Борисов на Великден: Христос да ни е за пример!

От Facebook премиерът призова да обичаме ближните си
Обновена: 12 апр 2015 12:06 | 12 апр 2015 08:39,
238
Борисов на Великден: Христос да ни е за пример!
Снимка: архив Булфото

Делата на Христос трябва да ни служат като пример, който винаги да следваме. Това послание публикува премиерът Бойко Борисов в страницата си във Facebook в първите часове на днешния празник.

Още по темата
12 апр 2015 00:01
72
Министър-председателят написа и че Великден е от особено значение за всички православни християни. „В различни периоди от историята ни именно непреходните ценности на християнството са помогнали на нашия народ да съхрани своята идентичност и култура”, отбелязва Борисов.

„Нека тези светли дни ни вдъхновят да вършим повече добрини и да ни припомнят колко важно е да обичаме ближните си. Христос Воскресе!”, завършва поздравът му за празника.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tosi chobek nqma sram bog ste go nakaje .
147
1
 
3
 
! Отговори
Ред арми преди 9 години
Наистина трябва да ни е за пример. И теб трябва да те убият и да чакаме и се надяваме да не възкръснеш
146
1
 
3
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
От къде знае това дърво какви са делата на Христос? Чел ли е Новия Завет? Нали само някъкво книжле на Карл Май беше чел. Или е гледал някой поучителен филм след като си е хвърлил партийната книжка? Мани......и другите ни министер- председатели не бяха особено светнати, ама този е наистина върхът. Такъв дебеловрат *** наистина е рядко явление.
145
1
 
3
 
! Отговори
християнин преди 9 години
Христос нахранил 5000 вярващи с две риби и пет хляба!!! В това отношение Борисов се явява върл негов последовател- осигурил е същата дажба от хляб!
144
1
 
4
 
! Отговори
бай Курти преди 9 години
Имаш в предвид хората който забогатяха през 25 годишния криминален преход ли Баце на гърба на бедния и ограбен българин ли то не беше масова преватизация то не бяха РМД дета ,бонови книжки и кум други щуротии
143
1
 
4
 
! Отговори
бял циганин преди 9 години
тоя вече за психиатр
142
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
E TO BIVA, BIVA NAGLOST, AMA CHAK TOLKOVA! CHOVEK ZAPOCHVA DA MISLI, CHE TAKIVA IZKAZVANIJA DOSTAVJAT IZVRATENO UDOVOLSTVIE - "ZNAM, CHE NJAMA DA POVJARVATE, NO NE MI PUKA ZA VASHETO MNENIE - NISHTO NE MOZJETE DA NAPRAVITE"
141
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Taka reche bulgarskijat F A R I S E J !
140
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Da, Hristos e nahranil s edna riba gladnite, a B.B. nahrani za Veikden polovinata pensioneri, zashtoto drugata polovina bili "bogati". Daj Bozje tjahnoto "bogatstvo" na Borisov. Njama da stigne za edin den na kouchetata mu. Gavra, velikdenska premierska gavra sus startsite, i tjah gi razdeli "harizmatichnijat".
139
1
 
7
 
! Отговори
1 преди 9 години
До легенда,значи ли,че тиквата е жалък комунист.
138
6
 
2
 
! Отговори
легенда преди 9 години
....това послание явно трудно се възприема от повечето пишещи !!!!....никой не ви пречи да си следвате ...ленин , или може би, бай ви тошо ...колко жалко е да си комунист.
137
1
 
9
 
! Отговори
11 преди 9 години
Хаха завършен тапир :)))
136
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Давай Бойко мачкай ги! Само Герб и само Христос!
135
2
 
14
 
! Отговори
haha преди 9 години
tozi s negovite ostroumni izkazvania moje da te razbie ot smiah :D
134
4
 
22
 
! Отговори
Стига-стига-стигАААА преди 9 години
*** което издигна в култ простотията и дебело вратието.АК...АК.......АК..... / може и гранатомет /
133
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов на Великден: Христос да ни е за пример! Тоест скоро всички булгаристганци ще ходят голи и боси, както божия син. Голям си Боко, голям ***!
132
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бойчо, седнете с пашата и си направете тайна вечеря, може и да излезе нещо смислено - като да вземете и да се покаете за нещата, които сте вършели и вършите! вие сте срам и позор за вярата! какво общо имаш ти с православие, та се изказваш?! седи си там в банкя и режи ивички свински пАржоли! конграчулейшАнс!
131
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
грозници
130
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко,Бойко!Толкова сте некадърни,че не само не можете да градите и създавате нещо като хората,а и да разрушавате не можете!Преди години цяла седмица не можахте да съборите Мавзолея,сега избихте народа в хотела във Варна!Само "хора с фуражки на главите", изявени номенклатурчици,икономисти или финансисти могат да се разпоредят да се "режат" носещите колони на първия етаж на многоетажна сграда!Страшно нещо са скопените мозъци,особено ако са на власт! И Христос не може да ви помогне!
129
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До anonimen 158Комуниста не е християнин - той е комунист.