една години министър-председателят откри един ресторант във Виетнам, научи всички изходи в държавата, а неговият началник на кабинет се сдоби с обвинение", коментира Атанасова.

Според ГЕРБ не само опозицията, но и българският народ искал оставката на кабинета. "Всеки опит да го реанимирате е загуба на време за цялото ни общество, за България.

Дори промяна в управленската ви програма, дори структурни и персонални промени, които са изключително наложителни, са само политически танц, който няма да заблуди никого, че липсва перспектива", заяви Атанасова.

"С мандата на БСП и правителството на "Орешарски" е спряно развитието на страната. Върнете България на хората и подайте оставка", призова тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
681 преди 9 години
Тази увехнала мома нема акъл на две магарета сламата да раздели тръгнала и с политически работи да се занимава ,че и прогнози прави! Малииии!
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
оооооо мършичке ти противна не знаеш на чиии хора си но иначе знаеш да лаеш *** противен
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А на тебе Деске, какво ти е миналото? Да не си била принцеса? Или пък да си много квалифицирана? Крадла си, каквото е и мъжлето ти! А и за стопаджийка няма да станеш, като те гледам, как да те калесат за министЕрка пак?
60
3
 
6
 
! Отговори
АНОНИМНА. преди 9 години
УВАЖАЕМИ ПИШЕЩИ! НИМА ЗАБРАВИХТЕ КОЛКО МИНИСТРИ НА КОЛКО ЗАВОЯ ПО ШОСЕТАТА ГИ ОТКРИХА?! Е ЗА ТОВА ПЛАЧЕ ГОСПОЖАТА ОТ СНИМКАТА. АМИ ДА ЗАСТАНЕ НА НЯКОЙ ЗАВОЙ И ДА СТОПИРА . ДАНО АМА НАДАЛИ Я ИЗБЕРАТ.
59
4
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Тиквата няма да поумнее, но ще го кажа за другите тиквички на по-разбираемия негов език:Това искане за оставка на правителството след тези избори е същото, като след /съмнителна/ победа на "бистришките тигри" в селското първенство да искат да бъдат признати за републикански и дори за европейски шампиони.
58
3
 
1
 
! Отговори
... преди 9 години
ot lo6o , na lo6o....
57
5
 
5
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
Тая гледа като от некролог, типичнота гробарка...
56
4
 
5
 
! Отговори
Бат Теко преди 9 години
Колкото и да драскате дадените ви опорни точки НАРОДА СИ КАЗА ДУМАТА С:Н Е О С П О Р И М резултат Червена *** сте вие, алчни за власт на всяка цена, биете по площадите българските жени и момичета които искат само да им се чуе думата.А троловите тук сте турски и украински лижегъзци. Предатели сте вие ! Не обичате България
55
5
 
4
 
! Отговори
ak47 преди 9 години
Господи, удари някой гербав крадец с мълния, от светкавиците само се осветяват и се вижда как крадат!
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кънчев, събуди се!
53
5
 
6
 
! Отговори
локи преди 9 години
Деса *** да не е врачка, та определя бъдещето? Да погледне какво казват картите за нейната партия, там разпада е видим.
52
4
 
10
 
! Отговори
Кънчев преди 9 години
Докато беше на власт Тиквата направи маса глупости, за които сега държи виновни управляващите, просто гениално. За говорителката му просто думи нямам...
51
4
 
6
 
! Отговори
дани преди 9 години
На това правителство не му бе даден един нормален ден за работа, въпреки това се справя много по-добре от надутия балон Бойко. Дано продължават в тоя дух.
50
3
 
12
 
! Отговори
Sven преди 9 години
Боко е селски пехливанин с половин мозък. Да ходи на селски преборвания ако му стиска, в политиката няма работа вече.
49
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** и наглите червени драскачи. Не стига че загубихте катастрофално, ами и имате наглостта да се явявате. Явно това е новата депеша, да се плюе яко. И какво от това? И преди изборите плюхте, а нормалните хора ви навряха в *** г_з.
48
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставете управляващата хунта да се удави в собствената си кръв.
47
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И КАТО ВИ ВЪРНАТ БЪЛГАРИЯ,КАКВО ЩЕ Я ПРАВИТЕ БРЕ КАЛИНКИ И НЕКАДЪРНИЦИ????СМЯТАТЕ ДА Я ДООПОСКАТЕ КАТО МАРОКАНСКИ СКАКАЛЦИ ЛИ????????
46
8
 
12
 
! Отговори
www преди 9 години
ПРИ ВАЗ ПЪК БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ЦЪФНАЛА - УДУШВАЧИ НА МАЛКИЯ БИЗНЕС.
45
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До :)Типичен гербер, не значи гербер ! Същият си като тях ! Не отговори колко министри смениха за 1 година ГЕРБ ! Даже някои министри за времето си в министрество не са успели да научат името на секретарката си !
44
4
 
5
 
! Отговори
:) преди 9 години
До АнонименПърво не съм гербер, червена куха кратуно. Второ, казах каквото имах да казвам, не всички са толкова глупави, че да вярват на ала-баланиците ти. И трето, ти не разбираш нищо от данъци, няма какво да си говорим повече.