Президентът се среща с още извънпарламентарни партии

Ще разговаря с представители на 4 формации
10 яну 2021 07:51, Елка Василева
78
Президентът се среща с още извънпарламентарни партии
Снимка: president.bg

Президентът Румен Радев ще проведе днес още срещи с извънпарламентарни партии като част от поредицата консултации във връзка с организацията и провеждането на предстоящите парламентарни избори.

Държавният глава ще разговаря с представители на „Републиканци за България“, АБВ, политическия проект „Ние, Гражданите“ и партия МИР.

Още по темата

Вчера той се срещна с други четири извънпарламентарни формации, а през седмицата проведе консултации с Обществения съвет към ЦИК и ръководството на Националното сдружение на общините.

Консултациите започнаха на 5 януари с министъра на здравеопазването Костадин Ангелов и здравни експерти.

Срещите на държавния глава ще продължат идната седмица с парламентарно представените партии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рекламира се Рубашкин!
61
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичкото оозиция трябва да се обедини,защото първата задача е да се измете бокича.После всяко ,което дойде ще е в пъти по-добре от фростаците корумпета и крадци.Не,че няма да крадат,но поне в началото тумпото ще е леко.Като почнат да се заглаждат-нови и така нататък
60
2
 
5
 
! Отговори
Да бе! преди 3 години
Само, че Фигуранта никой не го е опъномощил да се занимава с подготовката на избори. Той има единственото задължение да насрочи дата за изборите, нищо повече.Всичко друго е дейност в служба на определена политическа партия, в случая БСП.
59
1
 
9
 
! Отговори
4epa преди 3 години
СРЕЩА СЕ С ОТРОВНИ ПАРТИИ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!! КОГА ЩЕ СЕ СРЕЩА СЪС СПОНСОРА ИМ БОЖКОВ !!!!!!!!!!!!!
58
1
 
8
 
! Отговори
Бивол преди 3 години
Стояли Цветан Василев и Васил Божков пред залата за консултации на президента. Той минал покрай тях,поздравил и ги поканил вътре. Те му отговорили,че се извиняват,че не са го разбрали "мутри вън или вътре".
57
2
 
9
 
! Отговори
Червенотъпие преди 3 години
Не е ли твърде късно да свиква на консултации разни маргинали. Да беше поискал с писмо с гриф "президентска канцелария" всички тези поканени "организациии движения" списък на предложения за изборни промени.А,не се сетих,някои сигурно нямат адресна регистрация. Колко жалко е да си президент-комунист. Нинова,да се изключи от партията,незабавно.
56
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Срещата и консултацията с Черепа в Дубай или на Позитано ще се проведе. Журналисти ще има ли, или както с чалгарите.
55
1
 
12
 
! Отговори
Бай Баяни преди 3 години
Само на мен ли ми се струва, че президента не провежда консултации,а конспирации. Питайте защо не допусна журналисти? Това не е ли,пРезиденте,задкулисие?
54
1
 
11
 
! Отговори
никъде го няма това преди 3 години
Изобщо трябва да се забрани със закон всеки от кол и въже да прави партия, движение, сдружение...с политически цели и лични амбиции. Тогава всичко ще си дойде на мястото. Например в една Америка, толкова голяма държава...колко партии ходят на избори? И не само там, разбира се.Тук се нароили като....крайно време е законите в държавата да се променят, депутатите да си вършат работата, а не да отчитат присъствие/отсъстиве, да се карат и да взимат заплати,и ще има ред.Трябва промяна на законите.
53
1
 
11
 
! Отговори
Дядо Митре преди 3 години
Абе ,президентче, надяваме се и ние от сдруженията на пъдарите,дърварите,гъбарите,ко ларите,гробарите и още толкова,де, да бъдем приети при теб и да ни се чуе гласа,а и да те видим, че то по полетата и горите няма телевизори и някои от нас не те знаят бял ли си ,черем ли си Ами тъй,де:)))А ще е хубаво за имиджа на нашите сдруженийца и за нас да се заговори и покрай идването ни в президентсвото и имиджа ни ще скочи,а-а!Ти са мо ни покани,пък ние после се знаем таботата-туй винце,ракийца...Ами как
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, и?
51
1
 
19
 
! Отговори
изнервен преди 3 години
До 54. Хе-хе, и къде го видя това нервиране? Това, което аз и мнооооого други виждаме, е как този жалък, смешен фигурант го правят на мад и маскара навсякъде по форумите и медиите.Ти изобщо четеш ли други коментари или само своя?
50
1
 
17
 
! Отговори
хей, 53 преди 3 години
Да. Точно 2 пъти са я канили. Един път БСП са я поканили за Президент, но тя отказала. и втори път като я поканили е било за Вице президент на Румен Радев. Смятай колко са зле завалиите. Нямат как да измият срама от 100 годишната си партия, свършиха образованите хора в България и с лупа намерили Жени Живкова да канят. :D :D :D Щеше да е чудо на чудесата Живкова Президент на България.Цирка е пълен. С Бесни Страшни Пенсии България Се Прецакваааа. Ха-ха! :D
49
0
 
13
 
! Отговори
Грозния мангър преди 3 години
Ще бъде ли в групичката на АБВ, че лятото много се натягаше? И каза, че протеста ще убие вируса. Ни позна:)) точно след протеста умряха 7000 човека
48
2
 
21
 
! Отговори
КНСБ преди 3 години
Ама тоя го тресе яка треска да не би отново изборите да бъдат спечелени от ГЕРБ и би отишел и на среща с дявола само и само да да се хареса на шепата си поддръжници и симпатизанти -ха-ха-ха ! Абе,аланкоолу,не гледаш народът да те харесва и да те иска,а някакви си движенийца,партийки,които даже не се знаят и по места,а да не говорим в цялата страна ?! И това,ако не е политическо късогледство-здраве му кажи! Вярно,че удавникът се хващал и за сламка,но тия сламки няма да му стигнат...Загрижен,а ?
47
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кефи ме Президента, как ги нервира тези слабо умните и на всяко негово действие те изливат цялата си жлъч и човек им вижда грозните муцуни.
46
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До сега ГЕРБ са организирали само едни избори и това са ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ.Другите избори по тяхно време са организирани от служебни кабинети. Не се заблуждавайте! Това са фактите и не може никой да ги подмени.Президентските избори ГЕРБ са ги организирали и те носят отговорнст. Това е положението. Отделен е въпроса защо внучката на Т.Живков е била канена на 2 пъти да бъде част от президентската институция. Справка от 27.12.20: Канили Евгения Живкова за вице на Радев, тя отказала.
45
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мечтата му е да е нещо електронно и неговите руски господари да хакнат изборите, не ви ли стана ясно?
44
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е да се закриват партии, които са взели 1000 гласа на избори. Какви са тези консултации с тях. Те нямат повече капацитет,а се използват за користни цели
43
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво се разработи този юнак? Търси начин за по удобен вариянт за тях, за лесна подмяна на гласовете. Машинно гласуване, гласуване по пощата и куп други простотии които обаче ще са добре дошли за тях. Едно хакерче и цяла България ще е гласувала за тях, *** после да доказваш, че не ги искаш и не си гласувал за тях.