Цветанов vs Радев: Не ме противопоставяйте на Борисов, губите!

И да не разбирал от авиация, защитавал парите от данъците
125
Цветанов vs Радев: Не ме противопоставяйте на Борисов, губите!
Снимка: БТА, архив

Шефът на депутатите на ГЕРБ Цветан Цветанов не остана длъжен на обвиненията на президента Румен Радев, който го разкритикува, че не разбира от авиация, говори на автопилот и често изказва мнение, различно от това на премиера Бойко Борисов.

Още по темата

В социалната мрежа Facebook Цветанов декларира, че е длъжен да защити парите на данъкоплатците, които също като него не са тесни специалисти по авиация.

"Ако има политик в България, който лично и със семейството си, е бил реална мишена и жертва на войните между различните власти в България, това съм аз. Знам поуките и се научих да търся консенсус при всеки казус в парламента и не заради личното си его, а защото българите се умориха от подобни безсмислени битки. Затова ще подмина тона и обидните думи, с които днес президентът ме атакува персонално за създаването на комисията в Народното събрание, която ще анализира дали моделът "Грипен" е най-подходящият избор за военната ни авиация", обяснява той, след като Радев определи като трибунал за политическа разправа парламентарната комисия, която ще проверява процедурата за нов изтребител.

Според Цветанов е добре комисията да бъде оставена да си свърши работата и да вземе отговорно решение, "а политическият елит да слезе от небето".

"А колкото до противопоставянето ми с г-н Борисов, съветът ми е: Г-н Радев, не се пробвайте, други вече се провалиха. ГЕРБ е системна, устойчива партия и в нея са важни хората, не лидерите", съветва вторият в ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
0
 
! Отговори
до 101 преди 6 години
чудесна оценка даваш, споделям я.
93
0
 
1
 
! Отговори
До Истина преди 6 години
До Истина СУ ПАК ФА наистина би трябвало да е по-добър, защото е шесто поколение, но за съжаление не се произвежда , а има само няколко прототипа и то без стелт покритие и не е ясно с каква авионика !
92
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИсмаилПрочети за F-35. Само че целия бюджет на българия няма да стигне за един такъв самолит. България е много бедна и ограбена от своите си хора страна. Правителствата са сборен пункт на крадци.
91
1
 
6
 
! Отговори
Исмаил преди 6 години
F-16 е най-сполучливата и развита масова многоцелева бойна авиационна платформа на Локхийд (респективно на САЩ). Платформите на Сааб са със сравнително по-ниски бойни способности.Проблемът за българските ВВС е, че предложената модификация F-16MLU не удовлетворява напълно изискванията за многоцелево използване, остаряла е морално и физически и е безперспективна.
90
1
 
6
 
! Отговори
ТОВА...... преди 6 години
ТОВА "ГУБИТЕ" ЗАПЛАХА ЛИ Е ???? ЧЕ КОИ СА ТЕЗИ ДЕТО СА СЕ ПРОВАЛИЛИ ИМАШЕ УБИТИ АМА ТО БЕШЕ ОТДАВНА КОГАТО Б.Б. БЕШЕ СЕКРЕТАР В МВР - КАКВО ЛИ Е НАМИСЛИЛ ЦВ.ЦВ.-КАТО ГЛЕДАМ ПРЕЗИДЕНТА НЕ СЕ Е СТРЕСНАЛ МНОГО МНОГО СПОРЕД МЕН И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ПО ДОБРЕ Е ЦВЕТАНОВ ПО МАЛКО ДА ГОВОРИ ЗАЩОТО И БЕЗ ТОВА НИЩО НЕ КАЗВА САМО ГЛУПОСТИ НЯМА НИЩО ПОЛИТИЧЕСКИ САМО КЛЮКАРСКИ ИСТОРИИ ДО СЕГА ЕДИН ЗАКОН НЕ Е ПРИЕТ САМО С КАКВИ КОМИСИИ ДА ПРАВЯТ И ЗАЩО И СТИГА ОБИКАЛЯ ТЕЛЕВИЗИИТЕ -Б.Б ЗАМИСЛИ СЕ ЦВ.ПРЕЧИ НА ГЕРБ
89
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оказа се, че Радев е по пpocт и от оная ceлcкa пpъчка, за която го ожениха насила.
88
2
 
9
 
! Отговори
Бай ОнУЙ преди 6 години
Вижте сега, от написаното по-долу личи, че електоратът на Герб е съставен предимно от хора нискоинтелигентни, макар и мнозина измежду тях да са с висше образование, от хора примитивни и скудоумни, които не обичат, а и не могат да разсъждават. За съжаление, оказа се, че този тип хора са най многобройната част от българския народ, но - какво да с прави.... още малко остава!!!!
87
0
 
6
 
! Отговори
Stanka преди 6 години
Имотите на Цветанов(ЦВИНОКИО) в цифри ..... glasove/categories/na-fokus/news/imotite-na-tsvetanov-v-tsifri
86
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страх лъха от изявленията на президента. Гази май из лука. Говори като кифла.
85
4
 
0
 
! Отговори
Мен Я преди 6 години
Сайта и пълен с отмъстители ...... следва продължение по БТВ
84
10
 
6
 
! Отговори
До 87 преди 6 години
Сайта е пълен с *** на Нинова !
83
5
 
2
 
! Отговори
Oset преди 6 години
Radev hich da ne si vaobraziava, che ste kupim bombardirovachi bez obstonationalen bg referendum. Edin bg lev ne moe da poharchi Radev za tejko bg vaorajavane bez bg referendum na bg suveren...bez referendum Radev moje da kupuva samo perushinki na chentnicite si i na jenite ot harema si...kakto barzo kazna v prezidentvoto taka barzo moje i da izleti ottam...tosi presen bg pensioner sultan...
82
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов(без уважение)вие си позволявате да заплашвате Президентта на Република България?Това да не ви е бащиния?Кой сте вие,с безброините ви скандали,че да заплашвате Господин Президент РадевКакво право,ниво на образование?Толко е вече накипяло,че ако изригне вулкана,не съд,а с цялата :любов:на народа,на бесило ще ви обичам
81
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкаи тая пасмина,ненскрадли се псевдо политици,Корунпирани бюрократи,Од градина държава,ни докарахте до изчезванеИ със военна хунта съм съгласенСтопихте народа,Мачкай Господин Президент
80
0
 
10
 
! Отговори
Оооох преди 6 години
Тоя като го видя и моментално намразвам пъпеша. Жалко за чудесния плод.
79
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президент Радев ,определено мечтаех за такъв политик,смачкай тая крадлива корунпирана системаГосподин Президент, само за Бога,мачкай,неспирай,за народа незнам,ама Вие сте първият политик на който аз вярвам
78
20
 
9
 
! Отговори
Г-н Радев преди 6 години
Радев е живия пример колко скудоумен е висшия ни военен състав.Ако генералити са с такъв интелектуален потенциал и йерархията отговаря на способностите -- то нисшия състав трябва да е някъде със способностите на бавноразвиващи се.
77
18
 
9
 
! Отговори
До 88 преди 6 години
Не е виновен Радев. Просто среща трудности човека с текста дето Нинова му е дала да наизусти.Вижте изказванията му са същите като на Нинова, просташки.
76
20
 
7
 
! Отговори
Радев=бай Тошо преди 6 години
Радев прилича на бай Тошо, срича, мънка, чете трудно, няма ясна мисъл, не може да говори добре и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се връщаме много назад
75
23
 
8
 
! Отговори
Фатмака Тапанар преди 6 години
Вижте, или сайта е пълен с *** или пишещите са бавноразвиващи се.Изявлението на Радев, може да се хареса само на посредствени, първични натури. Моля се пишещите да са ***, ако не то българския народ /Суверена/ има каруцарски манталитет за да харесва просташкия изказ на Радев