От ЕК звънят на Борисов: Плащаме ?6,1 млн. за бежанците

Бившият премиер благодари за изпълнения ангажимент от Facebook
6 фев 2017 13:30,
123
От ЕК звънят на Борисов: Плащаме ?6,1 млн. за бежанците
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

От Европейската комисия уведомиха бившия премиер Бойки Борисов, че са изпълнили ангажимента си да осигурят 6,1 млн. евро за борба с мигрантската криза. За това съобщи лидерът на ГЕРБ в профила си във Facebook.

Още по темата

"Еврокомисарят по въпросите за миграция, вътрешни работи и гражданство Димитрис Аврамопулос ме информира лично, че 6,1 милиона евро са били осигурени за IOM Bulgaria, чрез които ще се съдейства за гарантирането на необходимата реакция в страната ни по отношение на нарастващите предизвикателства от мигрантската криза", написа Борисов в социалната мрежа.

Той съобщи, че от цялата сума €3,6 милиона ще се дадат за закрилата за непридружени деца, както и оказването на помощ за доброволно завръщане.

С останалите €2,5 милиона щяло да се надгражда вече направеното от МВР.

"Ще се подобрява капацитетът за предоставянето на подслон и различните механизми за справяне с миграцията. Благодаря на European Commission и г-н Аврамопулос за изпълнения му ангажимент, който беше поел", пише още Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОМУНИСТ ! БЪЛГАРИ ВИДЯХТЕ ,ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП,ДПС И ГЕРБ НЯМАТ ЧОВЕШКИ ОБРАЗ ТЕ ЗАТРИХА БЪЛГАРИЯ. ДОСТАТЪЧНО ВИ ЧАКАХМЕ-27 ГОДИНИ !
108
2
 
12
 
! Отговори
Грозна история преди 7 години
Г-н Борисов, да се уточним: НЕ ВИЕ, А ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПРОФ.ГЕРДЖИКОВ ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯ ПАРИТЕ за мигрантите! Вие заедно с целия си кабинет вече сте от типа "Господин Никой" и престанете да се перчите. А този номер, дето го извъртяхте с еврокомисаря по миграцията Аврамопулос е пар екселанс просташка история. Нормалните и почтени хора не постъпват така, дори да са учили за пожарникари.
107
0
 
3
 
! Отговори
Аааа преди 7 години
Какво се обяснява тоя . @@@@ @ @ @
106
1
 
11
 
! Отговори
комитата преди 7 години
До 579като ги гледам тези мутрани и ми се повръща никога повече тиквата и неговата крадлива партия ужас сринаха държавата и народа герберите са по крадливи и от бсп да не говорим за турската партия дпс живот в България загуби своето значение готов съм за борба срещу тази пасмина не виждате ли как всички кукли се редят на опашка за власт и велики кражби този октопод има 8 пипала трябва главата да се отреже.
105
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
NA TOIA NEGRAMOTNIK SAMO BRAMBARI V GLAVATA MU KUHA MU ZVANIAT,LAJE I ZA UMRELITE ,PA TI SI NIKOI BE *** GNUSNO
104
3
 
9
 
! Отговори
А ДАЛИ Е ТАКА преди 7 години
НЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ ВЪРХА НАШЕТО ПРЕЗРЕНИЕ
103
5
 
11
 
! Отговори
А ДАЛИ Е ТАКА... преди 7 години
А, ЗНАЧИ ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ПРЕМИЕР. ЛЪЖЕ И ЕВРОПА. ТОВА ГОВОРИ ЛОШО ЗА ЕК. ДА НЕ СА ЗАПОЗНАТИ, ЧЕ ТИКВАТА Е В ОСТАВКА И ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ МУТРИ НА ПРЕМИЕРСКОТО МЯСТО. ИЛИ СА ТВЪРДЕ ЛЕКОВЕРНИ, ЧЕ ИМАМЕ НОВ ПРЕМИЕР, НО ТЕ БРОЯТ ТИКВАТА ЗА ТАКЪВ. ФУКНЯТА ОБАЧЕ НЕ ПРОПУСНА ДА СИ НАПРАВИ ПР - ВИДИТЕ ЛИ, В ОЧИТЕ НА ЕВРОПА АЗ СЪМ ПРЕМИЕР, АЗ, САМО АЗ ЕДИНСТВЕНО АЗ АААЗ СЪЪЪМ. ТОЙ Е ПРОСТО ЕДНО ВМИРИСАНО Л...О. ЩОМ КАТО ЕК СИ ГО ХАРЕСВА, ДА СИ МИСЛИ КАКВОТО СИ ЩЕ. ПРЕТЕНЦИИТЕ НА БОКО И ЕГОТО МУ, НЕ МОГАТ ДА СТИГ
102
2
 
10
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Ако някой ви поиска или ви предлага пари ,да знаете че е ало измамник
101
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 104Тоя па! Че на лъжливите герберчета вече НИКОЙ ЗА НИЩО НОРМАЛНО НЕ ЗВЪНИ! САМО да им наредят да направят ПОРЕДНАТА гадория на българския народ! И тия *** са ГОТОВИ!!!!! Пфу, отврат ми е вече да слушам за тях.....кога най-сетне ще минат изборите, та да се пръждоса тая противна партия....
100
5
 
18
 
! Отговори
579 преди 7 години
това е поредната лъжлива новина.
99
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАми защо не звънаха на г-жа Лъжа , явно г-н Борисов има неоспорим авторитет . Иначе казано никой от БКП-БСП няма и няма да има такъв авторитет . Подскачайте червени каскети .
98
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЙ ПИШЕ,ЧЕ СА МУ ЗВЪНИЛИ.ДАЛИ СА МУ ЗВЪНИЛИ ВЪОБЩЕ Е ДРУГ ВЪПРОСТОЙ МОЖЕ ДА СИ МИСЛИ,ЧЕ СА МУ ПОЗВЪНИЛИ
97
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чакайте сега, парите са дадени на МОМ (IOM) - международната организация по миграция. Не на правителството. Половината ще отидат за други цели - обучения, срещи, сеимнари, заплати и т.н.
96
5
 
25
 
! Отговори
До странджа преди 7 години
Миличък, събуди се, БУДА та отлетя, самосвали се и никога повече няма да управлява. И каквото излиза от "великото му управление" се разбира, разруха, кражби и ужасна корупция! България се срина заради него до 72 място от 48 по жизнен стандарт. Хората да много отчаяни и толкова са му набрали, че ако излизат още неща поради които забива към дъното, неминуемо ще отиде на съд. Кой ще ти плаща тогава, момче? Към Марешки ли ще се лепнеш или към Дебелия Воевода?Пий си лекарствата по-често, не пропускай
95
1
 
28
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Що бе по неговата сметка ли са ги превели та му се обаждат не трЕбва ли една жица и на сегашниО премиер ???
94
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС плаща ние ги раним да идват още нали тъй емигрант да си или трафикант.
93
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тунела ли му ги отпускат ?
92
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че какви са Брюксел да ни нареждат кой да приемаме и то срещу пари. Тия наглеци вече се самозабравиха и мислят че тука е някакъв хотел или пансион.
91
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А да видим баба ви Кори и бай РумбО колко милиона ще издействат.
90
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, бе, за какво са ни пари за още приютяване и подслон? Ние в джагалски катун ли ще се превръщаме? И нека хубаво се види кой от тукашните "доброжелатели" на българския народ непрекъснато съдейства за това.