Обединение в дясно? Може, но кой ще преглътне егото си?

Не всички в РБ били реформатори, смята Трайчо Трайков
10 апр 2017 11:00,
51

"Автентичното дясно" има 4 години, за да се обедини и да даде алтернатива на всички проевропейски и прореформистки настроени хора", заяви Трайчо Трайков от "Нова република" пред Bulgaria ON AIR.

"За да се стигне до обединение, трябва много хора да преглътнат егото си. Това е задължително условие", категоричен бе той.

Попитан защо не се е стигнало до обединение на десните сили преди изборите, той отвърна, че времето е било прекалено малко за подобни рокади.

"Ако се бяхме обединили преди изборите или по време на предизборната кампания, можеше да не се отрази положително. Не беше сигурно, че хората ще припознаят новите лидери. Нямаше време за такова обединение. Но сега имаме 4 години, за да се прегрупираме", посочи той.

Според него "Реформаторски блок" е бил добра идея, но се разпаднал поради разминавания на интересите на неговите членове.

"Въпреки че "Реформаторски блок" беше добра идея, далеч не всички хора бяха реформатори в него. В "Нова република" се събрахме хората, които сме продемократично и проевропейски настроени", обясни политикът.

Акцентът на разговора се премести и към преговорите на Европейската комисия с "Газпром" по отношение на цената на горивата. Трайков смята, че ще постигнем каквото искаме, тъй като исканията на България са "малка хапка".

"Ще се справим с постигане на целите си свързани с "Газпром", ако подготвим исканията си. Апелирам преди излъчването на новото правителство, служебното да подготви и изясни исканията на държавата ни и да ги предложи на Европейската комисия. Ние сме малка хапка - може да се направи компромис за нас", заяви Трайков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
1
 
! Отговори
! преди 7 години
Т.Трайков е човек на консенсуса, умерен, балансиран, с положителна енергия.За него гласуваме и сме приятно изненадани, че има такава интелигентност и харизма: от 27-30 години гласуваме за СДС,ДСБ.Трайков трябва да оглави Десницата! Тази година за първи път гласуваме за ГЕРБ.Има изненадващо ЗЛОСТНИ публикации в Стандарт, които копират Работническо дело от 1960г.по ярост: за сведение на анонимния редактор, И.Костов бе причина да НИ отворят вратите за ЕС от ЕС повярваха БЛАГОДАРЕНИЕ на ДЕСНИЦАТА
42
0
 
2
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Така се реформираха реформаторите, че сами не могат да се познаят- това те ли са или не.Да повикат Костов и да ги снима за спомен докато още е останал някой.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайков е интелигентен мъж и е подходящ за политика,но като цяло групата има трески за дялане.
40
1
 
3
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
На Костовистките кърлежи, дясната ръка често присяга към левия джоб!
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Селските и градски леваци и десняци най-напред да минат през казармата и тогава да се обаждат от коневръза!Били болни и не можели да стават войници,но са здрави за политици,депутати и министри!А клептоманията не е ли болест?
38
6
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Всички телевизии издържани или от Борисов или от Америка за България се усвиниха да канят тези десни политици преди изборите и сега продължават. Не разбрахте ли че от тези *** за зеле не става? Всеки техен министър все с гафове се прочу и все за Америка работеше. Как да се обединят десните като всеки иска да бъде лидер и ако не стане прави нова партия. 90 % от тези отдавна трябваше да са в панделата , а не да са в студията на ТВ. Сега Патриотите ще покажат как се работи за българските интереси.
37
8
 
1
 
! Отговори
Бойко преди 7 години
Аз ще преглътна Его-то си и ще поведа десните ... пшльовци
36
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дясното трябва да се справи с проруските хибриди, които само глупости ще ръсят в тяхна вреда.
35
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайчо, и да се обединявате тоя народ си е настроен и устроен левичарски, и няма да ви припознае колкото и разумни и истински неща да говорите. Просто ще си гласува на инат, каквито и истини да му се вадят.
34
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не се скриете с вашето "продемократично и проевропейски настроено" поведение.Никой не иска друго,никой не иска връщане назад,но вашата злобна риторика към Русия и всичко руско,отблъснаха много хора от вас.Вие не разбрахте едно-България трябва да следва собствените си интереси и да не се навежда на никой-нито на изток,нито на запад,а да води балансирана политика,на която вие не сте способни.
33
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Масонството според най големият открит масон Димитър Недков Е ОСНОВА за позволяването да има българска държава след освобождението !Дори така наречните читалища използвани от революционерите са били масонски ложи
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не обединение в дясно,ново дясно трябва на държавата.Вас ви видяхме що за стока сте и повече няма да гласуваме за този турлю гювеч.Напъните ви и общо и поотделно не доведоха до нищо,затова отстъпете си местата на нови хора,защото съзнанието и мнението на другите за вас не може да се приватизира.
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
31, тук съм напълно съгласен! Сасипаха всичко за жълти стотинки комисионни​!
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как защо ? Ти за масоните не ли си чувал . Нашата политика е со кротце и со благо и со малко кютек , а тяхната е и тако и вако .
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПсевдоДесни ЕгоИсти , Псевдо Леви ЕгоИсти, Псевдо обединени ЕгоИсти, Движение продажни псевдо осмонски ЕгоИсти . ... Тваса итинските имена на фирмите ъъъ партиите
28
2
 
5
 
! Отговори
RIP BG преди 7 години
До 24 Със "з" или със "с" все ни е _аха държавата.. сега сме само територия на Турция и неформален щат ! Изнасилиха България след което ни казват че ни е сме виновни . ДАЙТЕ ДА ЗАКРИВАМЕ ТОЯ ЦИРК
27
7
 
9
 
! Отговори
Георги Шопов преди 7 години
Посеркото Трайков търси варианти с лайнарите от Герб да крадат на това му казва управление
26
4
 
4
 
! Отговори
Да не забравяме! преди 7 години
Да не забравяме,че изборите бяха спечелени от първите с малко повече от 1 000 000 гласа, а вторите имаха под тази цифра.Това в никакъв случай не е много при ниска избирателна активност.Вярно, десните загубиха, защото не знаят как се печелят избори.Избори се печелят с вдъхновение и откритост, а не както до сега с купуване.В наше село един от кандидатите на първите даваше по 25 лева на бабичка за глас. Ако сложим следна цена от 30 лева излиза, че ако имам 30 000 000 милиона спокойно ще управлявам!
25
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дясното си е обединено и признато от цяла Европа - нарича се партия Герб и премиера Бойко Борисов. Тези дето ни ги пробутвате за уж десни не представляват никой и никой не ги е избирал за нищо. Какво си говорят на техните си частни гей партита си е техен проблем и не интересува никого.
24
0
 
5
 
! Отговори
Васо преди 7 години
До БАБА КУНА. Бабо Куне, той говори за дясно без тези мюзевири. Да си ходят при Борисов.