РБ потвърдиха: "За" тегленето на дълга сме

Зеленогорски: Като имаш дългове, трябва да си ги плащаш
Обновена: 25 фев 2015 13:11 | 25 фев 2015 13:08, Вера К. Александрова
34
РБ потвърдиха: "За" тегленето на дълга сме
Найден Зеленогорски Снимка: архив, Булфото

Реформаторският блок потвърди, че ще подкрепи ГЕРБ за тегленето на новия дълг от 16 милиарда лева. Това стана малко след като другият партньор в мнозинството - Патриотичният фронт, обяви, че няма да застане зад заема.

Още по темата
„Като имаш дългове, трябва да си ги плащаш. Това е все едно да имаш ипотека и да не я покриваш“, каза съпредседателят на групата на Реформаторите Найден Зеленогорски.

Той информира, че дълговете, които трябва да се плащат през следващите две години, са в размер на 11,7 млрд. лв.

И Зеленогорски припомни, че задълженията са трупани в продължение на десетилетия.

„Крайно непочтено е да кажем на хората, че ние ще поставим под съмнение стабилността и обслужването на дълга, което ще е за първи път след времето на покойния Луканов“, каза още Реформаторът.

Той разкритикува БСП, че са за манипулирали хората, че става дума за ново задължение, но три четвърти от него всъщност са старите задължения.

В замяна на подкрепата си Реформаторите обявиха, че очакват реформи, които да намалят дефицита и още пари за детски спорт.


 


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
кали преди 6 години
Оставка за РБ !!!!
17
1
 
5
 
! Отговори
me преди 6 години
"Зеленогорски: Като имаш дългове, трябва да си ги плащаш" - като теглиш нови дългове. Надявам се тегленето на този дълг да е така нужният ни повод да излезем на протести, защото ни направиха на пълни маймуни и това вече е просто срам не за тях, а за НАС! Вкарват ни в сценария на Гърция и дълговото робство!
16
1
 
11
 
! Отговори
Крадец! преди 6 години
Плевенския крадец Зеленогорски като еправил дългове за да взема рушвети нека сега си плаща дълговете сам или с Меглена Кунева ( Баба Яга). Но в нкакъв случай да не ни ангажира нас!
15
0
 
1
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
Ще съжалявате, но ще бъде късно!16431
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре бе зеленгорски.Ама проблема е точно колко са тези дългове.Според Герб са 14 милиарда ,а според всички други партии без вас деформаторите не са повече от 9 милиарда за тези три години.Та кажи сега вие Деформаторите ще намажите ли нещо от тия 5 милиарда или само ГЕРБ ще ги "усвои "както си знаят
13
0
 
5
 
! Отговори
Цветанка преди 6 години
Още дългове - тия са крадци ненормалници! ....Срещу които трябва да се бориме не с"митинги" а с оръжие в ръка! И ще видите че какъвто и"заем" да вземат ще става още по лошо! Защото това не са политици които милеят за народ и родина а психопати,предатели-марионетки и сексуални извратеняци....Селско-стопанска страна да взима заеми и то в днешно време!?....
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който го гласува да си го плаща. Стига са се учили на гърба на народа.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимките все ни показват " Оядени души" с големи гуши. Народът добре си ги храни избира и роптае.
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като имаш дългове, трябва да си ги плащаш. Това е все едно да имаш ипотека и да не я покриваш_____________Прав си, обаче има една малка подробност, никой не поставя под въпрос плащането, въпроса е защо ни трябва дълг от 16 млрд, при положение че плащанията през тази година са около 6,7 млрд, и рефинансирането на този дълг вече е залегнано в закона за бюджет 2015 г, да не говорим че е крайно време да вземете да направите поне 1 бюджет без дефицит
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Зеленогорски: Като имаш дългове, трябва да си ги плащаш"Ами аз дългове нямам, плащам си данъците и сметките, така че не искам да участвам в изплащането на този заем. Някоя мъдрост да имаш за моя случай, Найдене?
8
0
 
8
 
! Отговори
gft преди 6 години
да трявба да ги плащаш, но не с генериране на нови!
7
0
 
15
 
! Отговори
Монархист преди 6 години
Другарю Зеленогорски, после вашата ли партия ще плаща вноските по този заем, защото аз съм твърдо против да теглите заеми от мое име, а после да ме задължавате да ги връщам под една или друга форма...
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи като е за крадене - не може за народа ,а като е за плащане - нямало как народа да не плащал !! Ало-о-у ,*** ,много ви са криви сметките ! Който крал да си ги връща,а кой ги е крал е ясно и на децата !Май не напразно са ги разстрелвали враговете на народа !Нещо много врагове на народа се навъдиха напоследък,че чак не остана глътка чист въздух на народа !
5
2
 
17
 
! Отговори
Гроб преди 6 години
Това е просто ЛЪЖА и той най-явна. Хиляда икономиста и специалиста по бюджета потвърдиха, че дългът не е 11 милиарда, а някъде към 4 милиарда за следващите 2 години. Зеленогорски просто лъже като дрът *** и го знае. Останалите 7 милиарда дълг просто ги НЯМА, хора! Следователно, правителството на Борисов и патериците му възнамерява някак да натрупа още 7 милиарда за 2 години!
4
0
 
23
 
! Отговори
П преди 6 години
В замяна на подкрепата си Реформаторите обявиха, че очакват реформи, които да намалят дефицита и още пари за детски спорт. По смешно нещо не бях чувал до сега 4милярда за детски спорт, по големи крадци от тези в парламента няма.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търси се спешно некорумпиран политик, подобно на гръцкия секси-Алекси!!!
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тава шушляче на снимката вече е захлебило.
1
3
 
23
 
! Отговори
от народа преди 6 години
Ами не съм крал аз че да правя борчове,правят ги такива като Зеленогорски,та да ходят и да си покриват дълговете,мене да не ме търсят :))