Стефан Данаилов: Хората връщат доверието си в нас!

Актьорът за обратите в бъдещето на България пред Bulgaria ON AIR
9 ное 2016 10:14, Петя Славова
53
Стефан Данаилов: Хората връщат доверието си в нас!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Ние загубихме доверие в обществото след несполучливия ни вариант с кабинета "Орешарски". Затова си мисля, че бъдещата победа на ген. Радев ще бъде един от първите моменти на това, че хората ще започват да връщат доверие в нас.

Това каза големият български актьор, бивш министър на културата и зам.-председател на БСП Стефан Данаилов пред Bulgaria ON AIR. Той сподели, че в момента редиците на партията са много добре, сега настроението е съвсем друго, партията има желание за работа.

"При предстоящи парламентарни избори вече ще е много важно да докажем, че ние сме по-различни", подчерта той.

Данаилов сподели, че е решение на ръководството на партията за оставки да се говори след датата на 13 ноември. Има и решение затова да не се водят никакви разговори с председатели на партии и организации за помощ.

"Това е, което прави ГЕРБ. Ние се обръщаме към хората", заяви Данаилов пред Симеон Белев и Лора Инджова.

По думите на актьора патриотизмът, който излъчва ген. Радев, ще привлече повече от симпатизантите на Патриотичния фронт.

"Кандидатурата на ген. Румен Радев я предложи Корнелия Нинова. Тя ме покани в кабинета и ми каза за ген. Радев.", разкри Данаилов.

На въпрос дали допуска предсрочни избори през пролетта, зам.-председателят на БСП отговори утвърдително. "Не е известно Слави Трифонов дали няма да направи друга структура. Виждате какво става с Веселин Марешки, той изявява, че ще прави също политически проект.

Това значи, че ще има разместване, така че датата 13 е много важна и е много важно какво ще е решението на Бойко Борисов", посочи Стефан Данаилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
18
 
! Отговори
истина преди 7 години
Не се залъгвайте и вие сте същия дол дренки... Някой не харесват боко, други цецето и това е ефекта от некадърността на двамата, а не че вие сте по Убави!
18
6
 
17
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Както и да оценяваме ситуацията, Цецка е голям провал за ГЕРБ. Но сами са си виновни, и не само за това. Предсрочни избори сигурно ще има, и тогава ще се види за коя партия ще има повече доверие. БСП определено има потенциал, ако не допуска грешките от близкото минало.
17
7
 
15
 
! Отговори
шаламонто тоягата преди 7 години
Пич /Ламбо/ съжалявам, че ще те огорча но вашия електорат е постепенно, бавно и сигурно затриващ се. Генералът сам с малко помощ от вашата партия си заработи гласовете.Онова партийното *** /дето му го трапосахте за вице/ много често ще му напомня, че е задължен на партията!
16
8
 
16
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Стефане , Стефане ,нищо не си разбрал .Нито демократите са станоли по- малко , нито социалистите са по-вече. Статуквото е същото.Борисов предложи меко казано неизбираемата Цачева , а никай не връща доверие към вас.Нинова да не си преписва никакви заслуги.
15
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С уважени г-н Данаилов избираме личността генерал Радев а не БСП Нищо лично вие сте уважаван човек. .
14
0
 
18
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
До еделвайсВярно е! Радев не е БСП и БСП не е Радев. Но също е вярно че на Бойко му показаха мястото, от което БСП ще се възползва.
13
19
 
10
 
! Отговори
Колко сте наивни преди 7 години
Айде на бас ,че до 1 година Радев ще стане алчен както всички други управници ....мога да заложа всичко. Просто няма българин на този свят който да се е докопал до парата и властта и да не забрави народа. НЯМА ! То и по света на никой не му пука за народа а само власта им е в главите.
12
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
това е мажоритарен вот лично кьм ген радев и няма нищо общо с бсптака че изобщо не се радваите ние сме свободни неуправляеми хора които попринцип не гласуват но сега аз излязох заради позора с избора за оон
11
0
 
33
 
! Отговори
ами преди 7 години
Не,Стефане,не сте си върнали доверието,просто сме принудени,не искаме леля Цецка!
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чак пък да сме си върнали доверието във вас, е прекалено. Но опонентите ви сами си го вкараха, така, че не прибързвайте с изводите
9
11
 
16
 
! Отговори
Възмутен преди 7 години
Наскоро слушах интервю с Ламбо по Дарик.Направи ми впечатление колко нагъл, лъжлив и безочлив koмyнягa e.
8
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев още отсега показа, че ще е надпартиен президент. Така че няма нужда да си присвоявате неговите успехи. Той няма да ви обърне внимание.
7
0
 
19
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Има една приказка "Доверие може да се спечели винаги, но се губи завинаги!"Сега Радев печели доверие, а БСП и ГЕРБ само са го загубили !
6
2
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Издигайте достойни хора и ще спечелите доверието.Тези глупости за комунисти и антикомунисти вече минаха,хората виждат и разбират.Не могат разни пребоядисани антикомунисти да им пълнят главите с глупости-за интелигентните и образованите ,мислещите тези номера вече не минават.Дано в бъдеще партиите както навсякъде по света да са партии на днешния ден ,а не да присъстват благодарение на това ,че плашат хората с миналото.
5
5
 
9
 
! Отговори
Всезнайко преди 7 години
До еделвайс - Ти наистина ли вярваш в това. Смяташ, че партията издигнала Радев, няма да му влияе?! Единственото решение за България е рестарт. Друго няма!
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не Стефчо, всички продължаваме да мислим, че сте червени ***. Гласовете за Радев нямат нищо общо с БСП, не започвайте да си вярвате.
3
5
 
11
 
! Отговори
Onq преди 7 години
Голям актьор пълен *** като политик.... Радев е радев БСП са ***
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
NE E VERNO
1
3
 
25
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Стефане, а недей така! Радев си е Радев! Радев не е БСП, и БСП не е Радев! Това че народът избира Радев, не значи че избира БСП. Не значи че избира и Йотова. Не се докосвайте до Радев по никакъв начин! Много ще му помогнете ако се откажете да му влияете. Просто го оставете да работи. Той акъл си има. Морал също.