Бареков, спри се! Започва да става лично, зове Дилов

"Твърденията, че депутатите на БДЦ са купени, са подсъдни"
Обновена: 28 яну 2015 11:21 | 28 яну 2015 11:21, Анисия Иванова
38
Бареков, спри се! Започва да става лично, зове Дилов
Снимка: архив, Булфото

Депутатът Любен Дилов-син от "Българския демократичен център" заяви, че твърденията на Николай Бареков, че депутатите на БДЦ са купени, са подсъдни.

"Причината, поради която ще съдим Николай Бареков, са непрекъснатите нападки от негова страна”, каза пред Нова телевизия той и емоционално възкликна: "Бареков, спри се! Нещата почват да стават лични."

Преди два дни лидерът на ББЦ Николай Бареков обяви за своя лична грешка коалицията с партия ЛИДЕР и обвини формацията, че се е възползвала от наивността му и от високите рейтинги на „България без цензура”. Той нарече позорен опита на „определени субекти да атакуват партията и да крадат структури, купувайки на парче”.

Още по темата
По думите на Дилов, щом те са купени, значи Бареков си е избрал депутати, които се продават.

Той категорично заяви, че не се отрича от това, което са правили заедно с Бареков, но не може да приеме лични нападки.

Според него ББЦ има сериозни политически проблеми. Не е ли проблем да го напуснат заместниците му, депутатите му, организационният му секретар, попита той. „Търпеливо изчаквахме те да бъдат решени, очевидно не се решават и не дочакахме това да се случи”, каза още Дилов.

Той заяви, че ББЦ е една голяма, разнородна политическа формация, която се яви на избори с амбициозна програма, с особено силен икономически акцент.

"Това, което се случва, също е нормално. Хората се разделят някак си“, обясни той.

„Когато групата се прекръсти, Бареков присъства на заседанието и много се зарадва на това име”, заяви другият гост в студиото Росен Петров от "Български демократичен център”.

Петров обаче няколко пъти повтори, че лично той няма да съди бившия си ментор. „Факт е, че няма да заведа иск срещу господин Бареков. Ама да ми говори: „Деца мои…“. Извинявам се, но той не ми е баща. Моят баща се казва Пешо. Той (Бареков бел. ред.) се продаваше на ГЕРБ, не аз. Някак си в неговата глава се въртят едни странни неща“, каза Петров.

„Когато гласувах за съдебната реформа, той ме нарече продажник. На кого съм се продал – на Радан Кънев ли? Преди месец той поиска коалиция с него", отсече Петров.

Той определи взаимоотношеинята вътре в партията като "все едно си сключил брак с някого, но в един момент хаосът ти идва повече". На мен ми беше омръзнало да ходя в офиса и да слушам поредното настроение на лидера: „Ние ще бъдем с този, ние ще бъдем с онзи“, каза Петров.

"Господин Бареков слуша само себе си“, допълни той като причина за разцеплението.

„Той се е възползва от мен, но аз няма да заведа дело срещу него”, повтори Петров. Относно финансирането на партията той заяви, че никога не е бил близо до Бареков и той сам е взимал финансовите решения. „Партиите в коалицията сами финансираха своите участия. Затова и водачите на листите бяха така поставяни”, категоричен беше Дилов–син.

На въпрос дали те са знаели за разминаването между приходите и разходите, финансовите потоци и как бедни хора изведнъж даряват пари за партията, Петров каза, че обяснението било, че "ББЦ е закъсняла с даренията".

Двамата гости категорично отрекоха да са „неблагодарници“. Росен Петров заяви със самочувствие, че след като е влязъл в ББЦ, процентът на партията се вдигнал с 2,6.

Дилов заяви, че те продължават да бъдат добронамерени към Николай Бареков. Лично той е убеден, че "всичко, което Бареков прави в политиката, го прави от добро сърце, но нямаше нужда да го прави". Беше достатъчно богат като шеф на ТV7 да си води един щастлив живот в шоубизнеса, допълни Дилов.

„Човек, който си говори в първо лице множествено число, означава две неща – или има много богат вътрешен живот, или има глисти. Аз го отдавам на богат вътрешен живот", завърши Дилов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
10
 
! Отговори
Мунчо преди 9 години
Винаги съм казвал. че България ще се оправи, когато в политиката влезат Фънки, Ники Кънчев и черната Златка! Само те още не са ни оправяли... !!!!
24
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм привърженик нито на Бареков,нито на измислената им партия,но така или иначе тия двамата Дилов и Росен са станали депутати благодарение положени усилия на Бараков и сега вместо да обикалят като глухи *** по телевизиите да напуснат парламента и да покажат,че са стойностни хора,ако се смятат за такива.Око не напуснат,потвърждават,че и те са ***,като колежката им тъпата даскалица,вече забравих и името й.
23
1
 
9
 
! Отговори
Ставри до 31 преди 9 години
Грешките ще бъдат докато в политиката не влезнат ЛИЧНОСТИ , а не просто хора.
22
1
 
12
 
! Отговори
От България преди 9 години
Този да спре да плямпа от Брюксел и да се върне в България, ама медиите да опевестят кога и от къде ще мине. Да знаем... и да си направим плановете...
21
1
 
4
 
! Отговори
Ставри до 28 преди 9 години
Всичко до време. С грешките също.
20
1
 
22
 
! Отговори
зевзек преди 9 години
НОВА ПАРТИЯ ВЕЧЕ ИМА, ББД БЪЛГАРИЯ БЕЗ ***
19
1
 
16
 
! Отговори
Ставри преди 9 години
За съжаление Бареков е поредното недоразумение в българската политика. Оказа се, че и той е забуждавал хората в моментно безверие .Втори път грешка с името Бареков няма да има.
18
1
 
20
 
! Отговори
замислен преди 9 години
Преди си мислех, че няма да се пръкне по-голяма политическа *** от Янето. Оказва се, че дълбоко съм грешил.
17
3
 
21
 
! Отговори
Голем смех преди 9 години
Български Бареков Цирк (ББЦ)! Не ви ли свършиха представленията вече бе? Излагате се вече!Появи се и нова мерна единица за излагация: Един Росен!ХА ХА ХА!
16
5
 
4
 
! Отговори
1 преди 9 години
Крадели му структурите! Това да не са пънове бре Барек? Живи хора са и където искат там ще отидат.
15
1
 
26
 
! Отговори
Марто преди 9 години
Виж са, тва, че *** е *** вече е ясно и на яковете в Тибет, при все че те бавно стоплят, щото им е студено. Ама тея двамата убавци - Любо Пелтека и Волдемор какви са щом те самите се продадоха на проститутката?
14
2
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Че то има ли някой да не е купен в това корпоративно най-вече образование с политически мераци! То е създадено на тази основа. Проблемите възникват, когато едни завидят на други че са взели повече.
13
2
 
22
 
! Отговори
отвратен преди 9 години
толкова долно и нечистоплътно същество като Бареков в българската политика от 25 г.не се е появявало.Роско Боско да не се прави на света вода.Няма как да забравим общите им изяви. Дилов както и приятелят му Слави Бинев е готов да се съюзи и с дявола,само и само да се промъкне в парламента.Инъче не е лошо момче!!!!!!!жалко,че има толкова много лумпенизирани българи,гласуващи за тая ***.......
12
2
 
10
 
! Отговори
абе то така, преди 9 години
ама взеха най много гласове от Герб.Както пък АБВ взеха от БСП.сАМО ОТ дпс НИКОЙ НЕ МОЖЕ да вземе.
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
донякъде го съжалявам барека, първо се мазнеше на бойко, оня го нарита,барека тръгна да мъсти, плю, плю по боико ама вятър работа. реши да влезе в политиката, къде с пари от цв.василев, къде с пари на пеевски, но някак си изгради структури, спечели и добри проценти на изборите, най вече защото успя да накара хора да гласуват за него, трака му ченето признавам. а сега тия дето влязоха в парламента от неговата партия го изгониха и си направиха нова, която никой не е избирал. а барека с пръс в ...
10
2
 
17
 
! Отговори
Часовника преди 9 години
Бюреков,Бюреков,не усещаш ли каква бомба си заложил с приказките си? Хак ти е,защото сега ве-че всички разбраха,що за "политик" си - несиреозен,интересчия,кариерист преследващ единствено собственото си издигане и собственото си положение! Колко жалко,че такива хубави хора ти повярваха,а те само се възползва от тях и я направи точно по български :"Изтъка си платното-ритна кросното ! " Позор за теб !
9
3
 
22
 
! Отговори
tarbuh преди 9 години
Твърденията може да са подсъдни, но не са лъжа...
8
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ахахахахаха.... Парите свършиха и цирка започва.
7
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
факт е, че ако не беше барека тези нямаше посмъртно да станат дупетати, сега нагло се хилят. много мразя подобни твари.
6
2
 
15
 
! Отговори
както и да е, преди 9 години
пуснете си песента "Мъй волки" и се разберете кой кой е.Много ми хареса-"най больше на свете,мъй волки,собак ненавидем".