Вежди Рашидов: Правителствто реши проблеми, които стоят от години

От коледната реч на Доган си личи, че иска властта?
23 дек 2018 10:45, Нели Христова
63
Вежди Рашидов: Правителствто реши проблеми, които стоят от години
Снимка: Булфото

Според Вежди Рашидов, сегашното правителство е направило много през 2018 година.

"Не знам дали е по-добро от предните две, но реши проблеми, които стоят от години. Например - даде повече за хората с увреждания!”, заяви той пред Bulgaria ON AIR.

Рашидов обаче бе категоричен, че Ахмед Доган иска властта.

"Това аз разчитам в коледната му реч. Програмен кабинет, надпартийност - сега ли се сети, попита”  риторично Вежди Рашидов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
допълвам заглавието преди 5 години
И добави нови/проблеми/ за следващите години.
42
1
 
0
 
! Отговори
Склуптурата говори преди 5 години
Веждата Рашетков винади се е състезавал с Росен Плювналналиевпо равнение към ъгъл > 90 градуса.Явно са му завирали по коледа грух-грух крачеата в органа за изхождане та са го страх да кихне да се неизоди у пръдниментаВърнете ни Росен защото поне помашкият е по-близак от нетурския на ВеждатаИ йош мазата на рафтове хоризонтални главите от камък, кал и глина на братята Илиеви чакат всека Нова година да идат подарък ...до амина...до амина
41
0
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Все с някоя похвала за Бойко и правителството му. Дало правителството на хората с увреждания, ама след месеци протести и от нямай къде. Инвестициите клонят към нула, изоставаме от предпоследните в ЕС, а два милиарда от бюджета остава като излишък - като за обществени поръчки на "наши" хора. Ама това Вежди не го интересува. За него все ще остане нещо.
40
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай Вежди ти си взе твоите пари от КТБ , а кой ти ги след това плати, след като Б .взе заема от 16 милиярда не е ли народа? , че и още колко ще плаща тоз изтрадал и беден народ? плюс сега за този некакъв Ф 16. Пак заеми ли ни чакат? или с некаков излишък от два милиярда вместа за народа ще отидот другаде?
39
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ако съм на твое место Омбаши . Ще съм по нисък от ТРЕВАТА! Защото каквото и да кажеш.Ще е лъжа! -:) Схващаш ли ми тънката мисъл? Никой не ВИ ВЯРВА! Даже и администрацията ви! Но са длъжни да ви поддържат! Защото от това зависи прехраната им! В действие са тънките ви ходове! Че се борите с престъпността! С подбрани "обвиняеми"! С лъжлив "политически живот"! Със закони.Които НЕ РАБОТЯТ! С управление.На инат и на всяка цена! Пътници сте след Нова година! До един Омбаши! Мисля че го знаете това!
38
1
 
21
 
! Отговори
има един лаф-- преди 5 години
Пак ли си пил или ти е такава физио...ията.....
37
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Боби Михайлов"Аз съм мажоритарния собственик на Винпром Пещера !"---Абе, не знам дали е мажоритарен собственик на "Винпром"- Пещера, но че е ПРИМА-МАНЕКЕН на ВСИЧКИ "Винпром"-и у нас и околностите, това е сигурно.:)
36
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От три мандата насам проблемите се увеличават, а не намаляват. След колко уиски изтропа това откритие?
35
2
 
27
 
! Отговори
Цецо Ухото преди 5 години
Остана само един нерешен проблем. Още чакам донор за да ми присадят мозък!
34
1
 
26
 
! Отговори
Питанката преди 5 години
Кой точно проблем реши това правителство? Хвърлянето на пари по разни протестиращи прослойки не е решаване на проблеми, а замазване на ситуацията.
33
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една номенклатура против по стара номенклатура! Няма край от приказки , никой не слиза жив от власта .
32
0
 
31
 
! Отговори
Делян Пеевски преди 5 години
Правителството реши всичките ми проблеми!
31
1
 
20
 
! Отговори
Дон хоан преди 5 години
И аз реших проблема на жената.Купих и машинка за постригване иТриоперацинна машинка за вибрационен масаж , галене и чешене и сга съм на кеф.
30
4
 
29
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ЕЙ РАШИДОВ КОЙ ТЕ ИЗЛЪГА ЧЕ СТАВАШ ЗА НЕЩО БЕ; ТВОЕТО "ИЗКУСТВО" Е СЪЩОТО КАТО ОНОВА ДЕТО ГО ВАДИШ ОТ *** СИ АМА Е ПО-СМРАДЛИВО
29
3
 
27
 
! Отговори
extremist преди 5 години
КОМУНИСТИТЕ ИМАТ НОВ ПРИДВОРЕН ШУТ РАШИДОВ
28
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правителството решава само вашите проблеми ,но и хабер няма да погледне към народа. Такава ЛАКОМИЯ ГИ ТРЕСЕ ВСИЧКИ от Герб днес и вече 10 г. и този дето лъжеше ,че е демократ сега е един от най-циничните гербаджии. С нищо не се различават от комунистите може би ,защото и на тяхният връх са само комунисти !
27
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 25 Ако на тебе Перуката и Мултака ги причисляваш към творците сигурно и ония със силиконите ги смяташ за велики творци ,а ? Докато народа гладуваше , ей такива като този му правиха банкет с народни пари ,наградиха го символично с титлата "главен Мултак" : " По- добре мултак отколкото голтак " из речта на Вежди Рашидов при приемането на "наградата " от Му/л/ти груп .
26
0
 
25
 
! Отговори
До 25 преди 5 години
Той е нагаждач и бездарник, а ДПС не спря да им се подмазва навремето като видя че не го връзва се лепна за Бокича, а преди това беше Мулти по-преди ДС
25
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо да ги мерим? За да не дойдат заптиетата на Цвък Бездомния ли?
24
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правителствата на Собственика на ГЕРБ създаде проблеми и скандали , които няма да се решат поне двадесет години !!! Възстановяване на съдебната система ще отнеме дори повече !!!